Cearcanele - De ce apar si cum scapam de ele?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, January 10, 2007 4:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:
Fetelor...eu merit sa primesc una peste cap, zau daca nu boxing ...mi-am luat de catava vreme ceai de albastrele, fiindca citeam pe undeva ca face minuni in problema asta...si cat am umblat dupa ceaiul respectiv...si apoi, ce-am facut!?! L-am pus bine in dulap si nu l-am folosit niciodata...fool

Las' ca imi cumpar si eu, sa vedem daca are niscaiva efecte sau nu!
eveline
Scris: Sunday, March 4, 2007 9:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/23/2006
ROXANEL IMI SPUI TE ROG SI MIE CE ANTICEARCAN FOLOSESTI?
mada_42
Scris: Saturday, August 11, 2007 9:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
img
Maria & Mario
Scris: Tuesday, February 21, 2012 7:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Hop si eu .... in plina depresie !
Am fost la coafor astazi si dupa 2 ore petrecute in fata oglinzii , cu fata in soare ..... concluzia :
ten tern , cearcane pufoase si intunecate , ten cu " buburuze " plus riduri ! uff Am plecat cu 10 ani mai invarsta ! fool dar ma mobilizez !
Voi ce folositi ?

bereea
Scris: Tuesday, February 21, 2012 8:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Hai ca nu cred ca e chiar asa cum zici! O fi fost vreo oglinda din aia care mareste .De aceea cand merg la coafor imi dau ochelarii jos s vad dosr niste trasaturi sterse, in ceatasic
Eu nu folosesc nimic anticearcan pentru ca foarte rar as avea nevoie, dar iti doresc sa-ti gasesti ceea ce-ti doresti

kali
Scris: Wednesday, February 22, 2012 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & Mario wrote:
Hop si eu .... in plina depresie !
Am fost la coafor astazi si dupa 2 ore petrecute in fata oglinzii , cu fata in soare ..... concluzia :
ten tern , cearcane pufoase si intunecate , ten cu " buburuze " plus riduri ! uff Am plecat cu 10 ani mai invarsta ! fool dar ma mobilizez !
Voi ce folositi ?

Concluzia: nu te mai uita in oglinda cu fata la soare. Nu e o gluma, chiar nu avantajeaza pe nimeni! In modul asta si la 20 de ani imi ieseau in ochi imperfectiunile pielii.

Am observat ca tenul meu are de suferit pe timp de iarna, insa isi mai revine odata cu vremea buna si mancatul frunzelor proaspete ( nu ca la 20 de ani, dar totusi... ). Asa ca am ajuns la concluzia ca un ten mai tern ori mai obosit, cu cearcane ceva mai pronuntate decat de obicei nu este iesit din comun la sfarsit de sezon rece. Plus ca e si mult mai uscat de la frig si vant, indiferent cat de mult am grija de el.

De obicei am in vedere cateva sedinte de tratament cosmetic atunci cand am impresia ca fata mea o ia la vale si chiar se vad rezultatele. Plus folosit acasa la modul intensiv seruri si alte chestii cu care sunt mai delasatoare de obicei ( unele seruri, dintre care cel cu acid hialuronic sunt chiar... waw!).

Inca o cauza a ceea ce ti se intampla tie acum ( si mie, dar nu fix acum ), e starea de psihic. Cand esti bine dispusa si happy chiar se vede... zambesti cu toata fatza si cu toti porii, deci... zambeste mult! Chiar daca faci riduri de expresie.

Nah... si cand nu se mai poate si nu se mai poate... am in vedere ceva injectii cu acid hialuronic, insa asta in jur de 40, asa... in functie de ce are de gand fatza mea. Nu neaparat ridurile de expresie ma preocupa pe mine ( ca ma gandesc ca-s firesti si au farmecul lor pana la un punct ) ci fenomenul de cadere a fetzei care iti cam arata varsta chiar daca stai bine cu ridurile.
Maria & Mario
Scris: Thursday, February 23, 2012 7:23 PM
Nivel

Da, gata , ma oglindesc doar la umbra ras ,,,,, fara lupa alcool .... si ma cremuiesc si ma bibilesc .... ca doar vine primavara .... poate infloresc si eu hohot
Stiu ca alimentatia e de acuzat , plus ca nu beau apa cat ar trebui .... nu prea e soare si se cunoaste ..... asa ca , se aduna factori contra .... DAR .... asta e ! Cu moralul stau binisor , asa ca imi asum varsta , cu plusurile si minusurile ei ! hainoroc
kali
Scris: Friday, February 24, 2012 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & Mario wrote:
Da, gata , ma oglindesc doar la umbra ras ,,,,, fara lupa alcool ....

