Nivel: Membru
Inregistrat: 3/26/2014 Mesaje: 2
| @miriam asta cu "mananca din oase calciul" e putin cam mult spus. Setul asta de efecte apare numai la un consum foarte intens si foarte indelungat de ceai verde. Exista doar cateva cazuri clinice in care s-a ajuns asa departe, numai ca respectivele cazuri au ajuns in toate ziarele tip cancan si astfel au dat nastere unui mic mit.
@Bulgaru: exista foarte multe tipuri de ceai verde, posibil sa nu-l fi nimerit tu pe cel mai gustos. Iti recomand sa incepi cu un amestec de ceai verde si fructe, gustul este fantastic. Cei de la magazinul d'Oro Tea au sortimente foarte, foarte gustoase, incearca ceaiul verde "Viata Vesnica". :-)
Apoi, la ceaiul verde conteaza foarte mult si metoda de preparare. Frunzele NU se infuzeaza in apa clocotita (altfel ceaiul devine amarui si destul de neplacut), ci se foloseste apa la 70-80 C. Cu alte cuvinte, dupa clocotire asteapta 2-3 minute sa se raceasca putin. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Asta e pe lista , de luni , tot infuzat , cu lamaie, DAR indulcit putin cu Stevia sau miere de albine ! Ca altfel nu il ating ! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/6/2014 Mesaje: 2
| Salut fetelor, nu are deloc efecte negative ceaiul verde. Doar avertizez ( ca medic) sa nu il consumati daca: -aveti hipertensiune medie sau mare -aveti probleme gastrice, gastrita, hiperaciditate...etc din gama asta ( stimuleaza sectetia gastrica si metabolismul) -daca aveti probleme cu...nervii in sensul ca sunteti hiperexcitabila -daca aveti probleme cu somnul ( nu consumati ceai verde dupa ora ..18) In rest spor la slabit si la accelerat metabolismul. Eu sunt mare iubitoare de ceai verde Ma arunc cam odata pe luna la magazinul asta sa vad ce au mai adus. Practic acupunctura si de la ei luam si acele de acupunctura.Asa i-am descoperit. Nu suport ceaiul verde stors si rehidratat. Il vreau pe cel mai bun pentru papilele mele. "Boala" am luat-o in japonia ( unde am locuit o perioada) si unde peizanul isi face ceai din frunzele din gradina.Delicios.Se vede ca e traditie. Ca sarmalele in bucovina. Fara grija ca 1-2 cesti de ceai verde pe zi nu e boala ci sanatate curata. Eu nu depasesc doua pe zi. Mai am o pata , sa il consum in combinatie cu ghimbir si sau cuisoare. Explozie. iese raceala instant din tine si parca ai baterii la spate. E energizant. Dar ..irita putin stomacul. mai ales ghimbirul din el. De aia, cateodata il mai dreg cu lapte. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Pune un pic de menta,acopera bine gustul, |