cer un sfat...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
beblina2010
Scris: Saturday, August 7, 2010 8:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2010
sunt mama a doi copii unul mare si al doilea are doar trei lunite,am avut probleme cu sotul,traia cu fosta mea prietena,am inaintat divortul,am oprit divortul ca promitea ca va fi bine ca a terminat cu aia,ne-am impacat,am discutat s-a linistit...toate bune si frumoase pana ieri cand ma suna ea si imi spune ca este insarcinata cu sotul meu, mi-a picat ca un bolovan :(((....noi tocmai ne pregatim de botezul fetite,normal s-a stricat tot cheful...

ce as putea eu sa fac? este o vorba "dumnezeu ne da atat cat putem duce" oare pot sa o duc si pe asta???

sunt distrusa,am un bebe mic care are mare nevoie de mine,am un baiat la liceu care are mare nevoie de sfatul,ajutorul meu.....

va multumesc....oare a mai trecut cineva prin asa ceva?

PS
sunt femei pe lumea asta care se folosesc de viata unui copil pentru a ajunge la un barbat...credeam ca se intampla doar in filme.....
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, August 7, 2010 8:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Imi pare rau sincer ca treci prin ce treci...Cred ca tu si sotul sunteti in masura sa luati o decizie....Numai bine!!!computerlove
marivic
Scris: Saturday, August 7, 2010 9:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
nu stiu ce sfat sa-ti dau,numai tu sti cat poti duce,dar important este sa iei decizia cea buna,si sa nu te complaci intr-o situatie care te deranjeaza,care nu-ti da siguranta si care iti poate afecta sanatatea.Fa ceea ce simti.Sanatate si putere.
ingerash
Scris: Saturday, August 7, 2010 9:39 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
grup e cumplit ce se intampla...sincer eu cred ca-i despicam capul in doua sotului pentru asa ceva...tunete
Sotul ce zice?bataus
t-mihaela
Scris: Saturday, August 7, 2010 9:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Trimite-l de unde a venit si gata.Simplu.De ce tolerezi toate astea?Eu nu pricep de ce mai esti cu el totusi ...?fool
byli
Scris: Saturday, August 7, 2010 9:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/3/2009
poate cucoana te minte ca este insarcinata?!numai asa sa faca rau !si daca sotul zice ca nu a mai avut relatii cu ea ,atunci al cui este copilul?
shirel
Scris: Saturday, August 7, 2010 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Te rog i-a totul incetul cu incetul in primul rand nu poti sa fii atat de sigura ca este copilul lui.O asemenea femeie(prietena nu i-as spune fiindca asta nu se poate numi prietena)poate sa spuna doar aiurea ca sa va desparta din noi fiindca-i este ciuda ca s-a intors inapoi la tine deci s-ar putea ca acest copil sa nu fie al lui mai ales daca au avut o pauza in care s-a intors la tine si mai ales una ca asta este in stare sa mearga cu oricine altcineva ca sa dea vina pe sotul tau..Vorbeste intai cu sotul daca este linistit acuma, tine o convorbire serioasa cu el si cere-i adevarul pe urma vei stii ce sa faci sa divortezi este cea mai simpla rezolvare dar totusi incearca sa verifici totul inainte.Imi pare rau de tine ai un bebelus asa de dulce care are nevoie de amandoi parinti,sotul tau a gresit foarte tare dar daca a avut puterea si curajul de a se intoarce si s-a linistit cum spune-ai tu merita sa verificati treburile astea impreuna ,mie mi se pare ca prietena asta a ta iti intinde o cursa ,exact ea nu vrea sa va vada si sa va stie impreuna ,ea este nemernica in toata povestea aceasta si sotul binenteles care a cazut in plasele unei femeii usuratice.
Asteptam vesti bune si suntem alaturi de tine ,D-zeu sa-ti dea puterea si desteptaciunea de a stii ce sa faci in aceste momente.O singura intrebare mai am daca imi permiti:"Tu ce simti pentru el in afara ca este tatal copilului tau ,il mai iubesti ?computerlove computerlove
beblina2010
Scris: Saturday, August 7, 2010 10:16 AM
Nivel

