Cea mai frumoasa soseta crosetata / tricotata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Tuesday, June 2, 2009 10:36 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Tema concursului "Cea mai frumoasa soseta crosetata / tricotata" sponsorizat de Sosetaria.ro :

Îi provocam pe toti pasionatii în ale crosetatului / tricotatului la concursul cea mai frumoasa soseta crosetata / tricotata. Tot ce trebuie sa faceti este sa postati o poza cu o pereche de sosete crosetate sau tricotate de voi împreuna cu schema de realizare.

Regulamentul concursului "Cea mai frumoasa soseta crosetata / tricotata" :

Nu pot participa la concurs decât membrii înregistrati înainte de data de 8 iunie. Pot vota doar membri forumului care au minim 100 de postari. Perioada de înscriere este 8 - 17 iunie. Perioada de votare este 26-30 iunie. Orice încercare de fraudare a voturilor va fi penalizata prin descalificare.

Premiile concursului:

Premiile concursului constau in trei vouchere în valoare de 50 ron fiecare, vouchere pe care câstigatorii le pot folosi pe www.sosetaria.ro pentru a-si comanda ce doresc.

Sponsorul concursului este Sosetaria.ro

Sosetaria.ro este primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, dresuri, sosete si colanti. Ciorapii si sosetele sunt obiecte vestimentare cu un grad de uzura ridicat. Acestea trebuie înlocuite periodic, la câteva luni de zile sau chiar mai des, operatiune care în mod normal ar necesita timp pierdut prin magazine. Magazinul online Sosetaria.ro încearca sa vina cât mai aproape de nevoile clientilor sai prin oferirea tuturor facilitatilor comertului online.

Pentru mai multe detalii precum si poze vizitati pagina concursului "Cea mai frumoasa soseta crosetata / tricotata".

bulibuli
Scris: Tuesday, June 2, 2009 10:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mi se pare super thumleft acest concurs, parca imi pare rau ca nu stiu sa crosetez.. dar abia astept sa vad ce iese din mainile fetelor noastre pricepute newclap newclap
ingerash
Scris: Tuesday, June 2, 2009 10:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ce fel de sosete sa realizam?De dama sau copil?ras
Tzepii
Scris: Tuesday, June 2, 2009 11:48 PM

Inregistrat: 2/13/2006
inger7 wrote:
Ce fel de sosete sa realizam?De dama sau copil?ras

Chiar si barbatesti, ca sa nu fie discriminare ras
ingerash
Scris: Wednesday, June 3, 2009 12:34 AM
Nivel

Da ,nu trebuie sa uitam de barbati,merita si eihearts Acum 2 ani si ceva impleteam sotului sosete,sper ca nu am uitat.
Sharamir
Scris: Wednesday, June 3, 2009 11:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/10/2009
Tzepii,botosei mai inalti se accepta?Tocmai lucrez la o pereche pt baietelul meu si-s tare incantata de cum iesdance dance
AdrianaC
Scris: Thursday, June 4, 2009 4:31 AM

Inregistrat: 2/12/2006
Se accepta numai sosete, nu botosei. Botoseii au o alta tehnica de realizare.pupici
Sharamir
Scris: Thursday, June 4, 2009 12:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/10/2009
Ok.Imi ramane doar sa le urez bafta fetelor!!!majoreta majoreta majoreta
valentina
Scris: Thursday, June 11, 2009 6:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/8/2007
Tare as vrea sa particip la concursul asta. Sa vad daca termin ce am inceput acum 2 zile in urma.
AdrianaC
Scris: Sunday, June 14, 2009 10:21 AM

Inregistrat: 2/12/2006
Haideti fetelor ! Mai aveti 3 zile in care va puteti inscrie !
valentina
Scris: Tuesday, June 16, 2009 6:55 PM
Nivel

Perechea mea de sosete:

Am citit in regulament ca trebuie postata si o schema de raelizare. Nu prea le am cu desenatul, dar povestesc cu imagini.

Am inceput pe 38 de ochiuri si am lucrat 28 de randuri.

Acum incepem calcaiul. Lucram numai primele 19 ochiuri, scazand la sfarsitul fiecarui rand cate un ochi pana ajungem la 9 ochiuri.

Puneti pe andrele auxiliare cate 5 ochiuri dintr-o parte si din alta.

Se lucreaza in continuare cele 9 ochiuri,iar la fiecare sfarsit de rand se adauga cate un ochi de pe fiecare parte pana se ajunge iar la 19 ochiuri. La celalalt ciorap se incepe calcaiul din partea opusa (unul pe dreapta, unul pe stanga).

Se lucreaza drept in continuare inca 26 de randuri.

Partea din fata se face ca si calcaiul.

Si gata sosetica. Mai trebuie cusuta. E cel mai usor mod de realizare a sosetelor.

ingerash
Scris: Tuesday, June 16, 2009 7:05 PM
Nivel

newclap newclap newclap newclap firstprize bravo!Ce bine arata!love love love
valentina
Scris: Tuesday, June 16, 2009 9:25 PM
Nivel

Multumesc, Inger!
t-mihaela
Scris: Tuesday, June 16, 2009 10:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Wow Ce faine,si explicatiile super.Deci pana la urma cate andrele trebuie,5?Foarte frumos topai
mamiemi
Scris: Tuesday, June 16, 2009 11:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Frumoase de tot si asa simple! Habar nu aveam ca se pot face si sosete cu doua andrele. Mi-a trebuit ceva pana m-am prins, am citit de doua ori explicatiile!!!!!!!banghead banghead dar la final... revelatie cool . Multumesc mult, VAlentina!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.