Celulita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Wednesday, June 18, 2008 10:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mi-am luat si eu gelul anti-celulita de la Elmiplant(cel roz)si sunt multumita de el.Dupa ce ma dau se inroseste pielea si simt senzatia de arsura(suportabil).Macar asa ma convinge ca functioneaza.Il folosesc de o saptamana zilnic(fac si masaj cu capul de la gelul de dus Nivea firming)si se vede o ameliorareyes .Tin si o dieta hipocalorica si beau un ceai chinezesc de slabit,care cica amelioreaza si celulita.
dya
Scris: Wednesday, June 18, 2008 10:53 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Alyna imi trimiti te rog pe PM numele ceaiului , multumesc.pupici angel Sunt foarte curioasa daca peste macar o luna o sa ai rezultate cit de cit vizibile....sa nu uiti sa ne mai spui ca daca ai poate incerc si eu asest gel.bounce
raly
Scris: Sunday, October 5, 2008 7:21 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Kiki wrote:
Fetelor, a folosit cineva plasture anticelulitic de la Nivea (NIVEA body Good-bye Cellulite)? Ca vad ca e ridicat in slavi peste tot si sunt curioasa...ca daca e asa bun mi-as lua si eu...scratch

Da,eu am folosit ,dar din pacate nici un efect!Acum folosesc ceva ieftin Supliform si parca are ceva efect,a mai trecut cat de cat din celulita iar pielea ramane asa de fina!yes yes
Maria & Mario
Scris: Monday, October 6, 2008 7:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Supliform e foarte bun, e pe baza de plante , nu ingredienti chimici , e foarte foarte bun. Si eu il recomand !!!!!!
Sfefania_Johansson
Scris: Monday, October 6, 2008 9:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Kiki wrote:
ALIMENTATIA ANTICELULITICA

1. Adio SARE!

In primul rand trebuie sa renunti la sare si condimente! Acestea favorizeaza retentia de lichide in organism si pot duce chiar la o circulatie sanguina deficitara.

sunt condimente care stimuleaza circulatia sangvina..deci ajuta la arderea grasimilor si eliminarea celulitei: chilly, cayenne, piper negru/verde/alb, scortisoara, ghimbir, curcuma(nu stiu pe romana), curry

Kiki wrote:
3. Adio GRASIMI!

Este mai mult decat indicat sa eviti orice tip de grasimi!
.....
- evita alune, fistic, seminte, nuci deoarece contin mult ulei si in plus sunt grele pentru digestie;

Grasimile: un nutrient necesar

Organismul dumneavoastra are nevoie de grasimi pentru a functiona in mod corespunzator. Grasimile sunt nu numai o sursa de energie, dar mai folosesc si la formarea membranelor celulare si a unor compusi asemanatori hormonilor numiti eicosanoizi. Acesti compusi regleaza presiunea arteriala, frecventa cardiaca, constrictia vaselor sanguine, coagularea sangelui si sistemul nervos. In plus, grasimile transporta vitaminele solubile in grasimi (A, D, E si K) din alimente in sange. Grasimile asigura de asemenea sanatatea parului si pielii, protejeaza organele vitale, izoleaza corpul si dau o senzatie de satietate dupa mese.

1. Grasimi (lipide) saturate:
In cazul acestui tip de lipide atomii de carbon contin toti atomii de hidrogen pe care ii pot tine si de aceea le numim grasimi saturate. Este vorba in special despre grasimile aflate in stare solida la temperatura camerei.
Cel mai adesea regasim grasimi saturate in lapte, unt, inghetata, branza, slanina sau grasime animala. Grasimi saturate se afla si in plante, mai exact in uleiul de palmier sau cocos. Acest tip de grasimi este „vinovat” de cresterea colesterolului in sange si de sporirea riscului de boli cardio vasculare.

