Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Au dreptate italienii , nu esti stapan pe corpul copilului , nu poti lua decizii in locul lui.Mie bunica mi-a gaurit urechile iar eu nu port cercei. Ce drept a avut sa decida in locul meu? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| daca o luam asa ce drep are mama sa imi dea numele din buletin ? nu ma simt stapana pe urechiile Aryei dar mi-ar placea mult sa o vad cu cercei . am intrebat si eu o informatie nu am zis ca sunt stapani nimanui ca doar nu e pisicuta mea ci bebelusa mea draga |
|

| Nu te-am judecat nici pe tine si nici pe nimeni altcineva , mie , din punctul meu de vedere , nu mi se pare corect. E doar parere mea si sunt de acord cu faptul ca in spital nu au permis acest lucru. |
|

| si eu nu sunt deacord cu multe lucruri dar ce sa facem . eu am fost cea care nu am dorit sa ii pun cercei pana acum am considerat ca e prea mica , nu consider ca e ceva necesar dar poate la un moment dar o sa doreasca sa isi puna cercei , in caz ca nu ii pun acum . daca o luam logic , ca sa zic asa , nici religia nu ar trebui sa tina de parinti si cu toate astea bebelusi sunt botezati la 3 luni . nu m-am simtit judecata doar vroiam sa-ti explic punctul meu de vedere , si mai ales faptul ca in nici un caz nu sunt stapana sau nu ma consider stapana pe corpul copiiilor mei .
|
|

| Nu toata lumea isi boteaza copii la 3 luni . Si religia este tot o alegere personala. Dar asta e alta discutie si nu-si are rostul aici. Acum 2 -3ani fetita mea a vrut cercei. Eu n-am fost de acord , nu are varsta necesara sa decida.Tu fa cum crezi ca e mai bine.
|
|

| bereea wrote:Nu toata lumea isi boteaza copii la 3 luni . Si religia este tot o alegere personala. Dar asta e alta discutie si nu-si are rostul aici. Acum 2 -3ani fetita mea a vrut cercei. Eu n-am fost de acord , nu are varsta necesara sa decida.Tu fa cum crezi ca e mai bine.
sunt total deacord cu tine ca nu eu trebuie sa decid pt ea daca vrea sau nu cercei , dar e prea mica ca sa imi spuna , plus ca acum nu o sa ii fie frica de gauri . de unde plecam si unde ajugem . vroiam informatii pe unde au fost fetele pt graurele ca sa merg eu sa intreb cum se procedeaza , risc de infectii etc , ca abia apoi sa ne decidem daca ii dam gaurele sau nu . abia azi am primit cerceii . nu i-am cumparat eu , sunt un cadou de la mama .
p.s. sunt total deacord cu religia , ca este o alegere personala . deaceea o sa ii las pe ei sa aleaga ce si cum . |
|

| Sunt sigura ca vei primi informatiile cerute. |
|

| sunt si eu sigura . oricum maine o sa intreb prin oras si abia dupa ce mi-am facut toatele temele o sa i-au o decizie. de curiozitate in italia la ce varsta se pot pune cercei . in spania se putea pune imediat , la farmacie se faceau gauri. |
|

| Habar n-am , dar stiu ca la gradinita erau 1-2 fetite cu cercei. |
|

Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Eu i-am facut la papusica gauri tot in tara, in Timisoara, cand avea 4 luni. M-a costat 30 de lei cu tot cu cercelusii provizorii, nu am avut probleme deloc cu vindecatul. Ah... si a plans vreo 5 minute |
|

| Am uitat sa spun ca am fost la o bijuterie. Cam toate au si pistolasul acela cu care se fac gauri. |
|

| Merci Adina . O sa merg azi sa ma interesez ce si cum . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Noi i-am pus piticutzei cercelusi fix inainte de a iesi din maternitate, asa se face la Elias dai hainutele sa ti- pregateasca de externare dai si cercelusii. Am luat-o de la neonatologie dormind deci nu cred ca a pland prea mult, i-am us direct cercelusii de aur cumparati de nasi. Sunt foarte frumosi insa m-am vazut nevoita sa ii schimb pe la 6-7 lunite pentru ca mandra reusea sa ii deschida si imi era teama sa nu ii inghita, asa ca i-am pus cercelusii mei de cand eram mica. Sunt draguri nu la fel de frumosii ca ai ei dar macar stau linistita ca nu pateste ceva rau.

|
|

| m-am interesat - clinica medicala . 40 ron , cercei provizorii , se curata si amorteste locul . am plecat cu urechiile gaurite de acolo. a plans un pic , si mai tipa apoi din cand in cand , probabil isi amintea . obser ca nu duce mana la urechi sa traga de ei . min 7 zile cu acesti cercei apoi pot sa ii schimb . trebuie sa invart cercei de cateva ori pe zi si sa dau cu apa oxigenata de 2-3 ori . |
|

| Iuhuuuu! Pupam cercelata mica! |
|
|
|