Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| sami wrote:Eden, ...sarpele ala ma face sa tremur... pupici fetelor curajoase
si pe mine m-a facut sa tremur ...brrrr
Intoarcem pupicii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eden si mie imi plac serpii, dar nu stiu daca as avea un asemenea curaj.
Shachar, succes cu alpinismul. |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eden, si mie imi plac reptilele Esti o fetita curajoasa, nu deagaba am o slabiciune pt tine Shachar, curajoasa mica, ultima poza e super, asa ai o fetisoara luminoasa |
|
| Mihaela, Katy
Imi place si mie ultima poza |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Superbe pozele.Eden ai dat dovada de mult curaj .Am si eu multe poze cu sarpi in jurul gitului,am avut un prieten care-i crestea si eu eram asta care fac o faceam pe manechina si ma poza cu ei.Sint foarte fine si atingerea lor ma inebunea. Shachar te invit la mine in Ramat-yshai este peretele de catarat cel mai mare din tara,si mamy poate incerca . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Aualeu Eden,da jos mami sarpele ala! Cristy ai niste fete foarte curajoase! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Ne inscriem si noi aici alaturi de ceilalti copii curajosi....
Aici sunt pe motocicleta unchiului meu.....care glumea spunandu-i mamei ca atunci cand o sa cresc, o sa ma plimbe cu ea...si ea a spus: sa mai astept! (vreo 40 ani!)
|
|
| Cristian, |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| monachris05 wrote:Ne inscriem si noi aici alaturi de ceilalti copii curajosi.... Aici sunt pe motocicleta unchiului meu.....care glumea spunandu-i mamei ca atunci cand o sa cresc, o sa ma plimbe cu ea...si ea a spus: sa mai astept! (vreo 40 ani!)
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Foarte curajosi copilasi aveti !
Eden insa de departe mi se pare cea mai curajoasa, privind prin prisma temerilor mele. Eu mor de frica de serpi, paianjeni, insecte ...
O sa incerc sa vad daca reusesc si eu sa descarc niste poze din telefonul mobil, si daca se vad cat de cat, sa va arat si eu curajosii mei. |
|
| AdrianaC wrote:Foarte curajosi copilasi aveti !
Eden insa de departe mi se pare cea mai curajoasa, privind prin prisma temerilor mele. Eu mor de frica de serpi, paianjeni, insecte ...
Multumesc Adriana, si eu sunt fricoasa de astfel de insecte/reptile , insa Eden a insistat sa puna mana pe totate animalele acolo nu am oprit-o, ba deloc , am incurajat-o .. cea mica (Shachar) nu a servit |
|
| S-au inscris in concurs:
Raul - pui de Raly
Luana - pui de Katy
Sergiu - pui de Miha76
Ionut - pui de Inger7
Sasha - pui de Taki
Eden - pui de Cristy
Shachar - pui de Cristy
Cristian - pui de Monachris05
Start vot! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eden |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Votam Eden pt curjul care-l are.Am 30 de ani si nu am pus in viata mea mana pe un sarpe.Mie frica de mor de serpi |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eden eu m-am albit cand am vazut-o |
|
|