Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| codruta wrote:stele , suna bine doar ca... tre sa fac vreo 600 km ca sa dau o tura prin obor  Am retinut idea si caut pe-aici pe-aproape
Ooooooo, iarta-ma, mami, nu stiu de ce, dar credeam ca v-ati facut casuta pe langa Bucuresti, nicidecum ca esti asa departe de "Obor" !
Va pup si...las' ca poate veniti totusi si prin Bucuresti, ca aici gasiti mai multe (zic eu )! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| cel mai mult imi place spatiul...muuuult si apoi faptul ca in bucatarie e mereu curatenie si nu trebuie sa gatesc deci cel mai mult imi place bucataria
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Waw....ce frumos ti-a iesit bucataria! Felicitari! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Arata super bucataria,si intr-adevar e muuult spatiu |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Imi plac culorile abia astept sa o vad gata cu mobilierul |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Spatiu deschis , culori calde . o Medelutza calare pe canapea , e perfect , Codruta ! Feliitari ! Pune mobila de bucatarie, dar fara aragaz, chiuveta, sa fii sigura ca nici de-acum inainte nu trebuie sa gatesti ! :018: Mai vreau fotografii ! Multe !
Felicitari si spor in continuare ! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce combinatie placuta de culori, bravo! Imi place f mult |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Foarte frumos si mai vrem poze ,te rog! Ce culoare are mobilierul de bucatarie? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mie imi place casa mea!Imi plac si casele voastre,ale tuturor,se vede ca aveti situatii materiale foarte bune(nu vreau sa va simtiti jignite,dar casele voastre sunt LUX.)Casa mea e FOARTE-FOARTE saracacioasa,....multe nici nu viseaza ca ar putea sa traiasca intr-o asemenea casa, dar este casa mea si a familiei mele,este foarte veche,are peste 80 de ani,este de pamant si are un acoperis bun.Restul nu mai conteaza momentan,caci ne tine de adapost pana ce o v-om termina pe cea noua inceputa.Sincer,mi-i s-a spus ca ,,si tiganii traiesc mai bine ca mine,,dar asta e ,...fiecare cu situatia lui.EU si familia mea suntem mandrii ca o avem si pe aceasta.
 dormitorul ,unde dormim cu cel mic imi place cel mai mult caci i-am pus in camera tot cea vrut.
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Codruta superba bucataria! mult spor la amenajat!
marivic,important este ca te simti tu bine spor la construit casuta mult visata |
|

| Multuesc ,inger stii cum se spune:speranta moare ultima....  |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor care este azi locul vostru preferat din casa? |
|

| Oana,noroc cu postare ta,caci altfel nu observam ce zapacita am fost.Acum 3 ani cand am scris,am vrut probabil sa postez poze cu dormitorul si am postat cu mine la inceputul anului scoalar.M-am prapadit de ras,acum vazand ce prostie am facut Astazi,pot spune ca locul preferat este viitoarea terasa de la mansarda.Cu toate ca este in lucru casa,acolo ma simt cel mai bine,.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Marivic ca sa te iertam ne pui poze cu terasa mansardei . Mie nu-mi mai place nimic aici ,abia astept sa ne mutam ca m-am saturat de vechiturile altora . |
|

| Ok, dar este zero acum.Ok ,o sa-ti explic cum va arata,dupa ce pun poza,... Acume este acoperita,caci intra pisicile si se usureaza peste tot,dar imi place ca miroase a lemn,a nou,....imi place mie.:018: |
|
|