Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Of incurcate mai sunt caile Domnului!!!Oare de ce ati facut al doilea copil dak nu mai este vorba de iubire?? Am inteles k l-ati dorit amandoi??!!! sau te-ai gandit k asa nu s-ar mai duce la "prietena ta"???..... eu sunt de parere k un om care te-a dezamagit odata.....va face asta si a doua oara.... Oricum iti doresc putere sa treci peste tot raul si numai tu esti in masura sa-ti hotarasti viata.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Eu nu cred ca daca a "calcat o data stamb" o va face si a doua oara.Barbatii au un fel de "criza" pe la 40 de ani(nu le gasesc nici o scuza si nici nu le iau partea)si fiecare reactioneaza in felul lui(nu toti dar se intampla) Iarasi despre fufa asta ce sa zic eu chiar cred ca murea de ciuda ca s-a intors la tine si chiar daca este insarcinata cu sotul tau, s-a dat peste cap sa faca un copil ca sa va faca rau. Este josnic la ce a putut sa faca sa-si atiga scopurile. Imi este mila de copil (daca chiar exista)Tot ce-i posibil sa nu fie insarcinata si chiar daca este sa nu fie cu el. Imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva,eu zic ca timpul le va rezolva pe toate, trebuie doar sa iti limpezesti gandurile,sa faceti botezul fetitei sa petreceti si sa va bucurati ca aveti un copil frumos si sanatos, apoi concetreaza-ti atentia asupra copiilor, nu lua o decizie pripita,mai discutati si sa luati cea mai buna decizie. Sa va dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste acesta situatie |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Numai tu poti lua o decizie; aici primesti doar sfaturi. Iar eu cred ca stii deja ce sa faci. Mingea e in terenul tau si trebuie sa te gandesti bine daca mai poti avea incredere sau nu in el... daca il poti tolera pe langa tine si ce anume va mai leaga. Oricum, casa, masina si copiii nu sunt liantul intr-o casnicie, ci mai degraba dragostea, increderea si respectul. Tu stii in ce masura le aveti sau nu, insa ce ma mira e faptul ca faci front comun cu sotul impotriva amantei de parca aia ar fi singura vinovata, pe cand e si el in aceeasi masura- poate chiar mai mare. Incearca sa te protejezi putin de data asta si nu-l mai crede neaparat pe el. Cu sau fara test ADN, cu sau fara copil, trebuie sa realizezi ca nu asta e principala ta problema. E doar consecinta.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| imi pare rau,treci prin clipe f grele. eu as fi divortat de cand am aflat ca m-a inselat,dar acum cu bebele mic e un pic mai complicat am o prietena pe care a inselat-o sotul cand ea era insarcinata si a divortat de el.ii plateste pensie alimentara dar fata n-a venit NICIODATA s-o vada. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Hello. Sunt in saptamana 25 de sarcina si am cam racit un pic. Ma doare gatul, ochii in cap ma rog simptomele normale. Doctorul meu m-a sfatuit sa ingurgitez numai Vitamina C si doar daca fac febra sa iau un Paracetamol. Fiind prima sarcina mi-e frica si de umbra mea si vreau ca totul sa iasa bine. Va intreb ce anume altceva ati mai folosit impotriva racelii in timpul sarcinii dar care sa nu dauneze bebelului? O zi buna, Catalina |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2010 Mesaje: 17
| Ai putea sa mai iei si oscilococcinum,iar pentru febra si durere in gat ospen(penicilina este permisa in sarcina).Eu aveam 12 saptamani cand am racit rau,eram si mireasa,dar am luat paracetamol,oscilo,ospen si mi-a trecut,acum am un baietel de 6 luni sanatos si frumos!Pentru linistea,ta intreaba si medicul!Sanatate! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In prima sarcina,am racit zdravan si medicul ginecolg mi-a prescris,oscilococinum,vit.C,paracetamol...mananca multe citrice.Sarcina usoara! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Asociatia Umanitara „ O Sansa Pentru Copii”, cu sediul în Municipiul Bucuresti, a demarat programul „DE LA UN SUFLET MARE PENTRU CEI MICI”, program prin care urmareste reabilitarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Oltenita . Aceasta unitate medicala se gaseste într-o stare deplorabila ,lipseste 80% din aparatura medicala, faianta de pe pereti este cazuta în multe locuri, peretii exteriori sunt plini de mucegai si igrasie, grupurile sanitare si bucataria sunt din ani ‘’80 , mai pe scurt nu cred ca cineva ar vrea sa-si vada copilul internat acolo , singura veste buna este ca totusi se pastreaza un maxim de curatenie si igiena pe cat se poate in conditiile date http://www.osansapentrucopii.ro/prezent.htm |
|
|