Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Frumoase cadouri piticuti Acum astepati-l cumitele pe Mos Craciun |
|
| Ma ,dar e ca un facut,se pare ca Mosul asta lea adus la fetite papusele Capsu,Mariuca,Elo, Deea,care mai e |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Rody trece-o si pe Deea pe lista !!!
Si la iubiritza noastra a venit Mosu`!!!
|
|
| AdrianaC wrote:Eu nu am apucat sa fac decat film, si e imens, nu am cum sa il pun. Anul acesta cadourile au fost foarte putine, pentru ca am observat ca in alti ani cand am luat cadouri multe si scumpe nici nu s-au uitat la ele. Asa ca acum am zis sa le iau ceva care sa le placa, n-am avut prea mult loc si timp de manevra, dar ... a iesit totul bine si asta conteaza cel mai mult. Succes participantilor ! Sa stapaniti sanatosi cadourile primite ! adi sa sti ca ai dreptate.Eu iam luat anul trecut lu Elo o bucatarie.Nici nu se uita la ea.Nu e bine nici sa-i rasfatam prea mult ca pe urma vom avea probleme.Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem ce le da copiilor.Sunt alti care nu au primit cred ca niciodata nimic.In fine.sti tu ce vreau sa zic |
|
| Cris, Mosul asta sa vorbit frate nu gluma cu papusile Foarte frumoase toate cadourile piticilor |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Rody wrote:Cris, Mosul asta sa vorbit frate nu gluma cu papusile
Daaaa sa stii ca al nostru e baietel, asta a vrut ea pentru ca avea un bb fetita si se saturase de ea,aaaa si il cheama Alexandru ( ca pe prietenul ei de la gradi ) |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Wow ce cadouri frumoase a adus pe la voi Mos Nicolai la puiuti..
Sa va fie de bine |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sa le stapaniti sanatos copii si sa fiti cuminti si la anul ca sa vina si atunci tot asa de incarcat! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multumim de participare pitici si mamici.Ce de cadouri v-a adus mosul Nicolae si ce incaltari frumoaseeeee. . Cute nu trebuie neaparat ca ghetutele sa aiba cadouri,cu cadouri sau fara, ghetute(cizmulite) sa fie. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Deea ce cadouri frumoase .....
mi-ai facut pofta de Toffifee, si am mai vazut si abtipilduri cu capsu' |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| deci s-a terminat inscrierea?
eu va arat cu ce a venit mosul: scuze data de pe poze..sunt facute ieri si alaltaieri
si ghetutele:
|
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ce cadouri frumoase! Sa le stapaniti sanatoase si sanatosi! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sa le stapaniti sanatosi, copii! |
|