Ce veti purta in noaptea de Revelion?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, December 30, 2006 9:20 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce tinuta alegeti pentru noaptea de Revelion? Dar pentru gogosica voastra?
MNiko
Scris: Saturday, December 30, 2006 9:35 AM
Nivel: Guest

Ceva lejer pt ca stam acasa. Eventual o rochita pt Cristina, pt ca am cumparat-o s-o poarte atunci, dar cu raceala... nu se stie, apoi vom adopta o tinuta foaaaaaaaaarte lejera : pijamaele.
ira_tgr
Scris: Saturday, December 30, 2006 10:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
eu nu ma imbrac FOARTE festiv caci vom face acasa... ma rog, machiajul de seara evident - o bluza noua, lengerie noua (rosiesic )
pe capsu' o imbrac cu rochita de printesa pe care a primit-o cand a implinit 6 luni (e foaaaarte frumoasa) si.... cam ata...
tati nu stiu cu ce va f imbracat.... probabil cu sau fara tricou si boxeri (k asa ii place sa stea in casa)...dance
Vesna
Scris: Saturday, December 30, 2006 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Noi, chiar daca am facut Revelionul acasa, ne-am imbracat cat de cat frumos, am facut mancare pentru noi doi, am stat la masa, uitandu-ne la TV sau aducandu-ne aminte de anul ce tocmai a trecut sau de altii mai indepartati.

Anul asta probabil voi imbraca o pereche de pantaloni clasici (ca-s prea comoda sa ma imbrac in fusta sic ) si o bluzita, iar tati cred ca se va imbraca in blugi (ca-s preferatii lui) si o bluza/tricou, ca nu e adeptul camasilor. Pe Razvan il imbrac probabil cu o camasutza si un blug/reiat, iar apoi in pijamalute. ras ...ca anul asta poate sta si el pana la miezul noptii cu noi! dance
AdrianaC
Scris: Saturday, December 30, 2006 10:58 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Nici nu stiti ce mult ma bucur si cat ma consoleaza sa aflu ca mai sunt persoane care prefera sa faca revelionul in tinute comode si ulterior in pijama.

Si noi cred ca la fel vom face (daca nu cumva se anunta ceva musafiri intre timp).

La cat de rau ma simt acum, parca nici nu l-as mai face, dar totusi, parca n-as vrea sa ma prinda anul nou demoralizata, asa ca... incerc si eu sa fac tot ce pot. ras
taki
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
In primul rand, neaparat trebuie sa ma imbrac in ceva nou care sa fie si rosu, asa ca am alea lenheria. Apoi, cred ca am sa ma imbrac intro rochie casual pentru ca o sa petrecem acasa. dance hainoroc chitara Apoi ma voi schimba in pijamale care sunt tot noi.

Pe Sasha am sa o imbrac intr-o rochita noua.

Dar, who knows, poate intre timp ne razgandim oare scratch ...o sa postam niste poze mai incolo.
Maria & Mario
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Pai pentru masa ne vom imbraca cu ceva nou, Maria cu o rochita de la bunica , apoi pijamale , ca tot ne-am inoit garderoba . hohot Anul trecut am sarbatorit doua revelioane, la doua ore diferenta si in pat , toti trei, la Tv. Anul asta am evoluat, stam si la masa impreuna ! dance Asta daca nu ne invadeaza vecinii, ca tot s-au anuntat, cica.... oare
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 30, 2006 12:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Eu habar n-am cu ce ma voi imbraca de Rev...la cat de mare e dulapul, cu siguranta imi va trasni mie o idee excentrica.Este singurul an in care nu mi-am programat tinuta re Rev, nu am innoit-o si nici nu o voi face.Avand in vedere ca vom petrece intre prieteni, probabil ca voi adopta o tinuta lejera, in care sa ma simt bine.As vrea sa ma imbrac in tonuri de verde, culoarea mea preferata si, slava Domnului, am de unde alegesic !
katy
Scris: Saturday, December 30, 2006 12:52 PM
Nivel: Guest

Nimic...sau poate niste ciorapi mai desucheatihohot
sousourel
Scris: Saturday, December 30, 2006 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ce s-ar potrivi unui om deprimat?uff
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 30, 2006 4:14 PM
Nivel

sousourel wrote:
Ce s-ar potrivi unui om deprimat?uff

O baie cu sampaniedance !
sousourel
Scris: Saturday, December 30, 2006 5:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
stele_pe_cer wrote:

Uite nu ma gandisem la asta pupici
mommy
Scris: Saturday, December 30, 2006 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
stele_pe_cer wrote:

Sousurel... si daca faci ca Mihaita si mai gusti si cate o gurita din baita, sigur te vei bine dispune!!! dance
mihaela75
Scris: Saturday, December 30, 2006 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu n-am purtat niciodata tinuta deosebita la Revelioane.Uneori ma prindea 12 noaptea cu capotul de casa si sortul dinainte ca tot trebaluiam prin bucatarie.De obicei stau lejer in haine de toate zilele ca in haine noi nu ma simt bine.Asa ca anul asta , ca si multi ani in urma ,pantaloni de trening sau blugi si un top lejer, poate un tricousic Pe daria tot asa, hainute obisnuie in care sa se simta bine.Cu Diana e mai complicat ca ea e domnisoara si printesa pe de-asupracyclops sunt sigura ca taica-meu deja i-a cumparat rochita de Revelion.Ea nu e ca ma-sa ,comoda si lenesa.fata vrea sa fie admirataras
dya
Scris: Saturday, December 30, 2006 7:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Fiind o petrecere facuta acasa o sa ma imbrac cu o pereche de pantaloni(cel mai probabil blugi ) si o camasa iar Marius cam la fel doar ca in loc de camasa isi va lua un tricou. Am mai facut revelionul acasa dar dupa ora 00:00 plecam la hoinarit insa anul acesta se pare ca o sa stam in casa ( adica o sa trecem la costumatia nr. doi ....pijamalele ) deoarece Marius inca este racit si nu avem dispozitia necesara de hoinarit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.