Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| oanamaria wrote:Aici e vorba despre locusorul preferat din casa.Asta cu ,,toata casa'' nu e concludenta pentru ce se discuta aici .
E foarte concludent pentru mine, de ex., pentru ca am vazut-o crescand si m-am implicat in absolut toate fazele constructiei ei. A face o casa e total diferit de a avea o casa; iar cand o iei de la 0 atunci esti altfel implicat afectiv.
Desi nu e gata, acolo e locul meu si o simt imediat ce intru pe straduta. Mihaela, parca, vorbea de sufletul casei... pai acolo e energia mea... nici nu pot explica desi e vorba de o casa... parca imi recreez spatiul care deja mi-e familiar si dupa care mi-a fost " dor " pana acum.
E doar o casa, stiu, insa mi-e dor sa ma simt acasa undeva, tinand cont ca nu ma regasesc deloc in spatiul in care locuim acum. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ai dreptate Kali!Si mie imi place si ador fiecare coltisor din apartamentul nostru.Dupa ce am renovat,are amprenta noastra in fiecare lucrusor .Deci ,ma simt perfect! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| kali wrote:Ma bucur pentru tine. De-abia astept sa spun si eu acelasi lucru. O sa vina si vremea aceea.Pana atunci iti doresc nervi de otel! |