Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Degeaba ma chinui eu s-o prind pe Ana suparata; cind vede aparatul ii trece. Parca in ciuda imi face. Totusi am gasit ceva care aduce a suparata. Are ceva daca pun mai multe? alinutza attached the following image(s):
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Alinutza, am avut un shoc...in sensul bun al cuvantului , parca e Victor al meu, in varianta cu cercei asa am exclamat de tare cand ti-am vazut papusica, ca a venit sotul meu iute, de teama ca s-a defectat ceva la calculator , sa-ti traiasca scumpetea... si scuzati ca sunt din nou pe dinafara, dar si al meu flacau, de cum vede telefonul, incepe veselia.... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nah si noi daca nu e prea tarziu Tina attached the following image(s):
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Inscrierile pentru concurs s-au terminat. Astazi si maine va avea loc votarea urmand ca de luni castigatoarea concursului sa initieze un nou concurs cu si pentru bebelusi.
Intrucat nu s-a specificat exact cum se va face votarea si pentru ca deocamdata chestionarele nu permit mai mult de 9 optiuni iar noi avem 13 bebelusi suparati foc, votarea se va desfasura astfel:
- fiecare membru va vota o singura data, un singur bebelus, scriind direct numele bebelusului castigator al concursului "Cel mai suparat bebelus" - duminica, la incheierea votarii, bebelusul cu cele mai multe voturi exprimate va fi desemnat "Cel mai suparat bebelus" - Locurile 2 si 3 vor fi alese si ele in functie de numarul de voturi
Va invit sa votati in cadrul "Rezultate concurs "Cel mai suparat bebelus"". |