Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Maria multumesc.Stiu ca e pt ten si nu pt cearcane dar am intrebat aici daca tot veni vorba.Abia astept sa mi o iau .Poate de 8 martie.Imi fac si eu un mic cadou ca doar merit,nu ?! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sigur meriti, Giulia ! Si .... sa stii ca eu sunt Oana ! Maria e fiica-mea ! |
|
| Oana,stiam ca asa te cheama dar am zis sa nu produc vreo confuzie si am scris dupa numele de user . Mai era pt ilmuinarea ochilor,un creion de la Giordani-Oriflame.Am dat acum de el prin trusa nu de alta dar acus se expira.Adevarul e ca daca ai cearcane chiar e nevoie de ceva sa le acopere.Si ca tratament pe langa apa multa eu mai recomand odihna din plin ...daca este timp pt asa ceva,bineinteles |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Peoblema cearcanelor este o problema destul de des intalnita. Am o prietena care a avut toata viata probleme cu acestea si a incercat zeci de creme, fara un efect indelungat. Acum nu mai foloseste decat Ulei de migdale dulci presat la rece (atentie a nu se confunda cu uleiul de migdale amare care este toxic) si este foarte multumita. Am inceput sa-l folosesc si eu ca hidratant pentru buze si in jurul ochilor si sunt multumita de el, se absoarbe usor si este extrem de hidratant.
"Uleiul de migdale simplu este incolor însa cu o usoara tenta galbuie si miroase fain, a nuci. Îi sunt atribuite urmatoarele beneficii pentru piele:
- hraneste pielea si o catifeleaza (contine o gramada de acizi grasi benefici pentru piele dar si pentru sanatate); - poate fi folosit pentru toate tipurile de piele; este adjuvant în caz de iritatii sau inflamatii; - este excelent pentru pielea crapata si uscata a buzelor; - hidrateaza pielea din jurul ochilor, masajul cu ulei de migdale dulci fiind recomandat pentru atenuarea cearcanelor; - previne îmbatrânirea pielii si netezeste ridurile; - hraneste scalpul si netezeste cuticulele parului, oferind stralucire; - înlatura machiajul, chiar si rimelul rezistent la apa; - multe persoane care au pielea sensibila si predispusa la eruptii cutanate (gen acnee) au afirmat ca acest ulei nu cauzeaza eruptii"
Eu am masat uleiul de migdale si pe fata si pot spune ca in ciuda faptului ca am avut pielea putin mai uleioasa cam timp de o ora,am scapat de uscaciune si un lucru foarte important...nu mi se mai cojeste nasul ...si nici nu este atat de scump. |
|
| Giulia Folosesc si eu penson de ala anticearcan si e foarte bun ..... mascheaza , ascunde, dar parca tot pufos e tesutul de sub ochi !
De uleiul de migdale chiar nu am stiut ! O sa ma interesez sa vad si eu ce si cum ... |
|
| Fetelor daca tot s a vorbit aici de Avene va spun ca de 8 martie am tinut mortis si mi am cumparat crema aia de care vorbeam mai sus:creme nutritive compensatrice pt piele uscata si sensibila.Mi am facut o cadou impreuna cu o frezie ...chiar de suna nebunesc .In fine,ideea e ca e superba crema.O recomand cu caldura.Isi merita toti banii.Eu am luat o cu reducere 5%.Pretul ei intreg era 86 lei dar inca o data spun ca merita.E consistenta ca untul dar se intinde atat de bine pe fata si patrunde rapid in piele fara a lasa o grasa ... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia mie mi se pare ca suna frumos nu nebunesc gestul! Sa te bucuri de cremuta si sa-si faca efectul. |
|
| Oana multumesc .Asa e...suna frumos ca am indraznit sa am grija de sufletul meu,singura! |
|
| Fetelor,tot eu scriu!V am spus ca pe 23 feb a fost ziua unei bune prietene si i am facut cadou crema pt ochi sensibili de la Avene si dupa 3 saptamani de folosire,dimineata si seara,se declara total multumita de efectele ei.Cica imediat dupa ce apilca crema,zona se improspateaza instant,cearcanele se diminueaza si chiar spune ca ridurile fine de expresie s au estompat.Deci cred ca acidul asta hyaluronic face minuni Si azi mi am luat si eu o crema in genul asta...tam-tam de la-La Roche-Posay-Hydraphase intense yeux .Am ajuns azi la farmacie sa cumpar ceva fiica mi si mi a sarit tubuletul asta magic in ochi.Nu va zic l am analizat pe toate partile,contine apa thermala Posay,acid hyaluronic si cafeina .Cel de la Avene are extract de musetel,acid h. si apa thermala de a lor si are doar 10 ml in comparatie cu asta de la Posay care are 15 ml si pretul este relativ acelasi(56lei).Deseara o aplic si o sa revin peste un timp cu impresii |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| De obicei cearcanele sunt asociate cu rinichii, iar acestia cu sistemul imunitar. Ei sunt cei care filtreaza sângele, elimina prin urina substan?ele inutile sau daunatoare, produse de organismul propriu sau luate din mediul exterior. Pentru curatarea rinichilor a scris Ingeras (daca nu ma insel) o reteta de ceai de patrunjel care este foarte eficienta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am ajuns cu cearcanele la un punct neatins inainte Deja se umfla putin. Inainte de operatia de cataracta, asistenta care punea picaturi m-a intrebat daca "m-am lovit"
Mereu le-am avut si inca nu am gasit niciun remediu, exceptie desigur, facand somnul, care e cum e...prin urmare, ce noutati mai sunt in domeniu? |
|
| Sousourico, daca afli ceva , abia astept sa impartasesti cu noi ! Eu ma declar invinsa ! Cu somn de 8 / 9 ore, fara stres , cu alimentatie sanatoasa , am niste cearcane de ..... offf ! Mereu ma intreaba lumea daca sunt obosita , daca ma simt bine ! Asa ca .... astept miracolul ! si stau cuminte la rand ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rondele de castravete aplicate pe ochi inainte de somn ajuta foarte mult sau plicuete de ceai de musetel sau comprese cu frunze infuzate de patrunje,caldute....eliminarea cafelei,sarii in exces din alimentatie,consumul de citrice,morcovi. Se poate masa zona cu ulei de cocos. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Maria & Mario wrote:... Asa ca .... astept miracolul ! si stau cuminte la rand !
Si eu ... |
|
|