Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai batran si mai bogat m-ai omorat! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
multumim mult
si voi sa va bucurati de cadouri pe care o sa vi le aduca mosul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarte frumoase ghetulele voastre Kiki, Ira 
Venim si noi cu ghetutele noastre modeste Eu am optat pentru ceva semnificativ, cateva dulciuri

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vaaaaai, banutzi de ciocolata! ce mai papam banutzi din astia...pana ma imbogateam Cineva o sa pape cam multe dulciuri la trezire! |
|

| Cristy wrote:Foarte frumoase ghetulele voastre Kiki, Ira 
multumim
Cristy, important este ca ghetutele sa fie "pregatite" cu dragoste sunt sigura k fetitele tale vor devora totul de dimineata |
|

| Kiki wrote:Vaaaaai, banutzi de ciocolata! ce mai papam banutzi din astia...pana ma imbogateam Cineva o sa pape cam multe dulciuri la trezire!
Da, asa se pare, dar mosul vine si el o data pe an asa ca, macar sa fie dulce |
|

| ira_tgr wrote:Cristy, important este ca ghetutele sa fie "pregatite" cu dragoste sunt sigura k fetitele tale vor devora totul de dimineata
O fac ca sa pastrez traditia, la evrei nu exsta Mosul Nicolai si nici Mos Craciun.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Frumoase cadouri au primit copiii, se pare ca au fost cuminti ca nu a vazut nicio nuielusa.
Ira, pai la cate perechi de cizmulite si pantofi are finuta mea, l-ai bagat in ceata pe Mos Taki ca nu mai stie ce sa-i cumpere . Dar...ne vine noua vreo idee. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| David,Sonia,Eden,Shachar sa purtati sanatosi incaltarile sunt foarte frumoase..
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sonia, ghetutele-s faine tare, iar cadourile de la Mos Nicolae  . Sa le porti si sa te joci frumos cu ele!
Eden si Shachar, cizmulitele-s frumoase foc, trendy...iar dulciurile...hmmm ...cred ca banutii de cioco vor fi primii la papat ! Noi abia ne-am lustruit cizmulitele si ne pregatim de nani...mai tarziu il prinde mami pe Mosul la aranjat cadouri si o sa punem o pozica .
delfinasa attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Cu o singura ghetuta ne primiti? Ca doar intr-una a mai lasat Mos Nicolae aseara darurile, ca l-am usurat pe drum.
 |
|

|
ei, la ce gusturi are "Mos Taka", intotdeauna ne-a adus incaltari foarte frumoase in Jp, si ce doar incaltari? la cate cadouri extraordinare am primit de la "el" - ohooo, sa tot fii finuta asa (ce noroc mai are o capsu' mica)
multumimmmmmmmm
delfinasa wrote:Sonia, ghetutele-s faine tare, iar cadourile de la Mos Nicolae   . Sa le porti si sa te joci frumos cu ele!
pai.... o capsunik avem, nu 10
Delfinasa, ma repet, dar m-am dat gata cu poza Karinutei cum curata ghetutele, nici ca se putea sa nu primeasca pt. tot acel efort cadouri frumoase sa stapaneasca sanatoasa cadouriledin ghetute pupam dulce |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| ira_tgr wrote:ei, la ce gusturi are "Mos Taka", intotdeauna ne-a adus incaltati foarte frumoase in Jp, si ce doar incaltari? la cate cadouri extraordinare am primit de la "el" - ohooo, sa tot fii finuta asa (ce nocor mai are o capsunica mica)
Gusturi are Mos Taki, nu Mos Taka . Incaltari nu cred ca-i mai aduce ca am vazut ca are deja prea multe, dar avem alte idei pentru capsunica. |
|

| taki wrote:Gusturi are Mos Taki, nu Mos Taka  .
rectificam: "Mos Taki" (oricum stii despre cine vb. ) multumim f. mult
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu acum am vazut topicul asta, asa ca am ratat concursul. La noi, Mosul a fost devastat foarte repede: am inceput cu outele Kinder, am trecut la jeleuri, dupa care in mod misterios, pentru ca un pitic nu a baut laptic, Mosul si-a luat turta dulce si gofre-urile si napolitanele inapoi. Sa vedem cat il lasa inima pe Mos sa tina dulciurile sechestrate.
Oricum, toate ghetutele voastre arata minunat! |
|
|