Chestionar intrebare: V-a placut aceasta carte?
Alegere Voturi Statistici
Da 1 25%
Nu 0 0%
Asa si asa 0 0%
Nu am citit-o inca 3 75%
Nu intentionez sa o citesc 0 0%
Altceva 0 0%

Cecilia Ahern - Intalnire cu Viata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 10, 2019 8:57 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006

Cecilia Ahern s-a nascut in 1981 la Dublin, fiica lui Bertie Ahern, fost prim ministru al Irlandei. A studiat jurnalism si comunicare la Colegiul Griffith din Dublin, iar dupa absolvire a scris deja "P.S. Te iubesc", roman devenit rapid bestseller in Marea Britanie, Statele Unite, Germania si Olanda, iar în 2007 a fost ecranizat cu Hilary Swank si Gerard Butler în rolurile principale.

Romanele ei au fost publicate în 47 de tari si s-au vândut în peste 16 milioane de exemplare.

Aceasta carte mi s-a parut foarte interesanta, o abordare inedita...
Lucy primeste de mai multe ori aceasta ciudata invitatie, dar de fiecare data ascunde scrisorile sub covor. Si-a parasit iubitul pentru ca relatia nu mai mergea si a demisionat pentru ca nu era de acord cu politica firmei. Acestea sunt numai doua dintre povestile pe care Lucy le-a spus prietenilor si familiei ca sa-si mascheze esecurile. Exista însa cineva care stie adevarul si îi trimite scrisoare dupa scrisoare, insistând ca ea sa vina la o întâlnire. Expeditorul este chiar Viata. Într-o zi, Viata apare la usa ei, în persoana un barbat nefericit, cu ochii injectati si îmbracat într-un costum sifonat, dar hotarât sa aduca schimbarea. În cele din urma, Lucy îi accepta ajutorul si mastile încep sa cada...

A mai citit-o cineva? Cum vi s-a parut?
shirel
Scris: Sunday, February 24, 2019 12:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Waaaw Adriana mi se pare o carte foarte interesanta ...sper sa o gasesc si in ebraica!Merci ptr informatii!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.