ceaiul hipp
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Tuesday, February 27, 2007 5:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
o cumnata de-a mea mi-a recomandat acest ceai pt copii,fiind un ceai care ii linisteste f mult si e si bun la gust.am cumparat ceaiul si am inceput sa ii dau la karina.la inceput nu prea vroia sa il bea dar pana la urma s-a obisnuit si chiar ii place.problema e ca de cand bea ceaiul asta doarme incontinuu,si e sigur ca de la ceai pt ca am incercat o zi nu i-am mai dat deloc si in ziua aia a dormit mult mai putin.contine ulei de anason,ce am auzit ca produce somnolenta.

ce stiti despre ceaiul asta?ati mai folosit careva?vi se intampla tot ca la noi?
papi
Scris: Tuesday, February 27, 2007 5:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
de care hipp? ca parca si io i-am luat Clarei ceai de la hipp si nu a avut acest efect asupra ei (desi nu era rau ras ). eu am luat cu musetel parca.
Kiki
Scris: Tuesday, February 27, 2007 6:45 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi am folosit ceaiuri de la Hipp. Nici un efecte deosebit, decat la cel cu chimen si anason, era mai linistit. Dar stare de somnolenta nu a avut.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 27, 2007 8:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

vreau si io ceai d-asta calmant... oho, ce bun ar fi cateodata!ras

noi am baut de la Hipp toate neamurile de ceai: cu musetel, cu fructe rosii, cu tei si musetel si nu mai stiu ce, cu piersici (pe asta il bem acum si e excelent) si nu am vazut niciodata reactii de somnolenta sau altceva...
afrodita mama de elena
Scris: Tuesday, February 27, 2007 10:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/2/2006
am cumparat si noi cu fructe,,vreau sa incerc sa-i dau
mi-a fost frica pana acum..oare este natural??
oana_nicole
Scris: Wednesday, February 28, 2007 5:19 PM
Nivel

Doamne, daca ar fi adevarat, pe cuvant daca nu i-as da Ruxandrei sa bea numai ceai. ras sic Glumesc... Noi folosim numai ceai Hipp, Humana sau Milupa de pe la 6 luni (parca), apa nu bea inca deloc si nici vreun altfel de ceai. Sunt convinsa ca e o pura coincidenta faza cu dormitul, butterfly, mai ales ca noi chiar am fi resimtit un efect catusi de mic de calmare. banghead plans
Miri
Scris: Wednesday, February 28, 2007 8:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Andismom wrote:
vreau si io ceai d-asta calmant... oho, ce bun ar fi cateodata!ras

noi am baut de la Hipp toate neamurile de ceai: cu musetel, cu fructe rosii, cu tei si musetel si nu mai stiu ce, cu piersici (pe asta il bem acum si e excelent) si nu am vazut niciodata reactii de somnolenta sau altceva...

Sunt de acord cu Anca 100 %.cool
Adica vreau si eu "ceai d-asta" , ca Sara le-a probat pe toate si tot "bombonica atomica" e!uff
Fluturas
Scris: Wednesday, February 28, 2007 9:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nici mie nu prea imi venea sa cred,pt ca la darius i-am dat un ceai care era special pt asta,sa doarma mai bine si nu a avut nici un efect.ma gandeam si eu sa fie o coincidenta,dar cand nu i-am mai dat,nici nu a mai dormit,si asta m-a confundat
asta e ceaiul:

Fluturas attached the following image(s):
1142465416.jpg

oana_nicole
Scris: Thursday, March 1, 2007 8:59 AM
Nivel

butterfly, eu am inteles ca e vorba de ceaiul de fructe, dar dupa ce am vazut postarea ta anterioara mi-am dat seama ca tu vorbesti de ceai de plante. Din acesta nu am folosit, nu stiu ce sa spun, dar intr-adevar, din compozitie, e vorba de ceai cu efect de calmare.

Acestea sunt ingredientele ceaiului pe care l-ati folosit voi: zahar, dextroza, extract de plante 3.7% (musetel, melisa, menta, fenicul, anason, cimbru, ulei de anason, arome naturale, ulei de menta, ulei de fenicul, ulei de cimbru).

Kiki
Scris: Thursday, March 1, 2007 9:04 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

oana_nicole wrote:
butterfly, eu am inteles ca e vorba de ceaiul de fructe, dar dupa ce am vazut postarea ta anterioara mi-am dat seama ca tu vorbesti de ceai de plante. Din acesta nu am folosit, nu stiu ce sa spun, dar intr-adevar, din compozitie, e vorba de ceai cu efect de calmare.

Noi am folosit din asta si nici un efect deosebit. alcool Decat mai multi pampersi pe zi banghead
afrodita mama de elena
Scris: Sunday, March 11, 2007 3:44 PM
Nivel

azi i-am dat si eu...cel de plante.
sunt curioasa ne mai linistim putin..

banghead banghead
afrodita mama de elena
Scris: Tuesday, March 13, 2007 1:35 PM
Nivel

uraaaaa! suntem mai linistite!
sper sa nu fie o pura coincidenta!dance dance dance
Miri
Scris: Tuesday, March 13, 2007 8:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Asa sa fie!cool
Fialka
Scris: Monday, March 24, 2008 9:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2007
noi avem doar 2 luni, si am incercat sa-i dau si eu ceai lui Matteo caci avea constipatie si am auzit ca face bine ceaiul...insa refuza categoric biberonul.I-am schimbat citeva tipuri de ceai, tetine, biberoane...nimic. Ce-mi spuneti? a mai patit cineva asa?sau e prea devreme sa-i dau ceai?
MNiko
Scris: Monday, March 24, 2008 9:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fialka wrote:
noi avem doar 2 luni, si am incercat sa-i dau si eu ceai lui Matteo caci avea constipatie si am auzit ca face bine ceaiul...insa refuza categoric biberonul.I-am schimbat citeva tipuri de ceai, tetine, biberoane...nimic. Ce-mi spuneti? a mai patit cineva asa?sau e prea devreme sa-i dau ceai?

Prea devreme nu cred ca e. Posibil sa nu-i placa tetina. Incearca sa ii dai cu lingurita chiar daca dureaza mult.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.