Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu va spun drept ca nu m-ar deranja cu nimic daca as avea un copil homosexual ,chiar credeti ca este o mare tragedie ? Eu l-as prefera asa dar destept ,cu respect si omenie pentru cei din jur pentru mine este la fel de perfect numai fericit sa fie cu partenerul lui de viatza fiindca asta este important intr-o pereche fie si ea de homo,plus ca mai castig inca un baiat si chiar mi-ar place.
Nu cred ca este o greseala de a spune fetitzei sau copiilor cat sunt de perfecti in momentul cand ei chiar sunt asa.Nu este nimic gresit in a fi perfectionist asta este parerea mea propie binenteles si felul meu de a-mi educa copii :Nu esti criminal daca esti homosexual si esti perfecta daca esti frumoasa si desteapta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Total de acord Shirel, copiii sunt perfecti asa cum sunt |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Eu vreau sa-mi cresc copilulsa fie OM, cu frica si ascultare de Dumnezeu, pt caci cred ca acest lucru va influenta in bine orice domeniu al vietii lui, ...si binenteles si lucruri bune pe care le-ati enumerat voi...mi-am recunoscut copilul putin in descrierea lui Shirel, tot un mic leu si al meu...gata de atac oricand, dar si un mare iubaret atunci cand vrea...sa ne traiasca si sa fie sanatosi , dragii de ei |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pentru mine a fi homosexual inseamna a fi contra naturii, a lui Dumnezeu(Shirel, sunt evrei homosexuali sau se accepta in religia ta acest lucru?) si da, mi se pare un lucru imoral.M-ar durea enorm sa am un copil care o ia pe acesata cale si se pare ca societatea noastra devine tot mai bolnava daca homosexualitatea ni se pare ceva normal si moral. In fine, primul lucru de care vreau ca copilul meu sa fie constient este ca in viata nimic nu se poate face fara Dumnezeu.Si daca il cunostii si-l iubesti pe el mi se pare ca celelalte vin pe deasupra.Vreau ca copilul meu sa cunoasca valoarea banului si sa nu astepte nimic pe de-a gatelea.Imi doresc sa stie sa aprecieze frumosul, sa stie sa aiba mila, sa stie sa-si ajute semenul fara sa astepte rasplata in schimb, sa aiba notiunea de respect si sa-si cunoasca lungul nasului.Mi-a placut ceea ce a scris Shirel undeva despre cum se comporta ea cu mamam ei ca sa vada copiii cum trebuie sa se comporte si ei la randul lor. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Valori...non-valori....este infinita precizarea lor. In final,fiecare le transmite copiilor propriul sistem de valori,atat de diferit de la o persoana la alta. Bineinteles, ei ajung la varsta cand renunta la unele dintre ele, adopta altele, in functie de particularitatile vietii lor urmand ca, in consecinta, sa aiba de-a face cu urmarile alegerilor facute conform acelor principii. Pana la urma, de ce ne straduim sa le implementam anumite valori? Fiindca am experimentat o multime de situatii, am gestionat o multime de relatii si am ajuns la niste concluzii. Asa cum am invatat copilul mic sa nu puna mana pe ceva fierbinte sau sa nu se aplece peste balcon, asa voi invata copilul mai mare sa evite situatiile si anturajele cu potential negativ. Apoi, el va face ce vrea cu bagajul de valori de la mine cand va avea propria lui viata. Si,intre paranteze fie spus, eu ii invat pe copiii mei principiile de viata crestine . Si subscriu la cele spuse de tine, Brandusa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| De acord cu aurishta
Consider ca lesbianismul,homosexualitatea au la baza frustrari,decepti fata de partenerul opus...eu nu tolerez asa ceva,Dumnezeu a creat-o pe Eva pentru Adam |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Intr-adevar, valorile si principiile sunt relative si difera de la o familie la alta - fapt stiut si unanim acceptat. Tocmai de aceea a fost initiat acest topic, nu?... sa discutam despre ce ne-am dori sa transmitem mai departe copiilor nostri, fiecare in particularitatea lui.
Chestia cu homosexualitatea e o alta discutie, insa dincolo de toate, nu conteaza daca aprobati ori nu chestia asta, ci daca reusiti sa fiti toleranti si sa nu judecati alegerile de viata ale altora. Una e sa fii scarbit si sa desconsideri si alta e sa accepti diversitatea, sa ai deschidere si sa intelegi ca dincolo de preferintele din dormitor, avem de-a face tot cu fiinte umane, care pot fi Oameni in adevaratul sens al cuvantului. Nu la asta se reduce valoarea unui om... |
|

