Cea mai frumoasa mireasa...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Sunday, July 31, 2011 4:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Marivic, sa va traiasca fata (e gingasa ca o floare), sa fie fericita alaturi de sotul ei, ani multi si fericiti. coeur floare2 sarbatoare Casa de piatra! floare3
marivic
Scris: Sunday, July 31, 2011 10:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007

img
Fluturas
Scris: Monday, August 1, 2011 12:08 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
marivic,fetele au spus cam tot.ai o fata frumoasa,a fost o mireasa si mai frumoasa,mi-a placut rochita ei
parca ma coplesesc emotiile si pe mine cand ma gandesc ce a fost in inima ta sa o vezi imbracata in alb.le doresc o casnicie puternica,sa se iubeasca mult iar voua sa va aduca numai bucurii si niste nepotei frumosisic
marivic
Scris: Monday, August 1, 2011 8:14 AM
Nivel

Fluturas wrote:
marivic,fetele au spus cam tot.ai o fata frumoasa,a fost o mireasa si mai frumoasa,mi-a placut rochita ei
parca ma coplesesc emotiile si pe mine cand ma gandesc ce a fost in inima ta sa o vezi imbracata in alb.le doresc o casnicie puternica,sa se iubeasca mult iar voua sa va aduca numai bucurii si niste nepotei frumosisic

FLUTURAS,multumesc din sufletpupici computerlove multumim pt.urari,asa sa le ajute Dumnezeu,.....si sa fie sanatosi.Si voua va dorim multi,multi ani impreuna,.....pupici pupici computerlove computerlove
Anelise
Scris: Monday, August 1, 2011 8:30 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Superba! love love love Mami, cu siguranta ai cu ce te mandri! computerlove Sa va ajute Dumnezeu in toate si pe voi si pe ei! pupici
marivic
Scris: Monday, August 1, 2011 8:39 AM
Nivel

Anelise wrote:
Superba! love love love Mami, cu siguranta ai cu ce te mandri! computerlove Sa va ajute Dumnezeu in toate si pe voi si pe ei! pupici

LIZUUUUUUC,multumesc!Sa te auda Dumnezeuangel pupici pupici pupici Te imbratisam cu mare dragcomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
andreeahana
Scris: Monday, August 1, 2011 12:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
marivic fff frumoasa fata ai si pe deasupra iti seamana ff bine....privind pozele am devenit nostalgica si mi-am adus aminte de propria nunta...cea mai frumoasa zi este atunci cand esti mireasa...parerea mea...bineinteles ca cea mai importanta zi ramane ziua cand s-a nascut scumpul nostru "terorist"..pt ca e pe zi ce trece tot mai rau....am sa pun 2 poze cu mine mireasa ......

andreeahana attached the following image(s):
poze nunta..jpgpoze nunta.jpg

michi
Scris: Monday, August 1, 2011 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Mari- ce frumosi sunt.hearts hearts hearts Sa le dea Dumnezeu numai impliniri !
marivic
Scris: Monday, August 1, 2011 3:45 PM
Nivel

andreeahana wrote:
marivic fff frumoasa fata ai si pe deasupra iti seamana ff bine....privind pozele am devenit nostalgica si mi-am adus aminte de propria nunta...cea mai frumoasa zi este atunci cand esti mireasa...parerea mea...bineinteles ca cea mai importanta zi ramane ziua cand s-a nascut scumpul nostru "terorist"..pt ca e pe zi ce trece tot mai rau....am sa pun 2 poze cu mine mireasa ......

Si tu ai fost o mireasa frumoasa,....love love love
pupici pupici pupici
michi wrote:
Mari- ce frumosi sunt.hearts hearts hearts Sa le dea Dumnezeu numai impliniri !

Multumesc in numele lor,michiAsa sa le ajute Dumnezeuangel angel angel Multumim.Te imbratisam cu mare dragcomputerlove
serarg
Scris: Monday, August 1, 2011 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
Mari!Casa de piatra!sa fie fericiti si sa te vedem bunicacomputerlove
ps:e supeba printesa ta!:013:
marivic
Scris: Monday, August 1, 2011 7:11 PM
Nivel

serarg wrote:
Mari!Casa de piatra!sa fie fericiti si sa te vedem bunicacomputerlove
ps:e supeba printesa ta!:013:

CARMEN,multumesc in numele lor,sa dea Dumnezeu!angel angel angel
Eiiii,sa fie cand o fi,.....nu vor asa repede copii,si este destul de ciudat si asa,caci fratele ei mai mic,este aproape de aceeasi varsta cu nepotica noastra(fata cumnatului meuras )Trebuie sa ma obisnuiesc sa fiu soacra si apoi vb de nepotihohot hohot
MULTUMESC DIN SUFLETpupici computerlove computerlove computerlove
georgy
Scris: Monday, August 1, 2011 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2009
andreeahana ai fost o mireasa superbapupici pupici ,sinteti un cuplu minunat
delfinasa
Scris: Monday, August 1, 2011 9:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
love Frumoasa mireasa a fost fii-ta, Mari! Finuta, eleganta si simpla asa cum imi place si mie...coafura mi-a placut foarte mult, rochia si ea a fost turnata pe ealove...imi inchipui ce emotii ai avut ca mama si ce zi fericita ati trait cu totii coeur. Sa fie fericiti impreuna pana la adanci batraneti si sa curga nepoteii atunci cand e timpul!

Andreeahana, si tu ai fost o miresica shic love.
marivic
Scris: Monday, August 1, 2011 9:08 PM
Nivel

delfinasa wrote:
love Frumoasa mireasa a fost fii-ta, Mari! Finuta, eleganta si simpla asa cum imi place si mie...coafura mi-a placut foarte mult, rochia si ea a fost turnata pe ealove...imi inchipui ce emotii ai avut ca mama si ce zi fericita ati trait cu totii coeur. Sa fie fericiti impreuna pana la adanci batraneti si sa curga nepoteii atunci cand e timpul!

Andreeahana, si tu ai fost o miresica shic love.

Ma bucur,Mihaela,ca ti-a placut,....asa a fost:am avut emotii cu duiumul,.....atat eu cat si sotul meu
pupici computerlove iloveyou
Dianna
Scris: Tuesday, August 16, 2011 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2011
D-na Marivic (nu va cunosc prenumele) aveti o fata frumoasa...o mireasa foarte frumoasa,un cuplu frumos.Casa de piatra!!!!

Andreea imi plac pozele tale...inca o mireasa frumoasa ....sunteti un cuplu simpatic.Se vede ca pozele le-a facut un profesionist.Tipul care mi-a facut mie poze la nunta si-a gresit cariera,s-ar fi descurcat excelent la muls vacile.
Am devenit si eu nostalgica....ma primiti si pe mine cu o poza,nu?E de acum 2 ani.La 3 luni jumate de la nastere am facut nunta si se vede ca sunt mai plinuta,aveam pe dedesupt burtierahohot si de atatea emotii eram cam pleostita.

Dianna attached the following image(s):
dsc_0110.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.