Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| DA...Fii chiar tu...
Ziua in care vei fi vedeta incontestabila se apropie si nu te-ai hotarat cum sa te aranjezi? Alege una din cele mai trendy propuneri de look "ready to marry"!
Rafinat
Predispusa la romantism? Alege o paleta de nuante de machiaj pastelate si fin metalizate.
Tenul trebuie sa arate impecabil intreaga zi, asa ca foloseste un fond de ten matifiant rezistent imediat dupa ce crema hidratanta a patruns bine in piele. Machiajul ochilor este special: mai intai aplica pe toata regiunea orbitei un fard corector in nuanta stralucitoare, cu pigmenti care reflecta lumina mascand cearcanele si imperfectiunile pielii.
Apoi foloseste fardul gri-verde pe toata pleoapa superioara, pana la pliul ei si putin pe pleoapa inferioara. O tusa de gri-argintiu aplicata exact pe mijlocul pleoapei superioare creeaza efect de luminozitate si prospetime. Pentru conturul foarte fin al ochilor ai nevoie de un liner performant. Iar pentru gene alege o mascara neagra cu efect pronuntat de alungire si volumizare. Blush si gloss? Neaparat in delicata nuanta de roz piersica!
Coafura: Pare complicat, dar se obtine foarte usor. Piaptana parul bine, apoi aplica un ser de modelare - nu se intareste repede si permite aranjarea sI fixarea lui pe indelete. Suvitele din dreptul fruntii se aduna si se impletesc foarte lejer spre spate o data sau de doua ori, apoi tot parul se aduna intr-un coc banana, pe care il prinzi din centimetru in centimetru cu ace de coc. Capatul cozii se ascunde sub coc si se prinde tot cu ace fine. Urmeaza fixarea diademei: alege una tip pieptene, daca vrei sa se mentina toata seara in aceeasi pozitie, indiferent de ritmurile pe care vei dansa!
Misterios
Ochii in stil smokey eyes si ten de portelan, iata o combinatie care arata perfect? seducator!
Pregateste tenul cu fond de ten translucid. Traseaza mai intai un contur complet al ochilor, ceva mai gros, cu creionul dermatograf negru. Apoi aplica cu pensula fardul gri-antracit pe toata pleoapa superioara, pana la pliu. Cu fardul maro-irizat coloreaza apoi spatiul situat de la pliul pleoapelor catre sprancene. Insista in unghiul intern, dar estompeaza-l fin spre tample si treci cu pensula o data si pe pleoapa inferioara, sub conturul negru.
Blush-ul pudra compacta confera obrajilor transparenta si catifelare (pasul B), iar gloss-ul roz deschis lasa machiajul ochilor sa fie vedeta acestui machiaj.
Coafura: Aplica pe parul umezit spuma de modelare cu fixare foarte puternica si ruleaza pe moate moi suvite groase de un deget. Usuca parul cu foehnul, desprinde cu grija moatele si rasfira cu degetele onduleurile. Truc: pulverizeaza fixativ, asteapta 1 minut, apoi lasa capul in jos si usuca din nou parul, de data asta cu difuzorul.
Apoi aplica lac fixativ pentru stralucire si tapeaza parul cu degetele. Astfel, ori de cate ori vei dori sa improspatezi coafura, cateva strangeri in pumn ale buclelor le vor rearanja in dezordinea sexy initiala!
Pentru breton: pulverizeaza putin fixativ si perie parul, netezindu-l in directia dorita. Mentine-l fixat la tampla cu o agrafa subtire timp de 3-5 minute. Exact cat ai nevoie ca sa-ti pui diadema!
So Hot!
Un machiaj pentru o mireasa mai nonconformista sau o domnisoara de onoare fara inhibitii!
Nota particulara? Nu seamana cu ceea ce stiai ca "se cuvine" pentru un machiaj in ziua nuntii. Si ce daca?
Pentru ten foloseste un fond de ten translucid. Un contur extrem de fin subliniaza in mod special ochii. Carora le mai trebuie neaparat o mascara neagra pentru alungirea genelor.
Putina fantezie: in loc de negru, alege o mascara mov inchis, genele vor contrasta superb cu conturul trasat cu tusul negru. Buzele sunt vedeta: rosul bogat aplicat cu darnicie atrage toate privirile!
Acum vei aplica o tusa delicata de pudra foarte deschisa la culoare pentru efect de ten luminos. Gata, ai liber la zambete seducatoare!
Coafura: Pentru un par drept si matasos, aplica o spuma de netezire pe parul umezit, apoi perie-l cu peria rotunda sub jetul de aer cald al foehnului (daca ai firul drept) sau foloseste placa de indreptat parul. Apoi pulverizeaza un fixativ special, pentru stralucire. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kiki, eu am crezut ca e vorba de un concurs |
|

|
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| si eu...deja ma gandeam pe unde-mi sunt pozele de la nunta |
|

| OK....haideti atunci sa facem un concurs...vrea cineva? |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| si eu am picat in plasa |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Si eu am luat-o !!! Tot asa, ma gandeam deja care poza sa o pun! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kiki wrote:OK....haideti atunci sa facem un concurs...vrea cineva?
... asteptam regulile de concurs! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| si eu mi-am furat-o....tot concurs am zis ca este, chiar ma gandeam ca vad miresuce |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sa va arat cum eram eu mireasa (pozele sunt "repozate", ca nu aveam digital atunci
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| si eu am zis ca e un concurs haideti sa facem un concurs-care e cea mai frumoasa mireasa? -cine a postat de cele mai multe ori intr-o luna? ....... cine vrea???? |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu zic ca nu e o idee buna.Eu cred ca nu exista miresa urata.Deci parearea mea sa nu se faca concurs care ecea mai frumoasa miresa.Parerea mea, dar voi faceti cum vreti. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pai si ce la concursurile cu " Cel mai frumos bebelush"? sau fel de fel de titluri, inseamna ca nu toti sunt frumosi? Sau cele cu gravidute la fel ... Dupa parerea mea ... toate gravidutele si toti bebelushii sunt frumosi ... dar tot tb sa castige cineva concursul nu? |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am devenit melancolica !!! Anul asta pe 15 iulie facem 3 ani de la nunta!!! roxinthya attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| roxinthya wrote:Am devenit melancolica !!! Anul asta pe 15 iulie facem 3 ani de la nunta!!! ce frumoasa mireasa |
|
|