|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| Buna mamicilor, dati-mi un sfat, ceai pot sa ii dau in timp ce il alaptez sau dupa alaptare ? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Dupa alaptare... Laptele matern e cel mai bun, nu vrei sa indopi bebelul cu ceai, el trebuie sa bea laptic matern. Si nici inainte de alaptare nu as zice ca-i bine, ca-si pierde pofta de mancare... E potrivit intre mese... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| eu stiu ca laptele matern tine si de sete si de foame asadar nu ar fi nevoie sai dai ceai bebelusului doar daca este vorba de ceai pentru colici au alte probleme |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu nu le-am dat deloc cand am alaptat |
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Asa-i, nici eu nu am dat ceai cat am alaptat, dar poate e alta situatia la Bebelusa, nu stiu...Unii parinti ofera ceai sau apa, altii nu... |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Nu le-am dat apa sau ceai pana nu am diversificat alimentatia, adica dupa 6 luni. Stiu ca se recomanda doar atunci cand e foarte cald. Daca e vorba de ceaiul de colici, cred ca intre mese e cel mai bine, daca e treaz. |
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Amalia nu vrea sa bea ceai. Plimba tetine de la biberon dintr-o parte in alta a limbutzei si nu vrea sa traga deloc...
Fiindca ne apropiem de 4 luni, am cumparat un ceai nemtesc, granulat, de fenicul , care e permiss numai de la varsta asta, avand un picutz de zahar in compozitie...dar tot fara succes! |
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| ceai.. dupa alaptare, si doar daca este nevoie! ii mai dadeam bebelusului meu baby drink cand mi se parea ca ar avea colici, altfel nu; in principiu bebelusii ar trebui sa bea doar laptic si poate putina apa daca primesc si lapte formula. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am aflat ca este mai bine sa ii dai bebelusului ceai doar dupa ce a mancat laptic |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Copilul alaptat nu are nevoie de apa sau ceai. Daca ii este cald sau sete va cere tzitzi mai des. Alaptat la cerere, chiar si din ora in ora daca asa cere bb.. |
Inregistrat: 4/23/2020 Mesaje: 8
| laptele matern contine si apa ii dai doar ceai pentru colici dupa alaptare |
|
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| La Ramona nu i am dat nici apa nici ceai pana la varsta de 5 luni ca laptele materern contine apa si daca ii era sete cere tzitzi mai des vara era alaptat la cerere, chiar si din ora in ora doar dupa ce a mancat laptic i am dat ceai pentru colici baby drink |
|
|