Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Intrucat Gabi si Mammatilerik nu par a fi prin zona, o sa lansez eu noul concurs pentru bebelusi in locul lor de urgenta ca aceasta saptamana sa nu ramanen fara de concurs...
Saptamana aceasta concursul pentru bebelusi este "Cel mai cascat bebelus!".
Fiecare mamica isi va inscrie puiutul in concurs cu 1 singura fotografie, Inscrierile se vor putea face pana vineri, 28 aprilie 2006, ora 00:00, urmand ca votarea sa se faca in perioada 29-30.04.2006.
Votarea se va efectua astfel: - fiecare membru are voie sa voteze o singura data si sa aleaga un singur castigator - in functie de numarul de voturi liber exprimate, vom desemna castigatorul concursului "Cel mai cascat bebelus!"
Mamici, asteptam sa va vedem puiutii cascand ! Succes tuturor participantilor ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| 27 e joi.... |
|

| merci Kiki...gata am corectat.... credeam ca azi e joi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Laura&Alfonso wrote: merci Kiki...gata am corectat....  credeam ca azi e joi
se mai intampla, suntem obosite...adica eu una sunt |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Paiii.. , sa punem si noi o poza cu un cascalici:
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am cautat, si am cautat... Dar nu am gasit poze mai recente! Pe noi Mosul ne-a prins cascand! cute_babies_of_mine attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Eu n-am copil cascacios! Nu putem participa..... Succes piticutilor!
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/26/2006 Mesaje: 25
| Buna, eu sunt noua pe aici. Imi poate spune cineva cum postez si eu o poza cu un ca.cacios? Antonio, somnorosul nostru: blancy attached the following image(s):

|
|

| blancy wrote:Buna, eu sunt noua pe aici. Imi poate spune cineva cum postez si eu o poza cu un ca.cacios? Bine ai venit printre noi.... la mesajul pe care l-ai scris iti apare un buton attach ..apasa pe el dupa apasa pe examinar ..alegi poza din calculator... apesi incarca si gata..dupa ce s-a incarcat apesi inapoi si vei vedea poza ta pusa.. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Uite-o si pe somnoroasa mea... taki attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| hop si noi
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Hei, prichindei somnorosi, unde v-ati ascuns? In patut, sub plapumioara? Hai, un cascat, fie el si timid, aici, in concurs! Mobilizarea, prichindei! |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| si noi..da ceva mai mic miraa attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| participam si noi cu un cascat codruta attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Si noi repede pe ultima suta de metri. Am cautat tare mult si uite ce am gasit.
AdrianaC attached the following image(s):

|
|
|