Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumim fetelor |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Alexia, hanoracul a fost special luat mai mare, ca m-am gandit ca la primavara va fi mai util... Acum, pe sub hainuta de iarna, te cam incurca gluga... Sa-l porti cu placere. Sper sa-i vina si Antoniei hanoracul pe care l-am trimis!
Mihaela, am disparut, dar nu de tot! Forumul asta e boala grea... Mai plec eu, dar sa stii ca ma intorc! Ca doar am stabilit ca o sa ne crestem nepotii tot pe forum! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| eu astept sa vad care lanseaza prima un topic de genul " insarcinata din nou" De fapt prima a fost butterfly...care-i a doua? |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Alexia, hanoracul a fost special luat mai mare, ca m-am gandit ca la primavara va fi mai util... Acum, pe sub hainuta de iarna, te cam incurca gluga... Sa-l porti cu placere.
Multumim |
|

| mihaela75 wrote:eu astept sa vad care lanseaza prima un topic de genul " insarcinata din nou"  De fapt prima a fost butterfly...care-i a doua?
Eu sigur nu experimentez asa ceva prea curand |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:eu astept sa vad care lanseaza prima un topic de genul " insarcinata din nou"  De fapt prima a fost butterfly...care-i a doua?
Eu sper sa nu ma mai inscriu intr-un astfel de club niciodata.Mi-e tare bine asa cum sunt:mamica de un singur iepuras dragalas ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kali wrote:Eu sigur nu experimentez asa ceva prea curand
Nici eu. Cine stie daca Dav va avea cumva vreo fratioara?! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
de ce nu se incumeta niciuna,e f frumos cu 2 copii mici(dar si greu) daca totusi nu vrea niciuna,atunci pot sa trec la a treia sarcina?? |
|

| butterfly wrote:de ce nu se incumeta niciuna,e f frumos cu 2 copii mici(dar si greu) daca totusi nu vrea niciuna,atunci pot sa trec la a treia sarcina??
Faci vreun anunt, ceva ??
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| daca te tin balamalele,da-i batai! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Doi copii este superb... mai ales cand sunt fete ale mele se cearta toata ziua... Dar in fine... nu m-as incumeta la al III .... Doi sunt de ajuns....
Si ca vorbim de copii fata mea cea mare - Eden, maine implineste 7 ani... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy wrote:... Si ca vorbim de copii fata mea cea mare - Eden, maine implineste 7 ani...
Bine ai venit printre noi!
 La multi ani pentru Eden! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!

|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Multumesc Kiki
|
|
|