Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| o cumnata de-a mea mi-a recomandat acest ceai pt copii,fiind un ceai care ii linisteste f mult si e si bun la gust.am cumparat ceaiul si am inceput sa ii dau la karina.la inceput nu prea vroia sa il bea dar pana la urma s-a obisnuit si chiar ii place.problema e ca de cand bea ceaiul asta doarme incontinuu,si e sigur ca de la ceai pt ca am incercat o zi nu i-am mai dat deloc si in ziua aia a dormit mult mai putin.contine ulei de anason,ce am auzit ca produce somnolenta.
ce stiti despre ceaiul asta?ati mai folosit careva?vi se intampla tot ca la noi? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| de care hipp? ca parca si io i-am luat Clarei ceai de la hipp si nu a avut acest efect asupra ei (desi nu era rau ). eu am luat cu musetel parca. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi am folosit ceaiuri de la Hipp. Nici un efecte deosebit, decat la cel cu chimen si anason, era mai linistit. Dar stare de somnolenta nu a avut. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| vreau si io ceai d-asta calmant... oho, ce bun ar fi cateodata!
noi am baut de la Hipp toate neamurile de ceai: cu musetel, cu fructe rosii, cu tei si musetel si nu mai stiu ce, cu piersici (pe asta il bem acum si e excelent) si nu am vazut niciodata reactii de somnolenta sau altceva... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| am cumparat si noi cu fructe,,vreau sa incerc sa-i dau mi-a fost frica pana acum..oare este natural??
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Doamne, daca ar fi adevarat, pe cuvant daca nu i-as da Ruxandrei sa bea numai ceai. Glumesc... Noi folosim numai ceai Hipp, Humana sau Milupa de pe la 6 luni (parca), apa nu bea inca deloc si nici vreun altfel de ceai. Sunt convinsa ca e o pura coincidenta faza cu dormitul, butterfly, mai ales ca noi chiar am fi resimtit un efect catusi de mic de calmare. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Andismom wrote:vreau si io ceai d-asta calmant... oho, ce bun ar fi cateodata! noi am baut de la Hipp toate neamurile de ceai: cu musetel, cu fructe rosii, cu tei si musetel si nu mai stiu ce, cu piersici (pe asta il bem acum si e excelent) si nu am vazut niciodata reactii de somnolenta sau altceva...
Sunt de acord cu Anca 100 %. Adica vreau si eu "ceai d-asta" , ca Sara le-a probat pe toate si tot "bombonica atomica" e! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nici mie nu prea imi venea sa cred,pt ca la darius i-am dat un ceai care era special pt asta,sa doarma mai bine si nu a avut nici un efect.ma gandeam si eu sa fie o coincidenta,dar cand nu i-am mai dat,nici nu a mai dormit,si asta m-a confundat asta e ceaiul: Fluturas attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| butterfly, eu am inteles ca e vorba de ceaiul de fructe, dar dupa ce am vazut postarea ta anterioara mi-am dat seama ca tu vorbesti de ceai de plante. Din acesta nu am folosit, nu stiu ce sa spun, dar intr-adevar, din compozitie, e vorba de ceai cu efect de calmare.
Acestea sunt ingredientele ceaiului pe care l-ati folosit voi: zahar, dextroza, extract de plante 3.7% (musetel, melisa, menta, fenicul, anason, cimbru, ulei de anason, arome naturale, ulei de menta, ulei de fenicul, ulei de cimbru).
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| oana_nicole wrote:butterfly, eu am inteles ca e vorba de ceaiul de fructe, dar dupa ce am vazut postarea ta anterioara mi-am dat seama ca tu vorbesti de ceai de plante. Din acesta nu am folosit, nu stiu ce sa spun, dar intr-adevar, din compozitie, e vorba de ceai cu efect de calmare.
Noi am folosit din asta si nici un efect deosebit. Decat mai multi pampersi pe zi |
|

| azi i-am dat si eu...cel de plante. sunt curioasa ne mai linistim putin..
|
|

| uraaaaa! suntem mai linistite! sper sa nu fie o pura coincidenta! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Asa sa fie! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/7/2007 Mesaje: 54
| noi avem doar 2 luni, si am incercat sa-i dau si eu ceai lui Matteo caci avea constipatie si am auzit ca face bine ceaiul...insa refuza categoric biberonul.I-am schimbat citeva tipuri de ceai, tetine, biberoane...nimic. Ce-mi spuneti? a mai patit cineva asa?sau e prea devreme sa-i dau ceai? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fialka wrote:noi avem doar 2 luni, si am incercat sa-i dau si eu ceai lui Matteo caci avea constipatie si am auzit ca face bine ceaiul...insa refuza categoric biberonul.I-am schimbat citeva tipuri de ceai, tetine, biberoane...nimic. Ce-mi spuneti? a mai patit cineva asa?sau e prea devreme sa-i dau ceai? Prea devreme nu cred ca e. Posibil sa nu-i placa tetina. Incearca sa ii dai cu lingurita chiar daca dureaza mult. |
|
|