|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Va rog, un sfat !!!
Sasha de 2 zile doarme aproape non-stop . Se trezeste pentru ca ii este foame, dar papa lapticul treaza doar pe jumate sau chiar adormita .
Astazi mi-a mancat 7 mese, un total de 890 ml. Kkalica mi-a facut, pp face destul de mult, nu are febra, nu pare ca ar putea sa o doara ceva ...singurul lucru pe care l-am observat astazi la ea este ca i-au aparut cearcane .
Este ciudat faptul ca bblusii au cearcane, mai ales cand doarm asa mult.
Eu am intrat in panica, maine dimineata dau telefon la pediatru si daca imi poate face programare, ma duc ca sa ma linistesc!
Sper sa nu fie nimic grav! In carti nu scrie nimic despre cearcane la sugari! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si al meu a avut cearcane, dar de la nesomn! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| sousourel wrote:Si al meu a avut cearcane, dar de la nesomn!
Asa are si Sara ,cearcane ca nu doarme! Taki,imi pare rau ,dar de data aceasta nu stiu ce sa-ti spun.Sper din tot sufletul ca nu e nimic grav! Asteptam vesti si speram sa fie bune! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu cred ca poate fi ceva ereditar. O verisoara a sotului meu a avut cearcane toata viata, de cand era mica. Fetita ei o mosteneste si are cearcane desi doarme bine in fiecare noapte. Taki intreaba si tu pe tatal tau daca cineva in familie are cearcane tot timpul, sau intreaba-l pe Taka poate la el in familie e cineva... |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:Eu cred ca poate fi ceva ereditar. O verisoara a sotului meu a avut cearcane toata viata, de cand era mica. Fetita ei o mosteneste si are cearcane desi doarme bine in fiecare noapte. Taki intreaba si tu pe tatal tau daca cineva in familie are cearcane tot timpul, sau intreaba-l pe Taka poate la el in familie e cineva...
Uite ca la asta nu m-am gindit S-ar putea sa ai dreptate,ca eu sunt posesoarea unor cearcane mari decind ma stiu iar Sara ma mosteneste pe mine... Mi se parea mie ca prea e incercanata chiar si atunci cind credeam ca a dormit destul |

| Kiki wrote:Eu cred ca poate fi ceva ereditar. O verisoara a sotului meu a avut cearcane toata viata, de cand era mica. Fetita ei o mosteneste si are cearcane desi doarme bine in fiecare noapte. Taki intreaba si tu pe tatal tau daca cineva in familie are cearcane tot timpul, sau intreaba-l pe Taka poate la el in familie e cineva...
Pai si eu am cearcane, si Taka are , dar Sasha parca e prea micuta pentru ele ... |
|

| Am fost azi la dr si am intrebat si a inceput sa rada dr de mine ...mi-a spus ca din cauza somnului prelungit...adica de 2 zile fara cate ore ( astea fiind pauzele de masa ).
Sasha e bine, sanatoasa, voinica... |
|
|