Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| o sa vina Marivic pentru ca eu nu opresc copii,,,sa vina cati vor,,,scuze off-topic!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Teosof, foarte eleganta! Iar staff-ul, jos palaria! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Raly, inger7, Petro, mama lui Rik, Cute , multumesc mult fetelor M-ati facut sa rosesc. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Teo, |
|
|  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetelor, ati fost superbe, ceea ce nu pot spune despe mine, care am fost in costum de urs (blugi, geaca groasa, fes, tot tacamul ), avand in vedere ca am facut in aer liber, dar am ocazia sa ma revansez, ca mai prind un revelion anul asta, la care voi purta ceva rosu (cred), sper sa am si net, sa pun poze
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli eu m-as imbraca in tinuta lor traditionala |
|
| inger7 wrote:bulibuli eu m-as imbraca in tinuta lor traditionala
si eu as vrea, la ei de Anul nou se poarta rosu si auriu, niciodata negru, ca aduce ghinion... daca nu o sa reusesc sa-mi cumpar macar o bluza traditionala, macar o sa ma imbrac in rosu ca am haine rosii tot traditia lor spune ca hainutele din noaptea dintre ani trebuie sa fie noi, ca trebuie sa oferi portocale, tot ce oferi sau primesti sa fie in numar par, festivitatile tin 15 zile, si multe altele, o sa va povestesc atunci mai multe.. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| bulibuli wrote:si eu as vrea, la ei de Anul nou se poarta rosu si auriu, niciodata negru, ca aduce ghinion... daca nu o sa reusesc sa-mi cumpar macar o bluza traditionala, macar o sa ma imbrac in rosu  ca am haine rosii tot traditia lor spune ca hainutele din noaptea dintre ani trebuie sa fie noi, ca trebuie sa oferi portocale, tot ce oferi sau primesti sa fie in numar par, festivitatile tin 15 zile, si multe altele, o sa va povestesc atunci mai multe.. Bulibuli,eu am pierdut startul si sunt curioasa,unde te pregatesti sa mergi? |
|
| carla wrote: Bulibuli,eu am pierdut startul si sunt curioasa,unde te pregatesti sa mergi?
Plec in Singapore cu sotul meu, 6 luni.. ei sarbatoresc Anul Nou Chinezesc pe 26 ianuarie (in fiecare an e alta data, stabilita dupa un calendar vechi de 2000 de ani, intre 24 ianuarie si 7 februarie) - anul asta e Anul Boului si incepe pe 26 ianuarie (mi-am facut temele ).. am sa incerc sa scriu mai multe diseara, cand am timp, despre obiceiurile lor, numai sa gasesc si un topic potrivit... dupa ce ajung acolo voi deschide un topic la orasele lumii cu Singapore, unde voi pune si poze multe... am si acum poze, facute de sotul meu care a mai fost de 2 ori acolo, dar nu am pus, ca nu stiu sa dau prea multe explicatii... cand ajung eu acolo si cand o sa am si net voi incerca sa scriu cat mai multe si sa povestesc, astfel incat sa vedeti lumea aia prin ochii mei, in felul asta va ramane si pentru mine un fel de jurnal de calatorie aici, sa-mi amintesc, pentru ca altfel se pastreaza amintirile atunci cand le si scrii undeva (memoria mea e volatila )... dar.. intai sa ma vad ajunsa acolo... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Drum bun BULIBULI,sa ajungeti cu bine si sa va instalati sanatosi! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| TEO superba |
|
| marmita, multumesc |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli wrote:si eu as vrea, la ei de Anul nou se poarta rosu si auriu, niciodata negru, ca aduce ghinion... daca nu o sa reusesc sa-mi cumpar macar o bluza traditionala, macar o sa ma imbrac in rosu  ca am haine rosii tot traditia lor spune ca hainutele din noaptea dintre ani trebuie sa fie noi, ca trebuie sa oferi portocale, tot ce oferi sau primesti sa fie in numar par, festivitatile tin 15 zile, si multe altele, o sa va povestesc atunci mai multe..
Si ei au tehnici de fertilitate.Sa te interesezi si nu uita sa citesti astrograma,de ieri e gata va doresc drum bun si sa va simtiti excelent acolo!
Eu de anul nou am fost albastrea,bluza si blugi albastre |
|
| inger7 wrote:Eu de anul nou am fost albastrea,bluza si blugi albastre
Nu te credem pana nu ne arati |
|
|