|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| FELICITARI VALENTINA!!!!!!!!!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Cristina, multumesc!
Ninetem, chiar sunt frumoase sosetele! Numai ca eu nu pot intra la adresa data de tine. |

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| valentina wrote:Cristina, multumesc!
Ninetem, chiar sunt frumoase sosetele! Numai ca eu nu pot intra la adresa data de tine.
Scuze, dadusem adresa gresita.Am corectat.
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Valentina, nu am primit PM de la tine cu adresa si numarul de telefon. Trimite-mi te rog datele ca sa le pot da sonsorului. |

| Gata, am trimis. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Valentina ai ce premiu ai primit? |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/14/2009 Mesaje: 59
| Buna Valentina. Mi-au placut mult sosetutele tale si vreau sa-mi fac si eu la fel,de fapt am tot cautat modele si sunt cam complicate,pana am dat de al tau. Ai putea sa-mi spui ce model ai facut la inceputul sosetei?Si ce model e dupa,adica toata sosetutza,jerseu? Vreau sa le fac si eu tot in 2 culori,dar fara inimioare,cam la cate randuri sa schimb culoarea? sunt pe fond roz si as introduce dungi galbene(mi-a ramas fir de la o salopetica de bebe ). Inca ceva,sunt sosete de adult nu? Multumesc anticipat!
P.S.Scuze pentru atatea intrebari,dar sunt incepatoare |

| Giuly, ma bucur ca ti-au placut sosetutele.
Eu am lucrat in model jerse toata sosetica. Cel mai bine e sa faci la inceput un elastic ca sa stea mai bine pe picior.
Culoarea am schimbat-o la 2 randuri, dar tu poti face cum iti place tie. Perechea lucrata de mine e mica, cam pentru un copil de 1-1.5 ani.
Oanamaria, am primit cupoane in valoare de 100 ron si mi-am ales ce am vrut eu. Au fost foarte prompti si draguti, iar produsele sunt de calitate. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Vali sa porti cu placere ce ti-ai luat! |

| Mersi de raspunsul atat de prompt Valentina. Sper ca nu te superi daca te mai intreb asa pe parcurs,ca nu m-am lamurit cum e cu calcaiul,cand ajung acolo revin . |

| Multumesc, Oanamaria!
Cu placere, Giuly! Nu ma supar, ca nu am de ce. Abia astept sa vad cum iti ies ciorapeii, ca salopetica facuta dupa indicatiile Cristinei e minunata! |

|
|
|

| Et voila! Prima mea pereche de sosete! Giuly attached the following image(s):

|
|