|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mari, depinde de restaurant. Daca sala este eleganta si meniul elaborat, formatie pentru muzica, atunci tinutele vor fi ca la nunta/cumatrii. Daca e cu specific - vanatoresc, crama, etc... - iar meniul sub forma de bufet suedez + dj, atunci tinuta va fi una casual. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Meniul este unul elaborat si au si formatie,apoi taraf cu muzica populara...Deci acea rochita,Kali nu ar merge?Mai am una din dantela neagra,midi. |
| Aaaaa, ba da! Ma gandeam ca, poate, daca restaurantul este unul mai putin dichisit, scapi cu o tinuta mai lejera. In schimb ai grija la sotul tau. Cravata e prea scurta; varful trebuie sa fie pana la catarama. |
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Aaaaa, ba da! Ma gandeam ca, poate, daca restaurantul este unul mai putin dichisit, scapi cu o tinuta mai lejera. In schimb ai grija la sotul tau. Cravata e prea scurta; varful trebuie sa fie pana la catarama.
Daa vad bolnave amandoua !Vai de ai nostri cand merg undeva (cu noi )! |
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am fost si i-amluat cravata alba,Shirel..... Plus sacou negru de catifea,alt pantalon negru,mai trebuie un pantof negru...caci are maro deschis Cu ocazia asta i-amluat de imbracat caci nu vrea haine pentru el sub nici o forma Eu merg cu rochia din poza si inca doua rochite:una din dantela neagra si una gri cu ceva auriu ...am avut-o la o serbare...
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu am petrecere de Pre-Revelion la serviciu. Va fi o petrecere de zi asa ca o sa fie o tinuta casual-eleganta chiar daca va fi la restaurant, din cate am discutat cu restul lumii ne imbracam sa ne simtim bine, nu vine nimeni cu paiete si tocuri cui...
Eu astept de la croit o rochie simpla, gri inchis cu ceva modele geometrice negre si cu o curelusa rosie in talie. Daca nu va fi gata la timp aplic planul B - rochie veche din dulap, am in vizor una dar e cu maneca scurta si imi trebie sacou. Vedem noi.. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| pijamale |
| Eu stiu ce voi purta pe sub haine ... nu si ce haine. Oricum, voi fi casual, comoda si putin cocheta - atat cat trebuie. Nu imi cumpar nimic nou... nah... poate ca pana pe 31 se face lumina. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Pijamale vreau sa port si relaxare,odihna imi doresc. |
|
|