Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce tinuta alegeti pentru noaptea de Revelion? Dar pentru gogosica voastra?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ceva lejer pt ca stam acasa. Eventual o rochita pt Cristina, pt ca am cumparat-o s-o poarte atunci, dar cu raceala... nu se stie, apoi vom adopta o tinuta foaaaaaaaaarte lejera : pijamaele. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu nu ma imbrac FOARTE festiv caci vom face acasa... ma rog, machiajul de seara evident - o bluza noua, lengerie noua (rosie ) pe capsu' o imbrac cu rochita de printesa pe care a primit-o cand a implinit 6 luni (e foaaaarte frumoasa) si.... cam ata... tati nu stiu cu ce va f imbracat.... probabil cu sau fara tricou si boxeri (k asa ii place sa stea in casa)... |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Noi, chiar daca am facut Revelionul acasa, ne-am imbracat cat de cat frumos, am facut mancare pentru noi doi, am stat la masa, uitandu-ne la TV sau aducandu-ne aminte de anul ce tocmai a trecut sau de altii mai indepartati.
Anul asta probabil voi imbraca o pereche de pantaloni clasici (ca-s prea comoda sa ma imbrac in fusta ) si o bluzita, iar tati cred ca se va imbraca in blugi (ca-s preferatii lui) si o bluza/tricou, ca nu e adeptul camasilor. Pe Razvan il imbrac probabil cu o camasutza si un blug/reiat, iar apoi in pijamalute. ...ca anul asta poate sta si el pana la miezul noptii cu noi! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Nici nu stiti ce mult ma bucur si cat ma consoleaza sa aflu ca mai sunt persoane care prefera sa faca revelionul in tinute comode si ulterior in pijama.
Si noi cred ca la fel vom face (daca nu cumva se anunta ceva musafiri intre timp).
La cat de rau ma simt acum, parca nici nu l-as mai face, dar totusi, parca n-as vrea sa ma prinda anul nou demoralizata, asa ca... incerc si eu sa fac tot ce pot. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| In primul rand, neaparat trebuie sa ma imbrac in ceva nou care sa fie si rosu, asa ca am alea lenheria. Apoi, cred ca am sa ma imbrac intro rochie casual pentru ca o sa petrecem acasa. Apoi ma voi schimba in pijamale care sunt tot noi.
Pe Sasha am sa o imbrac intr-o rochita noua.
Dar, who knows, poate intre timp ne razgandim ...o sa postam niste poze mai incolo. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pai pentru masa ne vom imbraca cu ceva nou, Maria cu o rochita de la bunica , apoi pijamale , ca tot ne-am inoit garderoba . Anul trecut am sarbatorit doua revelioane, la doua ore diferenta si in pat , toti trei, la Tv. Anul asta am evoluat, stam si la masa impreuna ! Asta daca nu ne invadeaza vecinii, ca tot s-au anuntat, cica.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu habar n-am cu ce ma voi imbraca de Rev...la cat de mare e dulapul, cu siguranta imi va trasni mie o idee excentrica.Este singurul an in care nu mi-am programat tinuta re Rev, nu am innoit-o si nici nu o voi face.Avand in vedere ca vom petrece intre prieteni, probabil ca voi adopta o tinuta lejera, in care sa ma simt bine.As vrea sa ma imbrac in tonuri de verde, culoarea mea preferata si, slava Domnului, am de unde alege ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nimic...sau poate niste ciorapi mai desucheati |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce s-ar potrivi unui om deprimat? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| sousourel wrote:Ce s-ar potrivi unui om deprimat?
O baie cu sampanie ! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| stele_pe_cer wrote:O baie cu sampanie !
Uite nu ma gandisem la asta |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| stele_pe_cer wrote:O baie cu sampanie !
Sousurel... si daca faci ca Mihaita si mai gusti si cate o gurita din baita, sigur te vei bine dispune!!!
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu n-am purtat niciodata tinuta deosebita la Revelioane.Uneori ma prindea 12 noaptea cu capotul de casa si sortul dinainte ca tot trebaluiam prin bucatarie.De obicei stau lejer in haine de toate zilele ca in haine noi nu ma simt bine.Asa ca anul asta , ca si multi ani in urma ,pantaloni de trening sau blugi si un top lejer, poate un tricou Pe daria tot asa, hainute obisnuie in care sa se simta bine.Cu Diana e mai complicat ca ea e domnisoara si printesa pe de-asupra sunt sigura ca taica-meu deja i-a cumparat rochita de Revelion.Ea nu e ca ma-sa ,comoda si lenesa.fata vrea sa fie admirata |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fiind o petrecere facuta acasa o sa ma imbrac cu o pereche de pantaloni(cel mai probabil blugi ) si o camasa iar Marius cam la fel doar ca in loc de camasa isi va lua un tricou. Am mai facut revelionul acasa dar dupa ora 00:00 plecam la hoinarit insa anul acesta se pare ca o sa stam in casa ( adica o sa trecem la costumatia nr. doi ....pijamalele ) deoarece Marius inca este racit si nu avem dispozitia necesara de hoinarit. |
|
|