Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| frumoase mirese si cu ocazia asta ne aducem aminte de niste clipe frumoase.e am poze doar pe hartie |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| carla ai scris mai sus ca Sunt poze pe forum la "nunta",Povesti cu Ilene si cu Feti-Frumosi eu am cautat pe forum si nu gasesc,am vrut sa ma uit la poze, nu imi gaseste pagina nici nunta si nici povesti.................,daca vrei te rog sa imi scri exact cum se numeste topicul. ilioara incearca sa scanezi pozele si sa le pui,sau daca nu ai scaner incearca cu camera digitala sa fotografiezi poza, nu mai are ea aceiasi claritate dar macar poti sa pui poza sa te vedem. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Incearca aici Lia |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Fetelor ati fost superbe!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vin si eu pe aici, cu printesa mea,...cea mai frumoasa mireasa,..... Pentru noi ,a fost cea mai frumoasa,cea mai minunata,mireasa cea mai superba din toata lumea

Doamne,...si cate mai am,...nici nu stiu pe care sa le postez,.....
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cred ca orice mama si-ar lauda fata,dar Adriana este deosebita,frumoasa foc dar nici mirele nu e mai prejos. sa fie fericiti le doresc din toata inima.
p.s.apropo de poze,nimeni nu spune cate trebuiesc puse,asa ca,mie imi este drag sa admir cat mai multe. |
|

| Ana wrote:Cred ca orice mama si-ar lauda fata,dar Adriana este deosebita,frumoasa foc dar nici mirele nu e mai prejos. sa fie fericiti le doresc din toata inima. p.s.apropo de poze,nimeni nu spune cate trebuiesc puse,asa ca,mie imi este drag sa admir cat mai multe. Multumesc fetita mea draga Cum tu esti cea mai mare, ce poti sa zici de ,,sora ''ta mai mica? Multumesc,sa le ajute Dumnezeu,Anabella,.....iar voua toata dragostea mea de mama v-o daruiesc |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Marvic ..a fost superbisima .....foarte scumpa |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| ANA pune si tu poze ca ai fost o mireasa naturala si frumoasa ca o fecioara |
|

|
|
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Foarte frumoasa ! Multa fericire si noroc in viata la tineri |
|

| Multumesc.Sa le dea Dumnezeu,sandica |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Doamne ce frumusete de fata ai Mari,eu nu am vazut-o pana acum .Iar ca mireasa e superba si cum e aranjata si rochita care-i scoate in evidenta talia subtirica,e ca o printesa.Sa-ti traiasca si sa aiba parte de multa fericire. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Splendida mireasa, mai vrem poze! Abia astept sa-mi vad si eu copiii in aceasta ipostaza! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cat e de frumoasa si delicata Adriana ! Sa fie fericiti impreuna si sa va aduca numai bucurii! |
|
|