Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Ce-ar fi sa ne intrcem in pacaleli? Cine v-a pacalit si care a fost "cea mai tare pacaleala" pe care ati incasat-o? Ce-ar fi sa ne pacalim si noi? Ce ziceti?
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Si eu ma gandisem la ceva de genul acesta... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Pai atunci hai sa mai lansam un concurs, cine face ce-a mai tare pacaleala (sau primeste), cine se baga la organizare ? |
|
| Pai nu ne trebuie un juriu? pe ce criteriu le selectam? Supunem la vot?
Logic ar trebui sa ma ocup eu ca doar l-am initiat, nu?!
Veniti si voi cu idei! Please!!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Pana la urma nu se mai face nimic pentru ca e prea tarziu.
FORUMUL VA FI SUSPENDAT !
Pentru detalii intrati pe http://www.top-solutions.ro, sectiunea Articles, in partea din stanga jos a paginii.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Nici nu mai e nevoie de vreun concurs. Din start Adriana LOCUL 1. Super !!! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Da...Bravo!!!Nu stii ce m-ai speriat ca nu citisem mai jos. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Parerea mea este ca minciunelele sa fie presarate pe intreg forumul, ca aici se prinde toata lumea...si cine se prinde sa dea replica imediat, chiar acolo unde a vazut-o si, daca e adevarat c-a fost o pacaleala, autorul sa recunoasca...ce ziceti? Si as mai avea o sugestie...fara pacaleli macabre, gen "mi-a murit matusa" (Doamne fereste!)...nu de alta, dar nu stii ce sa crezi, daca e adevarat poate nu crezi si nu compatimesti persoana respectiva, iar daca e pacaleala o compatimesti iar autorul iti rade in nas! Ce ziceti? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:Pana la urma nu se mai face nimic pentru ca e prea tarziu. FORUMUL VA FI SUSPENDAT !Pentru detalii intrati pe http://www.top-solutions.ro, sectiunea Articles, in partea din stanga jos a paginii.
God, ce bine ca nu e decat o pacaleala ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu i-am copt-o lui tati inca de dimineata...M-am dus si am mutat masina...si cand s-a trezit, primul lucru pe care l-a facut (la fel ca in fiecare dimineata) a fost sa se uite la masina...care nu era... cand l-am vazut ca se albise la fata, i-am zis ca l-am pacalit....Nu va mai zic ce sapuneala verbala mi-a tras, nu? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| kiki
Adriana eu chiar m-am speriat cu suspendarea, bine ca e 1 aprilie |
|

| Fetelor, am gasit o adresa unde iti poti vedea fotografiile din scoala generala!E super!!!
http://www.superlink.ro/felicitari/fotografie_din_scoala.php |
|
| M-ati dat gata!!! Tare bine aratam in scoala generala. Sa stii ca uitasem, bine ca mi-ai reamintit!
O sa va postez o minciunea, dar trebuie sa o gasiti. Parca asa se face, nu?! |
|

| Cu placere! Nu e cu suparare,nu? |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
|
Ce freza moderna aveam! |
|
|