Cred ca sub patura e cel mai binesic ( fara apropo-uri, sincer )
giulia_mamik
Scris: Saturday, February 25, 2012 12:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Intru si eu in clubul incercanateloruff .Eu nu pot iesi din casa fara corectorbanghead .Mai ales acum ca s alba la ten.Vara mai merge.E tenul mai inchis iar cearcanele nu se observa asa tare.Cineva mi a recomandat de Avene o crema(e scumpa ce e dreptbanghead )pt ochi sensibili.I am facut o cadou unei prietene care si o dorea de mult timp.Acum astept sa treaca timpul sa mi zica ce efect are.Contine apa termala,extract de musetel si acid hyaluronic.Ca paranteza,produsele Avene sunt super(si nu le fac reclama sic ).Revenind la cearcane,se mai pot scoate la clinicile astea de estetica.Prin laser cred.Dar metodele astea nu stiu cat de ok sunt.Eu in aprilie voi merge la o clinica unde urmeaza sa mi scot o cicatrice cu ajutorul laserului si sa mi mai fac o chestiesic .Offtopic-sunt de acord cu interventiile de genul,acolo unde este nevoie si nu moftthumleft
oanamaria
Scris: Saturday, February 25, 2012 9:26 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu nu am cearcane vizibile ca or fi si la mine ,dar nu se vad .
Am cunostinte care au cearcanele mov sau maro de te sperii ,m-a ferit Dumnezeu de as ao problema.
Eu folosesc de ani de zile crema contur de ochi -nu sunt fidela unei anumite firme acum am de la Avon si sunt multumita ca hidrateaza zona din jurul ochilor.Nu am folosit anticearcan ca nu a fost nevoie .
ingerash
Scris: Saturday, February 25, 2012 11:38 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am dobandit si eu dupa nastere dar vad ca se estompeaza,mai aplic cate o felie de castravete....cauzele ar fi oboseala,anemia,probleme ginecologice,boli de rinichi,retentie de apa,probleme la ficat,privarea de somn.
Am intrebat healt visitor si mi-a dat niste sugesti,fara prea multa sare,eiminarea fainoaselor si dulciurilor,sa consum legume si fructe proaspete,multa apa si somn.
Maria & Mario
Scris: Saturday, February 25, 2012 8:43 PM
Nivel

Eu folosesc Avene Thermal Water super hidrating cream si YSL Tounche Eclat - Creion anticearcan .... dar cand nu il folosesc alcool Astea ascund .... eu vreau tratament definitiv hohot angel
Cred ca daca imi reglez consumul de apa , se mai estompeaza ...
mirela74chris
Scris: Sunday, February 26, 2012 8:32 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
SI oboseala isi spune cuvantul cand e vorba de cearcane.Si eu ma lupt cu ele cand am sotul plecat.Nu pot dormi decat cateva ore,asa ca...fac cearcane,care se estompeaza atunci cand ma odihnesc suficient.Am creme pe eticheta carora spune ca sunt anticearcan.Doar ca nu le folosesc cu consecventa,dau cu ele cand imi aduc amintesic
giulia_mamik
Scris: Monday, February 27, 2012 1:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Maria,crema de care spui tu e cumva aia de avene in cutie de sticla la vreo 20 si ceva de euro pret?Am vrut sa mi o iau si eu dar mai astept ca au aparut cheltuieli neprevazute.uff .Ce parere ai de ea?Are vreun efect?Isi merita banii?computerlove
Maria & Mario
Scris: Monday, February 27, 2012 10:50 PM
Nivel

Nu stiu ce efect are pentru cearcane , dar e super hidratanta ! Da e in cutie de sticla cu capac de plastic si scrie cu portocaliu !!! Isi merita toti banii : nu lasa tenul lucios, gras , se absoarbe imediat etc ... thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.