shirel wrote:
Te rog i-a totul incetul cu incetul in primul rand nu poti sa fii atat de sigura ca este copilul lui.O asemenea femeie(prietena nu i-as spune fiindca asta nu se poate numi prietena)poate sa spuna doar aiurea ca sa va desparta din noi fiindca-i este ciuda ca s-a intors inapoi la tine deci s-ar putea ca acest copil sa nu fie al lui mai ales daca au avut o pauza in care s-a intors la tine si mai ales una ca asta este in stare sa mearga cu oricine altcineva ca sa dea vina pe sotul tau..Vorbeste intai cu sotul daca este linistit acuma, tine o convorbire serioasa cu el si cere-i adevarul pe urma vei stii ce sa faci sa divortezi este cea mai simpla rezolvare dar totusi incearca sa verifici totul inainte.Imi pare rau de tine ai un bebelus asa de dulce care are nevoie de amandoi parinti,sotul tau a gresit foarte tare dar daca a avut puterea si curajul de a se intoarce si s-a linistit cum spune-ai tu merita sa verificati treburile astea impreuna ,mie mi se pare ca prietena asta a ta iti intinde o cursa ,exact ea nu vrea sa va vada si sa va stie impreuna ,ea este nemernica in toata povestea aceasta si sotul binenteles care a cazut in plasele unei femeii usuratice.
Asteptam vesti bune si suntem alaturi de tine ,D-zeu sa-ti dea puterea si desteptaciunea de a stii ce sa faci in aceste momente.O singura intrebare mai am daca imi permiti:"Tu ce simti pentru el in afara ca este tatal copilului tau ,il mai iubesti ?computerlove computerlove

de dragoste nu stiu daca mai poate fi vorba,dar ne intelegeam perfect in ultimul timp,mai ales dupa nasterea fetitei care era dorita de amandoi...asa ma gandesc si eu s-ar putea sa nu fie adevarat ca este insarcinata,ea imi trimite mesaje ca vrea sa ma desparta de sotul meu,el imi spune ca nu pleaca de ac.nu pleaca de langa copii lui.....noi am facut aceasta fetita la o varsta mai inaintata,adica eu 38..el 42...pana acum nu am putut avea un al doilea copil,am stat la pat,cu tratament cu stres,si chin,iar el imi spune dupa cat ne-am chinuit pentru a avea aceasta fetita acum sa o paraseasca? nici gand....asa spune el acum...
eu sunt derutata nu stiu ce sa mai cred....:(( sunt distrusa....

va multumesc pentru sfaturi...nu stiu daca este bine sa divortez....avem casa masinii amandoi,copii il iubesc enorm,le ofera tot ce isi doresc ei,chiar nu stiu ce sa fac ce sa zic....nu stiu nu stiu nici sa mai scriu...la tribunal cand am mai fost pentru a divorta nu era un motiv intemeiat de divort,pentru ca adulterul nu se pedepseste iar alte motive nu aveam....

