Cel mai suparat bebelas
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Thursday, April 13, 2006 5:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Doamne ce dragalasi sunteti maisuparicilor. Nu dispun momentan poze cu Victor suparici, stau pe faza, poate prind ceva zilele astea ras
alinutza
Scris: Thursday, April 13, 2006 2:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Degeaba ma chinui eu s-o prind pe Ana suparata; cind vede aparatul ii trece. Parca in ciuda imi face. Totusi am gasit ceva care aduce a suparata. Are ceva daca pun mai multe?ras

alinutza attached the following image(s):
suparata1.jpgsuparata2.jpg

sousourel
Scris: Friday, April 14, 2006 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Alinutza, am avut un shoc...in sensul bun al cuvantului ras , parca e Victor al meu, in varianta cu cercei ras asa am exclamat de tare cand ti-am vazut papusica, ca a venit sotul meu iute, de teama ca s-a defectat ceva la calculator hohot , sa-ti traiasca scumpetea... si scuzati ca sunt din nou pe dinafara, dar si al meu flacau, de cum vede telefonul, incepe veselia....
Tina
Scris: Friday, April 14, 2006 11:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
nah si noi daca nu e prea tarziu

Tina attached the following image(s):
briana1.jpg

stele_pe_cer
Scris: Friday, April 14, 2006 11:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Tina wrote:
nah si noi daca nu e prea tarziu

Tina, sa nu ti-o deoki, dar grasuta mai e bombonica ta...si zici ca nu papasic...
AdrianaC
Scris: Saturday, April 15, 2006 6:55 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Inscrierile pentru concurs s-au terminat. Astazi si maine va avea loc votarea urmand ca de luni castigatoarea concursului sa initieze un nou concurs cu si pentru bebelusi.

Intrucat nu s-a specificat exact cum se va face votarea si pentru ca deocamdata chestionarele nu permit mai mult de 9 optiuni iar noi avem 13 bebelusi suparati foc, votarea se va desfasura astfel:

- fiecare membru va vota o singura data, un singur bebelus, scriind direct numele bebelusului castigator al concursului "Cel mai suparat bebelus"
- duminica, la incheierea votarii, bebelusul cu cele mai multe voturi exprimate va fi desemnat "Cel mai suparat bebelus"
- Locurile 2 si 3 vor fi alese si ele in functie de numarul de voturi

Va invit sa votati in cadrul "Rezultate concurs "Cel mai suparat bebelus"".
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.