2. Grasimi nesaturate:

o Grasimi mononesaturate: Acestea provin din plante. Raman lichide la temperatura camerei dar se ingroasa daca sunt congelate.Exemple: grasimile din uleiul de masline, alune, avocado, masline si anumite nuci sau seminte. Aceste grasimi sunt recomandate in dieta zilnica fie dieta de sanatate ori dieta de slabire

o Grasimi polinesaturate: Si acestea provin din plante, dar raman lichide indiferent de temperatura. Grasimile polinesaturate provin din porumb, floarea soarelui, soia, peste, maioneza, anumite nuci sau seminte[i]

3. Grasimile (lipidele) hidrogenate
Sunt create din grasimi vegetale nesaturate printr-un proces prin care se adauga hidrogen. Acest proces creeaza grasimi ce seamana cu cele saturate. Grasimile hidrogenate rezista mai mult timp si raman solide la temperatura camerei ceea ce le face mai atractive din punct de vedere comercial. Sunt grasimile pe care le gasim in margarina, produse de patiserie, biscuiti, gogosi, chipsuri sau mancaruri prajite de tip fast-food. Sunt grasimile care cresc nivelul colesterolului in sange. Cititi cu atentie etichetele produselor la supermarket pentru ca produsele pe care le cumparati sa nu contina partial uleiuri hidrogenate.

Capcane in alimentatie: O mancare ce nu contine produse animale si are eticheta „fara colesterol” poate parea sanatoasa pentru toata lumea. Utati-va insa cu atentie sa nu contina insa grasimi hidrogenate caci in aceste conditii nu mai este sanatoasa pentru toata lumea…

Grasimile saturate si mononesaturate nu sunt nutrimente esentiale. Organismul nu are nevoie de ele desi le poate folosi totusi pentru a produce energie.

4. Acizi grasi esentiali
Acestia nu pot fi produsi de organismul nostru, prin urmare trebuie sa ii obtinem din alimentatie. Acizii grasi esentiali sunt acidul linoleic si alfa-linoleic, Omega 6 si Omega 3. Organismul nostru are nevoie de aceste grasimi pe care nu si le poate produce singur si ca atare trebuie sa le luam din alimentatie. Foarte multi oameni mananca alimente cu prea multe grasimi Omega 6 si prea putine grasimi Omega 3.

[b][i]Omega 6 se regasesc in grasimile polinesaturate precum uleiul de floarea soarelui sau porumb.
Omega-3 se gasesc in alune, soia, tofu, anumite specii de peste precum somon, sardine, hering, macrou..
[i]

Continutul real al grasimilor nu este inca foarte clar definit iar lucrurile nu sunt tocmai batute in cuie. Spre exemplu, grasimea din carnea de vita este trecuta ca fiind saturata desi este numai pe jumatate saturata. Uleiul de masline este listat ca fiind mononesaturat desi continutul sau real este circa trei sferturi mononesaturat. Uleiul de masline este adesea laudat ca fiind cea mai sanatoasa grasime din cate exista. Acesta este insa grasime pura dintre care 14% este chiar saturata. Secretul unei diete sanatoase este sa mancam cu masura din toate cele sanatoase, nimic exagerat!

Cate grasimi putem manca pe zi si cum sa fie acestea? Ideal ar fi ca portia zilnica de grasimi sa fie de 20% iar dintre acestea sa regasim urmatoarea impartire: 3,5% Omega-6; 3,5% Omega-3; 7% grasime mononesaturata; 6% grasime saturata.

si eu mai stiam ca daca nu ai acele grasimi bune in corp, nu le poti elimina pe cele rele..de 1 an jumate am inceput sa mananc muuuulte grasimi bune si am scapat de o mare parte din celulita ce-o aveam..aratam ca o baba grasa..atat de multa aveam..

pupici pupici spor la dat jos celulita, fetelepupici pupici
andresita
Scris: Wednesday, March 10, 2010 10:54 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
De uleiul de boia sau paprika ati auzit fetelor? Eu mi-am cumparat ca am auzit ca e super bun daca il suporti. Arde nitel cry si nu e recomandat daca ai pielea sensibila sau vase sparte, varice etc.

Recunosc ca de cand l-am luat nu l-am folosit decat de 2 ori sorry1
Sunt ingrozitor de comoda si daca s-ar putea "nimici" celulita cu un descantec sau un "pleaca de aici" ar fi minunat ras sic

Insa pot sa va spun ca dupa acele utilizari (pe burtica am folosit) m-am "micsorat" cam cu un cm..... asta daca nu o fi fost vreo iluzie de-a meaangel

Promit sa mai incerc.
roxinthya
Scris: Wednesday, March 10, 2010 10:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Incearca si tine-ne si pe noi la curent cu rezultatele! majoreta majoreta majoreta
florentinam
Scris: Friday, August 24, 2012 3:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.