Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Deschid un concurs deoarece Mos Niculae este asa de aproape ,acum am aflat ca vine in seara asta am crezut ca este pe 7 .Mamici va invit sa votam care sunt cele mai curate si mai frumoase ghetute.Stiu ca toate ghetutele bebeilor sunt frumoase si curate ,dar trebuie sa alegem o pereche. Concursul se incheie pe 15 decembrie,iar castigatorul cva fi desemnat pe 19-20 decembrie.Sper sa va placa concursul si va asteptam |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Noi am agatat in perete un ciorapel rosu decorativ(dar este si destul de incapator),asa ca fara ghetute nu cred ca putem participa... |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| ANDREEA&BIANCA wrote:Noi am agatat in perete un ciorapel rosu decorativ(dar este si destul de incapator),asa ca fara ghetute nu cred ca putem participa... si noi la fel ,tot un ciorapel rosu.E mai practic |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Andreea,Rody pai cum scoateti puiutii afara in ciorapei?Nu tin neaparat sa aiba cadouri in ghetute sau cizmulite. Participati cu ghetutele de zi cu zi , cizmulitele sau pantofiori cu bebe sau fara bebe. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Intrebarea nu e cum scoatem bebeii afara in ciorapei ci cum incap cadourile in ghetutele super mici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| noi o sa revenim cu poza maine dimineata, dupa ce Sonia o sa-si "inspecteze" ghetutele..
Ely super idee |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| ANDREEA&BIANCA wrote:Intrebarea nu e cum scoatem bebeii afara in ciorapei ci cum incap cadourile in ghetutele super mici Aaaaaaaa...pai eu am furat ideea salvatoare de la Monachris....punem mai multe ghetute, papucei, sandalute |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi n-am ales mai multe ghetute ci am ascuns ghetutele intre cadouri...
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| David, frumoase foc ghetutele rosii , iar cadourile de la Mos Nicolae . La asa baietel frumos si cuminte si harnicut, nici nu se putea sa nu puna Mosul multe jucarele si dulciuri ! |
|
| Multumim, Delfinasa! Daca ar fi fost numai puzzle-uri, restul putea foarte bine sa lipseasca |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Dav, scumpule, sa le folosesti cu multa placere |
|
| eu am crezut k trebuie sa fie poza cu bebe si ghetute
pai asa avem si noi, k mosul deja a trecut pe aici si i-a lasat soniei cadouri in si pe langa ghetute, pe care ramane sa le descopere maine dimineata
am avut o problema cu aranjatul in ghetute, chiar dak Sonic are mai multe perechi... dar intrucat mosul ne-a adus adidasii noi, am hotarat sa mai punem una-alta in ei...
P.S. Dav ce cadouri frumoase ti-a adus mosul... sa le stapanesti sanatos |
|
| Sousourel, Ira, multumim!
Sonia, dar te incaltza mami...pardon, Mosu' nu gluma! Sa le porti sanatoasa! |
|
| Kiki wrote:Sousourel, Ira, multumim! Sonia, dar te incaltza mami...pardon, Mosu' nu gluma! Sa le porti sanatoasa!
Asta pentru ca eu si tati am vorbit cu Mos Nicolae si am renuntat la cadourile noastre in favoarea Soniei Noua o sa ni le aduca Mos Craciun (k el e mai batran si mai bogat)
pupicim Kiki si Dav |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| DAV, SONIA ce de cadouri frumoase v-a adus Mosul!!! Sa le folositi sanatosi pui mici si scumpi!!!!! |
|
|