| Kali, ai asistat vreodata la o parada gay?Sau s-a repezit vreodata la tine o lesbiana facandu-ti gesturi vulgare cu limba de fata cu copilul tau?Cum explici acest lucru unui copil? Cum ii spusi ca e normal ceea ce vede cand de fapt e numai mizerie?Daca asta e "normalitatea" pe care o acceptam si in care ne crestem copiii oare ce va fi de ei? Cei ce-si vad de treaba lor si demonstreaza preferintele doar in dormitore e una, dar din pacate se manifesta destul si pe strada.Si daca sunt intrebata de ce cei doi barbati se saruta incolacindu-si limbile fara rusine pe strada ii voi spune ca acei doi nu sunt normali, sunt diversi si, in primul rand, nu-l au pe Dumnezeu.Pentru ca crestinismul nu accepat homosexualitatea.Dragostea a fost un dar imens care ni s-a dat,de ce sa-l murdarim? |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| omenia, bunul simt, dragostea pt munca si respectul pt cei din jur. si de aici deriva totul inclusiv acceptarea diversitatii. |
|

| Eu in mod personal nu m-a refeream la ce se refera crestinismul sau iudaismul sau orice alta religie impotriva homoxexualitatii asta este chiar un alt subiect de comentat (cu toate ca nimeni nu poate stii adevarul multe scrieri vechi evreiesti insusi D-zeu apare o data la masculin si o data la feminin fiind descris in limba aramica,sufletul are doua parti una feminina si una masculina)dar chiar nu vreau sa intru in asta ci doar spun ca eu cum nu imi invatz copii sa fie rasisti cum nu vreau sa fie asa, deci nu sa urasca arabii,nu impotriva negrilor asa-i invatz sa nu creada ca fiind homosexual nu poate fi in primul rand om si nu asa ci sa fie"un om bun ","un prieten bun si de ajutor" care sa fie respectat .Asta este valoarea care incerc sa le-o daruiesc copiilor "sa nu judece oamenii pentru religia lor,pentru culoarea pielii lor si nu pentru ca sunt homosexuali sau lesbiene. |
|

| bereea wrote:Kali, ai asistat vreodata la o parada gay?Sau s-a repezit vreodata la tine o lesbiana facandu-ti gesturi vulgare cu limba de fata cu copilul tau?Cum explici acest lucru unui copil? Cum ii spusi ca e normal ceea ce vede cand de fapt e numai mizerie?Daca asta e "normalitatea" pe care o acceptam si in care ne crestem copiii oare ce va fi de ei? Cei ce-si vad de treaba lor si demonstreaza preferintele doar in dormitore e una, dar din pacate se manifesta destul si pe strada.Si daca sunt intrebata de ce cei doi barbati se saruta incolacindu-si limbile fara rusine pe strada ii voi spune ca acei doi nu sunt normali, sunt diversi si, in primul rand, nu-l au pe Dumnezeu.Pentru ca crestinismul nu accepat homosexualitatea.Dragostea a fost un dar imens care ni s-a dat,de ce sa-l murdarim?
Tu ce ai cautat la parada gay cu copilul dupa tine ?Sunt locuri unde nu mergem fiindca nu avem ce cauta acolo ,nu este locul noastru si asta pentru ai lasa pe ei sa-si demonstreze ceea ce vor ei.Am cunostiintze homosexuale si cunosc si o lesbianca vreau sa spun nu stiu daca exista oameni mai buni la suflet ,mai omenosi si as spune si destepti cu facultate pe care nu-i pot ura si cred ca nici D-zeu nu -i uraste,d-zeu stie sa daruiasca numai dragoste si iubire cine nu stie asta si nu a citit despre asta are o mare problema in viatza daca crede ca va fi batut de D-zeu sau -i va batea d-zeu ca fiind pacat pe toti ce nu sunt la fel ca dansul.Pacatosii suntem cu totii pentru asta suntem pe acest pamant ca sa ne indreptam aceste pacate si nu prin ura catre aprapele nostru ci numai prin dragoste si acceptare a celui diferit de noi.
|
|

