Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Saptamana aceasta unul dintre concursurile pentru bebelusi este "CEL MAI MANCACIOS BEBELUS !".
Concursul este lansat de TAKI.
Fiecare mamica isi va inscrie puiutul in concurs cu 1 singura fotografie, in care puiutul ei sa manance cu pofta, si sa se vada si cel/cea care il tine sau ii da sa manance.
Inscrierile se vor putea face pana vineri, 5 mai 2006, ora 00:00, urmand ca votarea sa se faca in perioada 6-7.05.2006.
Votarea se va efectua astfel: - fiecare membru are voie sa voteze o singura data si sa aleaga un singur castigator - in functie de numarul de voturi liber exprimate, vom desemna castigatorul concursului "Cel mai mancacios bebelus!"
Mamici, asteptam sa va vedem fomistii ! Succes tuturor participantilor !
PS> Pentru votare vom folosi acelasi subiect, nu vom mai deschide subiect nou, pentru a evita dublarea pozelor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| si iata apoaru fomistul nr 1
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Prima banana a lui Tudor... Pofta a venit mancand, dar tati a terminat cu fotografiatul! cute_babies_of_mine attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sara nu mai are rabdare sa-i dau eu papa,asa ca indeasa repede in gurita,ca nu cumva sa-i ia cineva mincarea Miri attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 103
| Si Hana la primul ei iaurt.....a vrut sa bea din cutiuta, ca doar se crede fata mare, nu alta.... dianhana attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vreau si eu la concursuri! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Hop si eu cu mancaciosii mei.
AdrianaC attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Si noi vrem la categoria mancaciosi. solomon gabriela attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| yuby_tica wrote:Vreau si eu la concursuri! bine ai venit! apasa attach din coltul drept si inscrie puiul |
|
| Buna incerc sa pun o poza sa vedem daca reusesc!Oricum sun frumosi toti mancaciosii pana acum |
|
| Mai incercam odata yuby_tica attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| yuby_tica wrote:Mai incercam odata la mesajul deja postat de tine vezi ca in dreapta iti apar 3 butoane unu attach...edit si quote..apasa pe attach...dupa pe examinar..alegi poza din calculator...dupa apesi incarca...si dupa ce a incarcat apesi inapoi si o sa vezi poza ta pusa . pupici si sper ca ti-am putut fi de ajutor |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| yuby_tica cu poza asta a-ti castigat pe calalalt forum,no? |
|
| Da de ce nu_ti place?Doar suntem la subiect! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Adriana, nu stiu cum se face, dar Alice iti seamana tie (foarte mult) si cred ca Andrei seamana cu tati? |
|
|