Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Asa dormea si printzi a mea...cu degetelul in gurita. Mori de dragul ei.Shirel ai o printzi adevarata. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce dulceeeee e, gogosica ...sa-i poarte cu sanatate!!!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Ce scumpa e! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Shiraz draga mica sa porti sanatoasa cercelusii! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| I-am pus cercelusi la pisicuta, pe la 10 luni , a fost super bine k i-am pus cu pistol si a plans cred 2 min, dupa prima gaura si dupa a doua doar cat i-a pus cercelul spoi gata am pus palariuta in cap am platit lui tanti si am plecat zambarete. s-au comportat foarte bine. Aaaa!! si a costat 25 de lei , practic valoare cerceilor k pusul era gratis. |
|

Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| I-am cumparat si eu fetitei mele o pereche de cercelusi foarte draguti si ma bate gândul sa ii fac gauri in urechiuse. Crede?i ca e prea devreme? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Petronella wrote:I-am cumparat si eu fetitei mele o pereche de cercelusi foarte draguti si ma bate gândul sa ii fac gauri in urechiuse. Crede?i ca e prea devreme? Puteai sa ii pui si din spital.Cu cat mai repede,cu atat sufera mai putin micuta.Cauta un centru in care se pun cercelusi sterili cu pistol.Se pun rapid. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu i-am pus din maternitate de la 2zile ,i -a pus o asistenta ,dar inca nu s-a vindecat locul zilnic o sterg cu alcool de 70 de grade ,dar inca face ceva galben la urechiuse si dupa atata vreme . Nu e infectie sau ceva -nici nu stiu sa explic ce este ,dar se strange ceva la gaurile cercelusilor si dimineata si seara o sterg cu spirt. |
|

| Mie aici la spital nu mi-au dat voie sa ii pun cercei, mi-au recomandat sa a?tept cel pu?in doua luni. Acum ma bate gândul sa merg cu ea la un cabinet specializat sa ii faca gauri in urechi . Oana nu te speria pentru ca nu e nimic grav ! Este semn de vindecare . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Petronella wrote:Mie aici la spital nu mi-au dat voie sa ii pun cercei, mi-au recomandat sa a?tept cel pu?in doua luni. Acum ma bate gândul sa merg cu ea la un cabinet specializat sa ii faca gauri in urechi . Oana nu te speria pentru ca nu e nimic grav ! Este semn de vindecare .
La noi cred ca te aresteaza daca ceri sa-i faca gauri unui nou nascut . Petronella exact dute ori la o bijuterie unde fac gauri capsate cu cercei medicali nu dor deloc si nici nu infecteaza ,pe urma-i schimbi cu orice cercei vrei tu .Cel putin asa te-as sfatui eu din experientza mea si inca ceva inainte de a merge sa-i faci gauri cu vreo 40 de minute pune-i la urechi crema de amortire (se gaseste de obicei in toate farmaciile)ajuta foarte mult . Offf topic .eu o folosesc si cand ma depilez! |
|

| Shirel exact acelasi lucru mi-a recomandat bijutierul cand am cumparat cerceii.. se merg la farmacie si sa cumpar acea crema minune problema e ca de unde i-am cumparat nu faceau si gauri. Nu-mi ramane decat sa ma interesez unde ii pot face gauri. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| prima grija pe care am avut-o in maternitate a fost sa-i pun fetitei mele cercei! ii cumparasem niste cercei mici pentru nou nascuti, asa ca de a doua sau a treia zi, fetita mea avea cercei! :-) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Si eu i-am pus cercei lui Ali in maternitate dupa ce am nascut. Cercei de aur i-am pus direct. Nu prea a plans, s-a strambat umpic. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...fetita mea cea mare are cercei din maternitate(am nascut in Romania)...fetita cea mica nu are inca cercei(am nascut in Italia)...cand am intrebat in maternitatea din Italia cand pot sa-i pun cercei mi-au raspuns " la 18 ani"...asa ca am fost la o bijuterie sa intreb...au strambat un pic din nas ca e prea devreme dar i-am convins si m-am programat pe 15 noiembrie sa-i pun cercei..o sa aiba atunci 2 luni...abia astept... |
|

Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Am primit si noi cercelusi . Dar prolema e unde merg cu Arya sa ii pun cerceii . Am fost la doc de famili si mi-a zis sa merg la maternitate . eu ma gandeam la un salon de tattoo . Cam cat ar costa ? Stiti ? Voi unde ati mers cu fetitele voastre pt gaurele ? |
|
|