Ce veti purta in noaptea de Revelion?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Saturday, January 3, 2009 2:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
marivic wrote:
multumesc,Anabella.sunt fericita,intr-adevar pt.ca am 4 copii(atatia mi-am dorit)chiar mai multi,dar nu-mi mai permite sanatatea.multumesc si tie sa-ti traiasca printisorul si sa dea dumnezeu sa mai faci ca tare rau e sa fi singur la parinti.(scuze ca sunt off-topic)sorry pupici pupici pupici

o sa vina Marivic pentru ca eu nu opresc copii,,,sa vina cati vor,,,scuze off-topic!!!pupici pupici pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, January 3, 2009 5:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Teosof, foarte eleganta! Iar staff-ul, jos palaria!pupici pupici pupici
TeosOf
Scris: Saturday, January 3, 2009 5:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Raly, inger7, Petro, mama lui Rik, Cute , multumesc mult fetelorpupici computerlove M-ati facut sa rosesc.
Kiki
Scris: Monday, January 5, 2009 2:32 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Teo, hearts hearts hearts hearts
TeosOf
Scris: Monday, January 5, 2009 6:28 PM
Nivel

bulibuli
Scris: Monday, January 5, 2009 6:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
fetelor, ati fost superbe, ceea ce nu pot spune despe mine, care am fost in costum de urs (blugi, geaca groasa, fes, tot tacamulsic), avand in vedere ca am facut in aer liber, dar am ocazia sa ma revansez, ca mai prind un revelion anul asta, la care voi purta ceva rosu (cred), sper sa am si net, sa pun poze ras

ingerash
Scris: Monday, January 5, 2009 7:40 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bulibuli eu m-as imbraca in tinuta lor traditionalacoeur
bulibuli
Scris: Tuesday, January 6, 2009 10:25 AM

inger7 wrote:
bulibuli eu m-as imbraca in tinuta lor traditionalacoeur

si eu as vrea, la ei de Anul nou se poarta rosu si auriu, niciodata negru, ca aduce ghinion... daca nu o sa reusesc sa-mi cumpar macar o bluza traditionala, macar o sa ma imbrac in rosu coeur ca am haine rosii coeur
tot traditia lor spune ca hainutele din noaptea dintre ani trebuie sa fie noi, ca trebuie sa oferi portocale, tot ce oferi sau primesti sa fie in numar par, festivitatile tin 15 zile, si multe altele, o sa va povestesc atunci mai multe.. pupici
carla
Scris: Tuesday, January 6, 2009 10:48 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
bulibuli wrote:

si eu as vrea, la ei de Anul nou se poarta rosu si auriu, niciodata negru, ca aduce ghinion... daca nu o sa reusesc sa-mi cumpar macar o bluza traditionala, macar o sa ma imbrac in rosu coeur ca am haine rosii coeur
tot traditia lor spune ca hainutele din noaptea dintre ani trebuie sa fie noi, ca trebuie sa oferi portocale, tot ce oferi sau primesti sa fie in numar par, festivitatile tin 15 zile, si multe altele, o sa va povestesc atunci mai multe.. pupici

Bulibuli,eu am pierdut startul si sunt curioasa,unde te pregatesti sa mergi?
bulibuli
Scris: Tuesday, January 6, 2009 11:47 AM

carla wrote:

Bulibuli,eu am pierdut startul si sunt curioasa,unde te pregatesti sa mergi?

Plec in Singapore cu sotul meu, 6 luni.. ei sarbatoresc Anul Nou Chinezesc pe 26 ianuarie (in fiecare an e alta data, stabilita dupa un calendar vechi de 2000 de ani, intre 24 ianuarie si 7 februarie) - anul asta e Anul Boului si incepe pe 26 ianuarie (mi-am facut temelesic ).. am sa incerc sa scriu mai multe diseara, cand am timp, despre obiceiurile lor, numai sa gasesc si un topic potrivit... dupa ce ajung acolo voi deschide un topic la orasele lumii cu Singapore, unde voi pune si poze multe... am si acum poze, facute de sotul meu care a mai fost de 2 ori acolo, dar nu am pus, ca nu stiu sa dau prea multe explicatii... cand ajung eu acolo si cand o sa am si net voi incerca sa scriu cat mai multe si sa povestesc, astfel incat sa vedeti lumea aia prin ochii mei, in felul asta va ramane si pentru mine un fel de jurnal de calatorie aici, sa-mi amintesc, pentru ca altfel se pastreaza amintirile atunci cand le si scrii undeva (memoria mea e volatilasic)... dar.. intai sa ma vad ajunsa acolo...pupici pupici
marivic
Scris: Tuesday, January 6, 2009 12:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Drum bun BULIBULI,sa ajungeti cu bine si sa va instalati sanatosi!pupici pupici pupici
marmita
Scris: Tuesday, January 6, 2009 1:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
TEO love love superba
TeosOf
Scris: Tuesday, January 6, 2009 3:15 PM
Nivel

marmita, multumescpupici
ingerash
Scris: Tuesday, January 6, 2009 3:20 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bulibuli wrote:

Si ei au tehnici de fertilitate.Sa te interesezipupici si nu uita sa citesti astrograma,de ieri e gatapupici va doresc drum bun si sa va simtiti excelent acolo!angel computerlove

Eu de anul nou am fost albastrea,bluza si blugi albastrechitara
TeosOf
Scris: Tuesday, January 6, 2009 3:33 PM
Nivel

inger7 wrote:

Eu de anul nou am fost albastrea,bluza si blugi albastrechitara

Nu te credem pana nu ne aratihearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.