Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| eu am avut o pediatra tare nesimtita .avea atat de multi pacienti incat nu se putea ocupa de nici unul cum trebuie.nu m-a informat din timp ce se intampla cu schemele astea,asa ca pana la 6 am facut.o pe cea gratuita , la 6 luni ne.a spus ca nu are gratuit si m-a pus sa.l fac pe cel cu plata dar fara sa.mi specifice ca , din moment ce.l faci pe cel cu plata tre sa continui cu aceasta schema si mi.a mai luat si 4 mil pe el , cand era de fapt 250. din pacate noi nu ne.am interesat din timp, pe net , ce si cum sta treaba , am intrebat prieteni si toti mi.au recomandat schema gratuita. fireste am schimbat ped , unul care a fost in stare sa.mi explice ce si cum,dar din pacate prea tarziu. asa ca mamici informativa !!!!!!!!!!!!!
ps:am pierdut si rotarix, se face pana la 6 luni.un vaccin f bun Atasamente: schema vaccinurilor.doc 51 KB, salvati 1,164 ori.
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Eu am facut-o cea cu plata, cam 200 de ron vaccinul , mi s-a spus ca ar fi mult mai bun si nu are efecte secundare, nu face febra nu doare. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| myha84 wrote:Eu am facut-o cea cu plata, cam 200 de ron vaccinul , mi s-a spus ca ar fi mult mai bun si nu are efecte secundare, nu face febra nu doare. nici la schema gratuita nu am avut problsi nu a fost vb de bani, dar sunt mai putine intepaturi la cel gratuit,un stres mai putin pt bb |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Oana, daca te uiti cu atentie mai sus, vei vedea ca nu tu esti persoana care enerveaza, ci cea care incarca aiurea forumul cu linkuri la diverse concursuri. |