Cele mai bune 10 licee bucurestene
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dafneadina1993
Scris: Thursday, April 10, 2014 1:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/2/2014
Buna, eu am fost eleva a liceului Cronos pana anul trecut. Trebuie sa va spun ca este unul dintre cele mai bune licee. Daca sunteti in dubii, pentru dumneavoastra sau copiii dvs, vi-l recomand cu drag! Profesorii fac eforturi pentru calitate, cer extrem de mult de la elevi, dar si daruiesc. Imbina modul de predare clasic cu cel modern si ofera materiale auxiliare la fiecare ora de curs. Exista un anumit standard de calitate ce o sa va ajute sa va formati cum trebuie si sa va gasiti un drum, sa va dati seama ce va place. Va asigur de acest lucru.
Cred ca merita un loc in top!
mhldvrc
Scris: Thursday, April 10, 2014 7:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
dafneadina1993 wrote:
Buna, eu am fost eleva a liceului Cronos pana anul trecut. Trebuie sa va spun ca este unul dintre cele mai bune licee. Daca sunteti in dubii, pentru dumneavoastra sau copiii dvs, vi-l recomand cu drag! Profesorii fac eforturi pentru calitate, cer extrem de mult de la elevi, dar si daruiesc. Imbina modul de predare clasic cu cel modern si ofera materiale auxiliare la fiecare ora de curs. Exista un anumit standard de calitate ce o sa va ajute sa va formati cum trebuie si sa va gasiti un drum, sa va dati seama ce va place. Va asigur de acest lucru.
Cred ca merita un loc in top!

Poate, dar eu nu vad acest standard, sorry, promovabilitatea la BAC fiind sub 40%, bine asta tine si de elevi, nu doar de profesori, dar totusi eu nu l-as alege, fara suparare.
bereea
Scris: Friday, April 11, 2014 9:34 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce treaba curioasa!!!! cum apare cineva care recomanda liceul ( membru cu o postare) apare si unul care il lauda si-l promoveaza (alt membru cu 1 postare) Hai maaaiii!Un pic de....
ancamaria10000
Scris: Thursday, May 8, 2014 11:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/8/2014
cum se face de liceul Caragiale nu se afla in acest top? este un top oficial sau este vorba de preferintele cuiva?
mhldvrc
Scris: Saturday, May 10, 2014 12:03 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Nu, topul este oficial, dar din anul 2009 si la vremea respectiva la Caragiale s-a intrat cu medie mica, este facut in functie de media de intrare la liceu. Eu facusem atunci un altfel de top, adaugasem promovabilitatea si media de la bac. Acum nu mai stiu care este topul, dar se poate face, nu este prea greu se tine cont de ultima medie cu care s-a intrat anul trecut in liceu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.