Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Foarte frumoase toate cadourile si toate ghetutele! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si la noi a venit Mosulica |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Foarte faine cadourile Rody,se pare ca ii plac mult lui Elo! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Rody wrote:Si la noi a venit Mosulica ...
super cadourile! in aceasta poza parca vad si ceva de la Rody |
|
| mariuta wrote:super cadourile! in aceasta poza parca vad si ceva de la Rody Mersi Mariuta Pai o prgatesc deja cu noua postura de suriora.O invat cum sa se comporte cu bebe,mai ales ca bebe din burtica de la mami nu-i o jucarie,asa ca exersam cu bebe asta |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Elo, inspirat Mosul tau ...te antrenezi pana vine fratiorul/surioara si vei fi un ajutor de baza ...Rody, seamana tare cu tine in poza cu bb . |
|
| delfinasa wrote:Elo, inspirat Mosul tau ...te antrenezi pana vine fratiorul/surioara si vei fi un ajutor de baza ...Rody, seamana tare cu tine in poza cu bb . In sfrsit aud si eu ca imi zice lumea ca Elo seamana si cu mine Mersi ,esti draguta |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si sufletu; meu in ziua de Mos Nicolae !
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pitici, ce dulci sunteti somnorosi la ghetute! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Eu nu am apucat sa fac decat film, si e imens, nu am cum sa il pun. Anul acesta cadourile au fost foarte putine, pentru ca am observat ca in alti ani cand am luat cadouri multe si scumpe nici nu s-au uitat la ele. Asa ca acum am zis sa le iau ceva care sa le placa, n-am avut prea mult loc si timp de manevra, dar ... a iesit totul bine si asta conteaza cel mai mult.
Succes participantilor ! Sa stapaniti sanatosi cadourile primite ! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cu cata dragoste tine Mariuca papusa in brate! Si printre toate minunatiile de la Mos am vazut si o rochita absolut bestiala |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Rody - esti o scumpa si ce frumos imbratisezi tu papusica, acusica vine bebelus mic si la tine
Mariuca nu am cuvinte, esti o dulceata, de cadouri nu mai zic - eleganta intruchipata
felicitari piticilor pt. cadouase de la mos....
hai k pun off-concurs 2 poze cu capsu', era tare haioasa de dimineata k nu stia ce e cu toate alea la usa, pana la urma s-a inteles de minunte cu jeleuri si cu papusa noua
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce mare s-a facut Capsu !!! S-a si grasunit, s-a inaltat ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Mariuca, frumoasa rochita si pantofiori ai primit de la Mos! Sa le porti sanatoasa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| AdrianaC wrote:Ce mare s-a facut Capsu !!! S-a si grasunit, s-a inaltat !
daaaaaaaaaa, s-a incaltat mult de tot, seama cu ta'su... multumim mult
|
|
|