ce vaccinuri facem la copii: schema gratuita sau cea cu plata?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oana marinescu
Scris: Monday, March 15, 2010 11:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2010
eu am avut o pediatra tare nesimtita .avea atat de multi pacienti incat nu se putea ocupa de nici unul cum trebuie.nu m-a informat din timp ce se intampla cu schemele astea,asa ca pana la 6 am facut.o pe cea gratuita , la 6 luni ne.a spus ca nu are gratuit si m-a pus sa.l fac pe cel cu plata dar fara sa.mi specifice ca , din moment ce.l faci pe cel cu plata tre sa continui cu aceasta schema si mi.a mai luat si 4 mil pe el , cand era de fapt 250.
din pacate noi nu ne.am interesat din timp, pe net , ce si cum sta treaba , am intrebat prieteni si toti mi.au recomandat schema gratuita.
fireste am schimbat ped , unul care a fost in stare sa.mi explice ce si cum,dar din pacate prea tarziu.
asa ca mamici informativa !!!!!!!!!!!!!

ps:am pierdut si rotarix, se face pana la 6 luni.un vaccin f bun

Atasamente:
schema vaccinurilor.doc 51 KB, salvati 1,164 ori.

myha84
Scris: Monday, March 15, 2010 11:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/6/2009
Eu am facut-o cea cu plata, cam 200 de ron vaccinul , mi s-a spus ca ar fi mult mai bun si nu are efecte secundare, nu face febra nu doare.
oana marinescu
Scris: Monday, March 15, 2010 1:51 PM
Nivel

myha84 wrote:
Eu am facut-o cea cu plata, cam 200 de ron vaccinul , mi s-a spus ca ar fi mult mai bun si nu are efecte secundare, nu face febra nu doare.

nici la schema gratuita nu am avut problsi nu a fost vb de bani, dar sunt mai putine intepaturi la cel gratuit,un stres mai putin pt bb
Laura
Scris: Tuesday, March 16, 2010 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Oana, daca te uiti cu atentie mai sus, vei vedea ca nu tu esti persoana care enerveaza, ci cea care incarca aiurea forumul cu linkuri la diverse concursuri.
oana marinescu
Scris: Tuesday, March 16, 2010 10:59 AM
Nivel

thumright
m.am linistit...
m.am uitat ,dar am zis sa ma asigur.
va multumesc!topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.