| Fiecare face cum vrea.Sa acceptam diversul , atunci acceptam si pedofilii, nu? Eu nu-mi invat copilul sa-i urasca, ci il invat ca nu este bine ceea ce fac.Si cum educatia pe care o primeste este una crestina, este normal sa stie ca homosexualitatea nu este ceva normal, ceva acceptat de dumnezeu.(in Biblie , in noul testament scrie ca acest lucru este o uraciune in fata Domnului, dar asta intr-adevar e o alta discutie)A nu fi de acord cu convingerile unora , nu inseamna nici ca esti rasist, nici ca esti plin de ura , ci doar ca gandesti altfel. |
|

| shirel wrote:
Tu ce ai cautat la parada gay cu copilul dupa tine ?Sunt locuri unde nu mergem fiindca nu avem ce cauta acolo ,nu este locul noastru si asta pentru ai lasa pe ei sa-si demonstreze ceea ce vor ei.Am cunostiintze homosexuale si cunosc si o lesbianca vreau sa spun nu stiu daca exista oameni mai buni la suflet ,mai omenosi si as spune si destepti cu facultate pe care nu-i pot ura si cred ca nici D-zeu nu -i uraste,d-zeu stie sa daruiasca numai dragoste si iubire cine nu stie asta si nu a citit despre asta are o mare problema in viatza daca tot ce crede ca este nu asa cum crede el, va fi batut de D-zeu sau -i va batea d-zeu ca fiind pacat.Pacatosii suntem cu totii pentru asta suntem pe acest pamant ca sa ne indreptam aceste pacate si nu prin ura catre aprapele nostru ci numai prin dragoste si acceptare a celui diferit de noi.
Nu pot sa cred ca poti crede ca eu am fost la o parada gay cu copilul dupa mine.Nu , nici macar nu era nascuta cand m-am nimerit absolut din intamplare in mijlocul unei asemena parade.Dar se putea nimeri sa am un copil cu mine si sa vada toata acea mizerie.Iar saruturi si alte lucrui se vad pe strada, in mijlocul zilei. Iar sa discut despre ce vrea dumnezeu sau ce spune dumnezeu refuz.Nu-i cazul sa dam cu parul, mai ales in cine nu trebuie.Multumesc |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| homosexualitatea se caracterizeaza prin atractie sexuala si sentimentala intre doua persoane (adulte) de acelasi sex (atat la femei cat si la barbati), pe cand pedofilia se manifesta prin înclinatia erotico-sexuala a unui adult fata de un copil, ceea ce inseamna abuz (sexual si emotional in acelasi timp).
|
|

| Lilly of the valley wrote:homosexualitatea se caracterizeaza prin atractie sexuala si sentimentala intre doua persoane (adulte) de acelasi sex (atat la femei cat si la barbati), pe cand pedofilia se manifesta prin înclinatia erotico-sexuala a unui adult fata de un copil, ceea ce inseamna abuz (sexual si emotional in acelasi timp).
Exact la asta ma gandeam si eu !
Bereea nu credeam asa ceva !Chiar am vrut sa pun si semnul cu zambet dupa nu stiu cum de am uitat ,m-am concentrat prea tare .Totusi ma gandeam si la Kali si tot cu zambetul pe buze daca a avut ocazia de a participa la asa ceva. |
|
|