Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Si eu. Noi adica. Din pacate nu m-a pozat nimeni intreaga, asa ca, trebuie sa ma credeti pe cuvant.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ce familie frumoasa! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| TeosOf wrote:Nu te credem pana nu ne arati
:018: Madalina imi dadea paine
petro, sunteti tare frumosi |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| petro wrote:Si eu. Noi adica. Din pacate nu m-a pozat nimeni intreaga, asa ca, trebuie sa ma credeti pe cuvant. SUPER pETRO!!! |
|
| INGERAS....AI UN PAR |
|
|
multumesc |
|
| |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ingeras, ce bluza frumoasa ai! De par nici nu mai spun, e superb!
Ce loc interesant pt tastatura |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| inger7 wrote:Si ei au tehnici de fertilitate.Sa te interesezi si nu uita sa citesti astrograma,de ieri e gata va doresc drum bun si sa va simtiti excelent acolo! Eu de anul nou am fost albastrea,bluza si blugi albastre
saru'mana, stiu, am apucat sa citesc o bucatica, dar aveam multa treaba si am renuntat, sa o pot citi in liniste
cat despre chestia cu fertilitatea, stiu ca au niste clinici super, dar nu cred ca imi permit... chiar gasisem sa ma angajez la una, ar fi super daca as reusi... sa vedem, nu-mi fac prea multe planuri si sperante, intai sa ma vad ajunsa acolo |
|
| TeosOf wrote:Ingeras, ce bluza frumoasa ai! De par nici nu mai spun, e superb! Ce loc interesant pt tastatura
Multumesc,e bluza cadou de la sotu de an nou Multumesc pentru compliment!
Este calculatorul sotului,el sta acolo si la tv si eu il am sus in camera,asa imi zice ce doreste E tare distractiv pentru copii,eu le pun desene,muzica si apoi coboara la sotul sa le arate jocuri si alte cantece |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Petro, sunteti tare dragalasi toti 3 Ingeras, frumusica si finuta ca intotdeauna... si sa nu te tunzi niciodata, ca ai un par superb |
|
| bulibuli wrote:saru'mana, stiu, am apucat sa citesc o bucatica, dar aveam multa treaba si am renuntat, sa o pot citi in liniste cat despre chestia cu fertilitatea, stiu ca au niste clinici super, dar nu cred ca imi permit... chiar gasisem sa ma angajez la una, ar fi super daca as reusi... sa vedem, nu-mi fac prea multe planuri si sperante, intai sa ma vad ajunsa acolo
Sper sa reusesti si sa vad ca vi graviduta Iti tin pumnii!Mult succes! |
|
| bulibuli wrote:Petro, sunteti tare dragalasi toti 3 Ingeras, frumusica si finuta ca intotdeauna... si sa nu te tunzi niciodata, ca ai un par superb
Nu ma tund,mi-e ciuda ca am taiat bretonul si arat ciufulita la ondulatul meu natural. Multumesc de compliment |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| INGERAS,stii ca mor dupa parul tau,dar de data asta te-a intrecut Madalina!E tare dulce dandu-ti painea... |
|
|
Madalina e o scumpa,are un lipici si o frumusete gingasa a ei,nu ca o laud ca sant mama ei.Multumesc pentru compliment |
|
|