Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sper sa nu va suparati ca am luat pozele din "Concursuri tematice" si le-am mutat aici. Codruta postase acolo cateva reguli (o astept cu completarile de rigoare daca scap ceva). Se posteaza pozele pana duminica - 16.04., dupa care se va vota saptamana viitoare (17-20, ca sa alegem bebelasul suparat pana in Paste).
|
|

| Georgy-Adinutza Kiki attached the following image(s):

|
|

| Stele_pe_cer Kiki attached the following image(s):

|
|

| cute_baby_of_mine Kiki attached the following image(s):

|
|

| Taki & Sasha Kiki attached the following image(s):

|
|

| Miri Haluca Kiki attached the following image(s):

|
|

| David Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Rugam si noi frumos, daca se poate sa ne deschida si noua cineva fotografia ! Multumim mult, aniticpat ! Maria & Mario attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| kiki, multumesc, esti tare "pe faza" chiar vroiam sa te rog sa te ocupi tu de votari si clasamente pt ca in week-end noi nu vom fi acasa. (plus ca am primit unele "comentarii" care nu mi-au picat prea bine si mi-a pierit cheful de "organizator") Ca o sugestie, eu zic postam pana vineri si sa votam sambata si duminica, iar saptamana viitoare sa dam drumul la alt concurs, ca sa nu ne prinda Pastile cu bebelusi suparati... Repet, e doar o sugestie.Rog a nu se intelege altceva Inca o data, multumesc Kiki |
|

| codruta wrote:kiki, multumesc, esti tare "pe faza" chiar vroiam sa te rog sa te ocupi tu de votari si clasamente pt ca in week-end noi nu vom fi acasa. (plus ca am primit unele "comentarii" care nu mi-au picat prea bine si mi-a pierit cheful de "organizator") Ca o sugestie, eu zic postam pana vineri si sa votam sambata si duminica, iar saptamana viitoare sa dam drumul la alt concurs, ca sa nu ne prinda Pastile cu bebelusi suparati... Repet, e doar o sugestie.Rog a nu se intelege altceva Inca o data, multumesc Kiki
Ok. Atunci preiau stafeta. Deci asteptam poze noi, pana vineri, 14.04. Dupa care se va vota 15-16.04.
Maria&Mami, am incercat sa iti editez poza ca sa se vada si Mariuca, dar nu am reusit. Poate ne ajuta altcineva? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Am atasat eu poza Mariei, chiar la Maria & Mami. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Hai sa intram si noi in concurs, desi am gasit foarte greu 2 poze cu ei suparati, ca ei sunt tare "ranjiti"
AdrianaC attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| ALFONSO SUPARICI Laura&Alfonso attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am o problema Eu cu cine votez? ...Ca toti sunt tare supatati |
|