Cearcanele la sugari
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Thursday, May 11, 2006 4:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Va rog, un sfat !!!

Sasha de 2 zile doarme aproape non-stop uff . Se trezeste pentru ca ii este foame, dar papa lapticul treaza doar pe jumate sau chiar adormita banghead .

Astazi mi-a mancat 7 mese, un total de 890 ml. Kkalica mi-a facut, pp face destul de mult, nu are febra, nu pare ca ar putea sa o doara ceva ...singurul lucru pe care l-am observat astazi la ea este ca i-au aparut cearcane uff oare .

Este ciudat faptul ca bblusii au cearcane, mai ales cand doarm asa mult.

Eu am intrat in panica, maine dimineata dau telefon la pediatru si daca imi poate face programare, ma duc ca sa ma linistesc!

Sper sa nu fie nimic grav!
In carti nu scrie nimic despre cearcane la sugari! uff
sousourel
Scris: Thursday, May 11, 2006 10:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Si al meu a avut cearcane, dar de la nesomn!plans
Miri
Scris: Friday, May 12, 2006 7:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
sousourel wrote:
Si al meu a avut cearcane, dar de la nesomn!plans

Asa are si Sara ,cearcane ca nu doarme!
Taki,imi pare rau ,dar de data aceasta nu stiu ce sa-ti spun.Sper din tot sufletul ca nu e nimic grav!
Asteptam vesti si speram sa fie bune!pupici
Kiki
Scris: Friday, May 12, 2006 8:05 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu cred ca poate fi ceva ereditar. O verisoara a sotului meu a avut cearcane toata viata, de cand era mica. Fetita ei o mosteneste si are cearcane desi doarme bine in fiecare noapte.
Taki intreaba si tu pe tatal tau daca cineva in familie are cearcane tot timpul, sau intreaba-l pe Taka poate la el in familie e cineva...
Miri
Scris: Friday, May 12, 2006 8:08 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki wrote:
Eu cred ca poate fi ceva ereditar. O verisoara a sotului meu a avut cearcane toata viata, de cand era mica. Fetita ei o mosteneste si are cearcane desi doarme bine in fiecare noapte.
Taki intreaba si tu pe tatal tau daca cineva in familie are cearcane tot timpul, sau intreaba-l pe Taka poate la el in familie e cineva...

Uite ca la asta nu m-am ginditoare
S-ar putea sa ai dreptate,ca eu sunt posesoarea unor cearcane mari decind ma stiu iar Sara ma mosteneste pe mine...
Mi se parea mie ca prea e incercanata chiar si atunci cind credeam ca a dormit destulras
taki
Scris: Friday, May 12, 2006 10:07 AM
Nivel

Kiki wrote:

Pai si eu am cearcane, si Taka are hohot , dar Sasha parca e prea micuta pentru ele hohot ...
taki
Scris: Friday, May 12, 2006 10:10 AM
Nivel

Am fost azi la dr si am intrebat si a inceput sa rada dr de mine hohot ...mi-a spus ca din cauza somnului prelungit...adica de 2 zile fara cate ore ( astea fiind pauzele de masa ).

Sasha e bine, sanatoasa, voinica...yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.