Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pai asta e cel mai important ca-ti place TIE! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| oanamaria wrote:Pai asta e cel mai important ca-ti place TIE! asa este, |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Ce-mi place cel mai mult la casa noastra? Proiectul, ca atat avem... In apartament nu-mi mai gasesc locul. Vreau spatiu si curte... |
|

| Kali am citit si m-a bufnit rasul. De ce?Si eu mi se pare ca mi-a ramas casa mica ,vreau casa mea ,nu mai vreu vechiturile altora ,sa stau in chirie etc. Bine ca voi macar aveti casuta voastra. |
|

| Am scris si mi-a cazut netul, Am scris asa:unde este batuta scandura va fi balusrada de inox,apoi unde este policarbonatul pus va fi perete din caramida Nevada(caramizi din sticla)iar unde stau eu pe saltea,vreau un pat din ratan pt.terasa Indraznete,visuri,nu?

|
|

| Super vise si nu foarte greu de realizat! |
|

| Multumesc Oana,esti tare dulce! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Mie imi place cel mai mult dormitorul si terasa cred ca dar deja imi este gandul la casa viitoare si chiar am inceput sa ma interesez .mi se pare ca a devenit deja mica si neincapatoare mai ales cand imi vin vreo 5,6 copii in vizita!
Kali,faptul ca aveti deja proiectul in mana inseamna ceva deci sunteti pe drumul cel bun!succes la indeplinirea visului! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| La casa mea imi place.....terasa .Am pus o canapea mai veche dar confortabila masa si muuuuulte flori.mai e de lucru la ea dar.... e bine si asa. Cand o iei cu casa de la 0 mereu se mai gaseste ceva de facut. Mari important este sa te simti bine...tu cu ai tai
|
|

| asa este koko,...ma simt tare bine;ma relaxeaza tare,mirosul de lemn uscat,si ciripitul vrabiilor cand vreau sa scap de toti fug si ma ascund acolo,....pana ma gasesc m-am relaxat putin Dar si cand va fi gata,.....sa vezi distractie |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mie nu imi mai place nimik. m-am saturat de apartamentul asta , imi doresc un loc al meu, pe gustul meu. dar nu se intrevede nici o speranta .... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| MIE MANSARDA CU TERASA.am atata liniste acolo,,,,,zilnic urc cu copii si ne jucam e racoare si e bine ,iar pe terasa dupa masa pe la 6 punem o piscinuta si ne balacim. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| oanamaria wrote:Kali am citit si m-a bufnit rasul. De ce?Si eu mi se pare ca mi-a ramas casa mica ,vreau casa mea ,nu mai vreu vechiturile altora ,sa stau in chirie etc. Bine ca voi macar aveti casuta voastra.
Da, asta e avantajul deocamdata.
Shirel, multumim! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Toata casa |
|

| Cel mai mult imi place bucataria care este mare si dotata cu tot ce-i trebuie si unde-mi petrec majoritatea timpului si sufrageria care este imensa ,luminoasa ,moderna si pe sufletul nostru. |
|
|