Ce veti purta in noaptea de Revelion?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Monday, December 21, 2015 9:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mari, depinde de restaurant. Daca sala este eleganta si meniul elaborat, formatie pentru muzica, atunci tinutele vor fi ca la nunta/cumatrii. Daca e cu specific - vanatoresc, crama, etc... - iar meniul sub forma de bufet suedez + dj, atunci tinuta va fi una casual.
marivic
Scris: Monday, December 21, 2015 11:00 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Meniul este unul elaborat si au si formatie,apoi taraf cu muzica populara...Deci acea rochita,Kali nu ar merge?Mai am una din dantela neagra,midi.
kali
Scris: Monday, December 21, 2015 11:34 AM
Nivel

Aaaaa, ba da! Ma gandeam ca, poate, daca restaurantul este unul mai putin dichisit, scapi cu o tinuta mai lejera.
In schimb ai grija la sotul tau. Cravata e prea scurta; varful trebuie sa fie pana la catarama.
shirel
Scris: Monday, December 21, 2015 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Aaaaa, ba da! Ma gandeam ca, poate, daca restaurantul este unul mai putin dichisit, scapi cu o tinuta mai lejera.
In schimb ai grija la sotul tau. Cravata e prea scurta; varful trebuie sa fie pana la catarama.

Daa vad alcool alcool sic bolnave amandoua !Vai de ai nostri cand merg undeva (cu noi ras )!Big Laugh Hilar
marivic
Scris: Monday, December 21, 2015 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Am fost si i-amluat cravata alba,Shirel.....Lol Plus sacou negru de catifea,alt pantalon negru,mai trebuie un pantof negru...caci are maro deschis ras Cu ocazia asta i-amluat de imbracat caci nu vrea haine pentru el sub nici o forma hohot
Eu merg cu rochia din poza si inca doua rochite:una din dantela neagra si una gri cu ceva auriu ...am avut-o la o serbare...
bulibuli
Scris: Tuesday, December 22, 2015 2:54 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu am petrecere de Pre-Revelion la serviciu. Va fi o petrecere de zi asa ca o sa fie o tinuta casual-eleganta chiar daca va fi la restaurant, din cate am discutat cu restul lumii ne imbracam sa ne simtim bine, nu vine nimeni cu paiete si tocuri cui...

Eu astept de la croit o rochie simpla, gri inchis cu ceva modele geometrice negre si cu o curelusa rosie in talie. Daca nu va fi gata la timp aplic planul B - rochie veche din dulap, am in vizor una dar e cu maneca scurta si imi trebie sacou. Vedem noi..
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, December 22, 2015 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
pijamale
kali
Scris: Tuesday, December 22, 2015 4:49 PM
Nivel

Eu stiu ce voi purta pe sub haineLol ... nu si ce haine. Oricum, voi fi casual, comoda si putin cocheta - atat cat trebuie. Nu imi cumpar nimic nou... nah... poate ca pana pe 31 se face lumina.
ingerash
Scris: Tuesday, December 22, 2015 5:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Pijamale vreau sa port si relaxare,odihna imi doresc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.