Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Saptamana aceasta si saptamana viitoare unul dintre concursurile pentru bebelusi este "CEL MAI MAZGALIT BEBELUS !".
Concursul este lansat de ELY.
Fiecare mamica isi va inscrie puiutul in concurs cu 1 singura fotografie, in care puiutul ei sa fie cat se poate de mazgalit.
Inscrierile se vor putea face pana vineri, 19 mai 2006, ora 00:00, urmand ca votarea sa se faca in perioada 20-21.05.2006.
Votarea se va efectua astfel: - fiecare membru are voie sa voteze o singura data si sa aleaga un singur castigator - in functie de numarul de voturi liber exprimate, vom desemna castigatorul concursului "Cel mai mazgalit bebelus!"
Mamici, asteptam sa va vedem puiutii mazgaliti! Succes tuturor participantilor !
PS> Pentru votare vom folosi acelasi subiect, nu vom mai deschide subiect nou, pentru a evita dublarea pozelor
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cam cu ce ar putea fii mazgalita Sasha??? Are decat 1 luna si jumatate !
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar parerea mea este ca atunci cand se deschide un nou concurs sa ne gandim si la cei mai mici prichindei de pe forum!
Multumesc pentru intelegere! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| taki wrote:Cam cu ce ar putea fii mazgalita Sasha??? Are decat 1 luna si jumatate  ! Nu vreau sa supar pe nimeni, dar parerea mea este ca atunci cand se deschide un nou concurs sa ne gandim si la cei mai mici prichindei de pe forum!Multumesc pentru intelegere!
taki, scumpa, sunt atatea posibilitati... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| exemplificare codruta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Adevaru-i ca la numai o luna numai express poti mazgali un bebelus (eu am o poza cu Matei mazgalit cu laptic, pentru ca kiar cand ii faceam o poza, a boracit, dar nu pot atasa poza ca e tati in kilotzi ).
Sa zicem ca poti face o pasta din mustar si kechup, sau un borcanel de fructe, dar e posibil sa se sperie fata de gust daca ii intra in gurita, cat si de miros.Alte idei pentru o luna nu imi vin in minte...
Codruta, te plangeai ca Medeea nu papa bine?Mauit la copanelele micutei si iar ma cuprimde invidia:iubitul meu Matei niciodata nu a avt piciorusele asa umflatele
Poze sexy cu un fudulet murdar de violet de gentiana se accepta ? |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| A mea e magzalita mereu dar nu pot arata unde ca e domnisoara |
|

| mihaela75 wrote:A mea e magzalita mereu dar nu pot arata unde ca e domnisoara
Mihaela, crezi ca numai a ta ?Poate initiaza careva vreun concurs: cel mai cacalicit bebelus :004: ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:A mea e magzalita mereu dar nu pot arata unde ca e domnisoara
Subscriu ! Iar sa experimentez pe ea, nu-mi place !
Poate cand ii dau papa, sa-i mai curga laptic pe la gurita si sa o las nestearsa ca sa fac poza ... |
|

| Lasa, Taki, ca va faceti voi mari, si sa te tii atunci cu mazgaleala de la mancarica .
Uite, din solidaritate, nici noi nu participam(mi-e lene sa ma loghez iar pe photobucket )...ca am avea si noi ceva mostre de spanac pe la botic |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetelor imi pare rau dar alta idee nu mi-a venit si a mai fost lansat un concurs cu cel mai harnicut nici bebe al meu nu este atat de mare si nu m-am suparat.Daca Adriana este de acord putem sa inchidem subiectul si apoi totul va fi bine.
Codruta e super poza cu Medeea |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 103
| hai si noi, ca ne-am cam obisnuit cu concursurile.... dianhana attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Eu zic ca merge concursul, pentru ca pot fi mazgaliti oriunde si de la orice, deci se poate si la puiuti (si apoi, daca nu se poate, nu se poate, ca nu e musai sa participam toti la toate concursurile;nici eu nu am avut poze pentru unele concursuri, dar i-am admirat tare mult pe participanti ).
Alice de exemplu, la 2 saptamani era toata mov, de la violet de gentiana, cu care ii dadusem pe bubite . Era pictata de-a dreptul. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multumim Adriana si acum asteptam cat mai multe mamici cu puiutii mazgalici:jocolor: |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noi cam asa aratam cam dupa fiecare masa |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si asa arata Sara cind papa Miri attached the following image(s):

|
|
|