Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| taki wrote: Tii si regim? nuuuu acuma ca e vremea turonului sa tin regim ....poate dupa sarbatori |
|

| a dat ceva rezultate...pielea e mai firma, fina ...acuma ca o sa incep si cu o dieta si putina miscare sper sa pierd ce a ramas |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Laura&Alfonso wrote:a dat ceva rezultate...pielea e mai firma, fina  ...acuma ca o sa incep si cu o dieta si putina miscare sper sa pierd ce a ramas
Bravo!
Succes pe mai departe si poate ne spui si noua ce regim urmezi la rubrica diete! |
|

| taki wrote:Bravo! Succes pe mai departe si poate ne spui si noua ce regim urmezi la rubrica diete! o dieta cu cereale Special K de kellogs consta in mic dejun de 30 g cereale +125 ml lapte degresat , 100ml suc portocale, o cafea... la pranz ce vrei dar echilibrat....cina 60g cereale+200 ml lapte degresat +fructe sau salata verde...iar intre ore un fruct |
|

| Laura&Alfonso wrote:o dieta cu cereale Special K de kellogs
Aha, o stiu. AM vazut-o si aici prin cutiile de cereale. O fii buna?
Ca sa nu fiu off topic, eu inca folosesc gelul anticelulita de la Galenic, mi-a intrat deja in refelx dimineata dupa dus sa ma masez cu ea. |
|

| taki wrote:Aha, o stiu. AM vazut-o si aici prin cutiile de cereale. O fii buna? eu am mai tinut-o si da da rezultate ....cel putin la mine a functionat...mai adaugi putina miscare...si impachetari cu gel anticelulitic( te dai cu gel dupa care acea zona o impachetezi cu folie de plastic dupa care de bagi la caldurica sub plapuma o ora ) |
|

| Laura&Alfonso wrote: impachetari cu gel anticelulitic( te dai cu gel dupa care acea zona o impachetezi cu folie de plastic dupa care de bagi la caldurica sub plapuma o ora )
Eu nu pot face astfel de impachetari , ma apuca toate mancarimile posibile si-mi apar imediat niste bubite rosii pe corp. Cred ca se trage din timpul sarcinii. |
|

| taki wrote:Eu nu pot face astfel de impachetari  , ma apuca toate mancarimile posibile si-mi apar imediat niste bubite rosii pe corp.  Cred ca se trage din timpul sarcinii. eu mi-am facut azi...ma simteam de parca ma daduse careva cu praf de scarpinat si ma treceau caldurile .... bubite nu mi-au aparut... dar ce sa-i faci baba la frumusete sufera |
|

| Laura&Alfonso wrote: eu mi-am facut azi...ma simteam de parca ma daduse careva cu praf de scarpinat si ma treceau caldurile  .... bubite nu mi-au aparut... dar ce sa-i faci baba la frumusete sufera
Succes si multi cm jos pe viitor! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| taki wrote:Eu nu pot face astfel de impachetari  , ma apuca toate mancarimile posibile si-mi apar imediat niste bubite rosii pe corp.  Cred ca se trage din timpul sarcinii.
Exact asa am patit si eu, dupa ce mi-am impachetat burtica, doua zile a durat pana mi-au trecut bubitele, asa ca am renuntat la idee. Dar bravo tie ca reusesti sa te dai in fiecare zi cu gel anticelulitic, eu ma dau din an in paste... si mai astept si rezultate |
|

| Miru wrote:... cu gel anticelulitic, eu ma dau din an in paste... si mai astept si rezultate
Pai, insemana ca nu ai nevoie de gel. Daca ai avea celulita pe care am avut-o eu dupa nastere, nu cred ca nu ai face nimic. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| taki wrote: Pai, insemana ca nu ai nevoie de gel.  Daca ai avea celulita pe care am avut-o eu dupa nastere, nu cred ca nu ai face nimic.
Pai mi-e rusine sa pun o imagine de detaliu, dar deh... lenea e cucoana mare. Dar ma voi mobiliza si eu... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, a folosit cineva plasture anticelulitic de la Nivea (NIVEA body Good-bye Cellulite)? Ca vad ca e ridicat in slavi peste tot si sunt curioasa...ca daca e asa bun mi-as lua si eu... |
|

| Kiki wrote:Fetelor, a folosit cineva plasture anticelulitic de la Nivea (NIVEA body Good-bye Cellulite)? Ca vad ca e ridicat in slavi peste tot si sunt curioasa...ca daca e asa bun mi-as lua si eu...
Da si eu sunt curioasa de efectul lui. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2007 Mesaje: 46
| EU IMI DAU CU O CREMA SI E BUNA A MAI DISPARUT DAR AM INCERCAT MULTE PANA TI SE POTRIVESTE SI FOLOSESC TUBURI NU UNUL SI GATA CA NU FACI NIMIC TREBIUE SA MA IMBRAC LA FUSTA CA A VENIT PRIMAVARA NU MAI SPUN DE MARE CA NU SUPORT SA MI SE VADA PIELEA CA COAJA DE PORTO.SUNT OBSEDATA |
|
|