:((
shirel
Scris: Saturday, August 7, 2010 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Ce spune sotul,l-ai intrebat ce crede el?Acuma dupa ce ai scris ca primeai si sms ca vrea sa te desparte este clara situatia si in primul rand fiindca voi aveti acuma un bebe ea vrea sa te deruteze fiindu-i ciuda ca el intradevar nu se va mai intoarce niciodata la ea.Incearca sa discuti cu el sa vezi si tu ce spune tu il cunosti cel mai bine vei stii daca minte si daca a mai fost cu ea dupa ce v-ati impacat.Eu afland adevarul as stii exact ce am de facut ,casa,masina nu conteaza asta ca aveti impreuna si pe copii i poate vizita principalul sa ai langa tine un om care chiar daca a gresit odata te respecta si te poti increde macar 80% ca nu va mai repeta asta inca o data si inca cu aceeasi persoana.Nu renuntati la botezul si petrecerea fetitei la urma urmei este fructul voastru pe care vil-ati dorit mult asa ca face-ti asta impreuna pentru ea ,ar fi pacat sa renuntati pentru o asemenea persoana de nimic ca respectiva care stie sa amenintze.computerlove computerlove
mirela74chris
Scris: Saturday, August 7, 2010 11:22 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Of ce rau imi pare pentru tine!Cred ca daca as fi in locul tau nu as fi tinut cont de nimic si as fi divortat de prima data.Daca ati ramas totusi impreuna si ati mai facut un copil,atunci inseamna ca aveti ceva special.Spun si eu ca Shirel,mai intai verifica adevarul.Sunt o gramada de oameni rai pe lumea asta care din invidie nu stiu ce sa mai faca.
Daca esti convinsa ca sotul nu a mai calact pe alaturi si vrea sa fiti impreuna si tu simti ca asta e cel mai bine pentru voi ,ramaneti impreuna si incercati sa va claditi un viitor solid,fara suspiciuni si minciuni.
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci si peste asta!Suntem alaturi de tine si nu uita ca cea care decide si pune conditii esti tu si numai tu.Viata ta depinde de ce decizii vei lua.Nu trebuie sa te gandesti nici macar la copii.Ei au viitorul lor.Tu trebuie sa fi sigura ca iti vrei sotul asa cum este chiar si cand copii se vor casatori.Sunt foarte multe de spus...dar deja cred ca am vorbit prea mult.
ioana0023
Scris: Saturday, August 7, 2010 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Bebelina, eu zic, ca nu trebuie sa te sperii. Va duceti la un doctor si faceti un test ADN, ca sa vedeti daca copilul este al sotului tau. Daca nu este al lui...esti ca si rezolvata, sa-l creasca cu cine l-a facut.
Daca este copilul sotului tau, nu trebuie sa te sperii atata timp cat el este de acord sa locuiasca cu tine, si inca va mai iubiti, locuiti impreuna daca tu nu il mai iubesti...poti sa-l trimiti la "prietena" ta.
Baiatul cel mare cred ca e capabil cat sa inteleaga o situatie ca aceasta. Iar cat despre cel mic nu constientizeaza inca ce se intampla.

"Prietena" ta ar fi in stare sa minta, si sa profite de o fiinta mica, care nu are nici o vina.

Sper sa fie liniste la tine, si sa nu va mai certati!

Irinuca
Scris: Saturday, August 7, 2010 4:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
eu cred ca daca il iubesti, daca si el te iubeste, treceti si peste asta. chiar daca e copilul lui.la urma urmei, poate avea grija si de acel copil chiar daca la femeia aceea nu se intoarce. copilul nu e vinovat de nimic.
nu e ce as face eu, dar ma bucur mereu cand aud de oameni care primesc o a doua sansa desi n-o merita. toti invata din greseli, iar pt voi poate fi totul ok si fara sa va despartiti. depinde doar de voi.

iar adulterul e motiv de divort.
ioana0023
Scris: Saturday, August 7, 2010 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Irinuca, sunt sigura ca daca cucoana il vrea inapoi nu o sa se lasa usor, o sa decurga greu. Dar ei atat timp cat se iubesc cu liniste si pace, trec si peste asta.

Mai spunea cineva, ca dupa cateva luni...cu cine a ramas insarcinata, in cateva luni se poate vedea sarcina...deci...clar copilul nu este al sotului tau
beblina2010
Scris: Sunday, August 8, 2010 11:58 AM
Nivel

da..am vb.cu sotul fara un test ADN nu recunoaste copilul....si sper sa trec si de asta cu BRIO...

dar noi speram ca minte si nu este nimic adevarat din ce spune femeia asta bolnava psihic,....oricum se va vedea cat de curand adevarul...

va multumesc tuturor....
Katrina
Scris: Sunday, August 8, 2010 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Cu dragoste, incredere si speranta veti trece cu bine prin toate incercarile.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.