Celulita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura&Alfonso
Scris: Friday, December 22, 2006 11:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
taki wrote:

Tii si regim?oare

nuuuu sic acuma ca e vremea turonului sa tin regimnono ....poate dupa sarbatori
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, January 10, 2007 10:44 PM
Nivel

a dat ceva rezultate...pielea e mai firma, fina thumleft ...acuma ca o sa incep si cu o dieta si putina miscare sper sa pierd ce a ramas ras pupici
taki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 10:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Laura&Alfonso wrote:
a dat ceva rezultate...pielea e mai firma, fina thumleft ...acuma ca o sa incep si cu o dieta si putina miscare sper sa pierd ce a ramas ras pupici

Bravo! bravo

Succes pe mai departe si poate ne spui si noua ce regim urmezi la rubrica diete! hail
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, January 10, 2007 10:51 PM
Nivel

taki wrote:

Bravo! bravo

Succes pe mai departe si poate ne spui si noua ce regim urmezi la rubrica diete! hail

o dieta cu cereale Special K de kellogs ras consta in mic dejun de 30 g cereale +125 ml lapte degresat , 100ml suc portocale, o cafea... la pranz ce vrei dar echilibrat....cina 60g cereale+200 ml lapte degresat +fructe sau salata verde...iar intre ore un fruct
taki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 10:54 PM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:

o dieta cu cereale Special K de kellogs ras

Aha, o stiu. AM vazut-o si aici prin cutiile de cereale. O fii buna? scratch

Ca sa nu fiu off topic, eu inca folosesc gelul anticelulita de la Galenic, mi-a intrat deja in refelx dimineata dupa dus sa ma masez cu ea.
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, January 10, 2007 11:00 PM
Nivel

taki wrote:

Aha, o stiu. AM vazut-o si aici prin cutiile de cereale. O fii buna? scratch

eu am mai tinut-o si da da rezultate ....cel putin la mine a functionat...mai adaugi putina miscare...si impachetari cu gel anticelulitic( te dai cu gel dupa care acea zona o impachetezi cu folie de plastic dupa care de bagi la caldurica sub plapuma o ora )
taki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 11:02 PM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:

impachetari cu gel anticelulitic( te dai cu gel dupa care acea zona o impachetezi cu folie de plastic dupa care de bagi la caldurica sub plapuma o ora )

Eu nu pot face astfel de impachetari nono , ma apuca toate mancarimile posibile si-mi apar imediat niste bubite rosii pe corp. nervi Cred ca se trage din timpul sarcinii. oare
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, January 10, 2007 11:09 PM
Nivel

taki wrote:

Eu nu pot face astfel de impachetari nono , ma apuca toate mancarimile posibile si-mi apar imediat niste bubite rosii pe corp. nervi Cred ca se trage din timpul sarcinii. oare

eu mi-am facut azi...ma simteam de parca ma daduse careva cu praf de scarpinat si ma treceau caldurile ras .... bubite nu mi-au aparut... dar ce sa-i faci baba la frumusete sufera hohot hohot
taki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 11:10 PM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:

eu mi-am facut azi...ma simteam de parca ma daduse careva cu praf de scarpinat si ma treceau caldurile ras .... bubite nu mi-au aparut... dar ce sa-i faci baba la frumusete sufera hohot hohot

hohot hohot hohot Succes si multi cm jos pe viitor! cyclops angel pupici
mommy
Scris: Wednesday, January 10, 2007 11:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
taki wrote:

Exact asa am patit si eu, dupa ce mi-am impachetat burtica, doua zile a durat pana mi-au trecut bubitele, asa ca am renuntat la idee. Dar bravo tie ca reusesti sa te dai in fiecare zi cu gel anticelulitic, eu ma dau din an in paste... si mai astept si rezultate sic
taki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 11:58 PM
Nivel

Miru wrote:

... cu gel anticelulitic, eu ma dau din an in paste... si mai astept si rezultate sic

nono Pai, insemana ca nu ai nevoie de gel.oare Daca ai avea celulita pe care am avut-o eu dupa nastere, nu cred ca nu ai face nimic. scratch
mommy
Scris: Thursday, January 11, 2007 12:24 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
taki wrote:

nono Pai, insemana ca nu ai nevoie de gel.oare Daca ai avea celulita pe care am avut-o eu dupa nastere, nu cred ca nu ai face nimic. scratch

ras Pai mi-e rusine sa pun o imagine de detaliu, dar deh... lenea e cucoana mare. Dar ma voi mobiliza si eu...
Kiki
Scris: Tuesday, March 20, 2007 9:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, a folosit cineva plasture anticelulitic de la Nivea (NIVEA body Good-bye Cellulite)? Ca vad ca e ridicat in slavi peste tot si sunt curioasa...ca daca e asa bun mi-as lua si eu...scratch
taki
Scris: Saturday, April 7, 2007 11:36 PM
Nivel

Kiki wrote:
Fetelor, a folosit cineva plasture anticelulitic de la Nivea (NIVEA body Good-bye Cellulite)? Ca vad ca e ridicat in slavi peste tot si sunt curioasa...ca daca e asa bun mi-as lua si eu...scratch

Da si eu sunt curioasa de efectul lui.scratch oare cyclops
marya28
Scris: Monday, April 9, 2007 9:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2007
EU IMI DAU CU O CREMA SI E BUNA A MAI DISPARUT DAR AM INCERCAT MULTE PANA TI SE POTRIVESTE SI FOLOSESC TUBURI NU UNUL SI GATA CA NU FACI NIMIC TREBIUE SA MA IMBRAC LA FUSTA CA A VENIT PRIMAVARA NU MAI SPUN DE MARE CA NU SUPORT SA MI SE VADA PIELEA CA COAJA DE PORTO.SUNT OBSEDATAflower
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.