Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| TeosOf wrote:Ieri mi-am "terminat" de cumparat toaleta pt Rev. Fusta neagra lunga (sotzulache prefera mini, dar trebuie sa se obisnuiasca, ca nu mai am varsta), top auriu, bolero negru cu frunze aurii, pantofi aurii si geanta aurie. Vreau sa incep un an cat mai auriu!!!
eu m-am combinat cu argintiu rochie argintie mini, evident , cu bolero negru. pantofii si geanta au fost negri, nu am gasit nimic argintiu, marimea bat-o vina. greu mai gasesc incaltaminte, port 35 si de ceva vreme 35 parca e 36. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| mariuta wrote:eu m-am combinat cu argintiu rochie argintie mini, evident , cu bolero negru. pantofii si geanta au fost negri, nu am gasit nimic argintiu, marimea bat-o vina. greu mai gasesc incaltaminte, port 35 si de ceva vreme 35 parca e 36. Vrem poze!!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| da da vrem pozici!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| mariuta, abia astept sa vad poze si eu tot 35 port, dar de multe ori imi iau 36, tot din acelasi motiv, ca nu gasesc. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mama,35!Eu am 40! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce-am purtat de Revelion? Pai daca barbata-miu a dormit bustean in halatul de baie pana la 12 fara un minut cand l-am trezit eu, de ce sa ma mai aranjez? M-a prins in costumatia de casa, adica trening...dar m-am dat cu un gloss si mi-am luat portofelul cu bani si carduri sa ma prinda macar minimul aranjata si cu bani, sa am tot anul . |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Asta am purtat noi de Revelion 2010
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Marivic, ce frumosi ati fost imbracati! |
|
| CSILLA, |
|
| Marivic frumosi si asortati!
Am citit ce-am scris anul trecut si m-a pufnit rasul, dar pot sa spun ca a fost un an auriu. Anul acesta, adica azi-noapte, am purtat lenjerie intima ciclamen. Sper ca va fi un an ciclamen Pozele sunt atat de miscate si pline de "zgomot"... asta e daca n-am "pozac". Dar nu-i nimic, conteaza starea mea/noastra care a fost...ciclamen. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Marivic,Victoras |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| delfinasa wrote:Ce-am purtat de Revelion? Pai daca barbata-miu a dormit bustean in halatul de baie pana la 12 fara un minut cand l-am trezit eu, de ce sa ma mai aranjez? M-a prins in costumatia de casa, adica trening...dar m-am dat cu un gloss si mi-am luat portofelul cu bani si carduri sa ma prinda macar minimul aranjata si cu bani, sa am tot anul .
bine ca nu sunt singura care am pus bani pe sub pahare binenteles la aceeasi ideea sa am bani tot anul,fac c-am asa ceva de vreo catva ani si ...multumesc lui D-zeu chiar am avut. Cat despre vestimentatie exact ca voi pregatiti de alergare in noul an adica in treninguri amandoi!
Marivic,tare frumosi ati fost! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Marivic
Dupa o noapte si o zi de munca, incercand sa recuperam ce a ramas din casa, ne-am relaxat si noi in noaptea de revelion alaturi de prieteni dragi. 2009 ne-a lovit crunt chiar in ultima zi dar speram ca anul 2010 sa nu ne aduca atatea greutati ca anul precedent.
|
|
| TEO, ANABELLA, SHIREL,...nu stiam obiceiul cu bani,....interesant.Multumim, KATY,frumoasa chiar daca zici ca erai obosita,... (ce ai patit cu casa?acolo erai cu sotul tau?v-ati impacat,...?.....daca nu sunt indiscreta? ) |
|
| Katy ma bucur mult ca te vad alaturi de sotul tau. Si arati superb cu noua culoare si coafura. Tare poza cu narghilea. |
|
|