Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Din studiile efectuate asupra proprietatilor si efectelor cepei si usturoiului, se pare ca aceste doua vegetale deosebite au proprietatea de a "absorbi" virusii si bacteriile, in momentul in care sunt "activate", adica in momentul in care intra in contact cu aerul.
Cind se mananca direct, pe loc, ea intra direct in organism. Astfel, procesul de absorbtie al virusilor si bacteriilor se produce doar in interiorul organismului, preluand de acolo virusi si bacterii.
In cazul in care Ceapa si Usturoiul nu se consuma "pe loc", in contact cu aerul ele incep "absorbirea" de virusi si bacterii din mediul inconjurator (pana la momentul in care le mancam), pe care noi apoi le introducem in organismul nostru gata "impanate".
Eu am mai folosit ceapa cand aveau copiii febra mare, dar le-o puneam taiata solzisori in sosetute si chiar scadea febra... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am citit si eu zilele trecute un articol despre ceapa . Stiam doar ca e sanatos sa o mancam imediat ce o taiem. De pus la patul bolnavului sau in sosetute nu stiam ... nu cred ca as suporta. . |