Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Pentru ca am castigat concursul de povesti, iar Tudor pe cel de "Murdarici" (titlu cu care, de altfel, ne mandrim! ), dam startul unui nou concurs. Si pentru ca nu am stiut cum sa facem sa avem cat mai multe mamici care sa isi inscrie prichindeii, uite ca avem un concurs cu o tematica foarte larga: CEA MAI DRAGA... POZA! E clar ca fiecare mamica are o poza de suflet cu puiul/puii ei. Nu conteaza daca in poza piticotul e singur, e cu mami, e cu vecina, e cu animalutul preferat. Important e sa fie el in poza. De asemenea, nu conteaza daca micutul sau micuta plange, rade, mananca, se alinta, e speriat sau bolnavior! E vorba numai de cat de draga va este poza... De castigat, castiga poza cu cele mai multe voturi, acordate dupa criterii personale de fiecare mamica, iar premiul e ...surpriza!
Concursul debuteaza azi si se incheie pe 25 octombrie. Se voteaza de pe 26 pana pe 30 octombrie, iar pe 31 octombrie se anunta castigatorul!
Cea mai draga mie:
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| ok , voi incepe eu ! Aceste poze imi merg la suflet: cand vad cum lasa Adina buzita ca e suparata ....iar asta cand avea noua luni ....
georgy_adinutza attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Super concurs Zambetul ei imi da forta si lumina Rody attached the following image(s):

|
|

| Ce mamici prompte! Bravo! Adinuta, pe tine cine te-a suparat? Spune-mi mie si il rezolv imediat! Elodie, esti o scumpete cand razi! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Aaaa, am si eu una facuta cand era Daria bebe mic ( ca acuma e domnisoara mare )
 |
|

| ... Inteleg de ce ti-e draga, Mihaela! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Desi seamana cu fotografia Mihaelei (scuze, dar nu e cu intentie, cu atat mai mult cu cat e facuta de ceva timp. Daca e vreo problema, o retrag.), aceasta e preferata mea... e facuta in prima zi a noastra acasa, imediat dupa ce o alaptasem. Tin minte si acum cat de epuizata eram... dar ce dulce sentiment! Aveam o liniste interioara incredibila si ma bucuram de fiecare clipa ACASA, dupa atata timp stat in spital si atat zbucium.
 |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu cred ca e vreo problema daca pozele seamana putin.Oricum sunt sigura ca multe mamici au genul asta de poza. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ne primiti si pe noi ? Acum e certitudine ca primele zile cu puii nostri ne marcheaza ! Nu e problema daca nu e inclusa in concurs ! E doar alegerea mea. Maria & Mario attached the following image(s):

|
|

| Kali, nu ai de ce sa iti retragi poza. Daca tie ti-e draga, e perfect! Te asteptam! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumesc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2006 Mesaje: 35
| Taticii se pot inscrie?
Sper ca da
Una din pozele dragi mie este asta:

PS: noroc cu nevasta-mea....ca altfel nu vedeati poza |
|

| Lucian wrote:Taticii se pot inscrie? Sper ca da Una din pozele dragi mie este asta: Eu nu vad poza |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2006 Mesaje: 35
| Acum apare |
|

| Lucian wrote:Acum apare Aha...astept |
|
|