Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Marivic, sa va traiasca fata (e gingasa ca o floare), sa fie fericita alaturi de sotul ei, ani multi si fericiti. Casa de piatra! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| 

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| marivic,fetele au spus cam tot.ai o fata frumoasa,a fost o mireasa si mai frumoasa,mi-a placut rochita ei parca ma coplesesc emotiile si pe mine cand ma gandesc ce a fost in inima ta sa o vezi imbracata in alb.le doresc o casnicie puternica,sa se iubeasca mult iar voua sa va aduca numai bucurii si niste nepotei frumosi |
|

| Fluturas wrote:marivic,fetele au spus cam tot.ai o fata frumoasa,a fost o mireasa si mai frumoasa,mi-a placut rochita ei parca ma coplesesc emotiile si pe mine cand ma gandesc ce a fost in inima ta sa o vezi imbracata in alb.le doresc o casnicie puternica,sa se iubeasca mult iar voua sa va aduca numai bucurii si niste nepotei frumosi FLUTURAS,multumesc din suflet multumim pt.urari,asa sa le ajute Dumnezeu,.....si sa fie sanatosi.Si voua va dorim multi,multi ani impreuna,..... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Superba! Mami, cu siguranta ai cu ce te mandri! Sa va ajute Dumnezeu in toate si pe voi si pe ei! |
|

| LIZUUUUUUC,multumesc!Sa te auda Dumnezeu Te imbratisam cu mare drag |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| marivic fff frumoasa fata ai si pe deasupra iti seamana ff bine....privind pozele am devenit nostalgica si mi-am adus aminte de propria nunta...cea mai frumoasa zi este atunci cand esti mireasa...parerea mea...bineinteles ca cea mai importanta zi ramane ziua cand s-a nascut scumpul nostru "terorist"..pt ca e pe zi ce trece tot mai rau....am sa pun 2 poze cu mine mireasa ...... andreeahana attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Mari- ce frumosi sunt. Sa le dea Dumnezeu numai impliniri ! |
|

| andreeahana wrote:marivic fff frumoasa fata ai si pe deasupra iti seamana ff bine....privind pozele am devenit nostalgica si mi-am adus aminte de propria nunta...cea mai frumoasa zi este atunci cand esti mireasa...parerea mea...bineinteles ca cea mai importanta zi ramane ziua cand s-a nascut scumpul nostru "terorist"..pt ca e pe zi ce trece tot mai rau....am sa pun 2 poze cu mine mireasa ...... Si tu ai fost o mireasa frumoasa,....
michi wrote:Mari- ce frumosi sunt.  Sa le dea Dumnezeu numai impliniri ! Multumesc in numele lor,michiAsa sa le ajute Dumnezeu Multumim.Te imbratisam cu mare drag |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Mari!Casa de piatra!sa fie fericiti si sa te vedem bunica ps:e supeba printesa ta!:013: |
|

| serarg wrote:Mari!Casa de piatra!sa fie fericiti si sa te vedem bunica ps:e supeba printesa ta!:013: CARMEN,multumesc in numele lor,sa dea Dumnezeu! Eiiii,sa fie cand o fi,.....nu vor asa repede copii,si este destul de ciudat si asa,caci fratele ei mai mic,este aproape de aceeasi varsta cu nepotica noastra(fata cumnatului meu )Trebuie sa ma obisnuiesc sa fiu soacra si apoi vb de nepoti MULTUMESC DIN SUFLET |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| andreeahana ai fost o mireasa superba ,sinteti un cuplu minunat |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Frumoasa mireasa a fost fii-ta, Mari! Finuta, eleganta si simpla asa cum imi place si mie...coafura mi-a placut foarte mult, rochia si ea a fost turnata pe ea ...imi inchipui ce emotii ai avut ca mama si ce zi fericita ati trait cu totii . Sa fie fericiti impreuna pana la adanci batraneti si sa curga nepoteii atunci cand e timpul!
Andreeahana, si tu ai fost o miresica shic . |
|

| delfinasa wrote: Frumoasa mireasa a fost fii-ta, Mari! Finuta, eleganta si simpla asa cum imi place si mie...coafura mi-a placut foarte mult, rochia si ea a fost turnata pe ea  ...imi inchipui ce emotii ai avut ca mama si ce zi fericita ati trait cu totii  . Sa fie fericiti impreuna pana la adanci batraneti si sa curga nepoteii atunci cand e timpul! Andreeahana, si tu ai fost o miresica shic  . Ma bucur,Mihaela,ca ti-a placut,....asa a fost:am avut emotii cu duiumul,.....atat eu cat si sotul meu
|
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| D-na Marivic (nu va cunosc prenumele) aveti o fata frumoasa...o mireasa foarte frumoasa,un cuplu frumos.Casa de piatra!!!!
Andreea imi plac pozele tale...inca o mireasa frumoasa ....sunteti un cuplu simpatic.Se vede ca pozele le-a facut un profesionist.Tipul care mi-a facut mie poze la nunta si-a gresit cariera,s-ar fi descurcat excelent la muls vacile. Am devenit si eu nostalgica....ma primiti si pe mine cu o poza,nu?E de acum 2 ani.La 3 luni jumate de la nastere am facut nunta si se vede ca sunt mai plinuta,aveam pe dedesupt burtiera si de atatea emotii eram cam pleostita. Dianna attached the following image(s):

|
|
|