Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Katy, imi place si mie cada cu picior si faianta cu romburile negre e foarte faina. Imi pare rau ca acum 2 ani cand am facut baia nu m-am gandit sa fac si eu cada cu picior. Acum nici gand sa mai schimb o data cada (daca aude al meu ce imi trece prin cap, divorteaza  ) Cada asta e foarte grea, din fonta cred, 4 insi nu au reusit sa o urneasca. Noi pe viitor ne dorim o cada de lemn, rotunda, sau o barca |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki wrote: Acum nici gand sa mai schimb o data cada (daca aude al meu ce imi trece prin cap, divorteaza  )
Nu e singurul , nu esti singura , vreau sa schimb si eu cada....dar am renovat baia anul trecut, deci |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sousourel e frumos la tine katy si mie imi place cada ta cu pcioruse
si mie tot baia imi place cel mai mult.e simpla,nu am umplut-o cu prea multe "chestii",dar imi place:
 si scuzati deranjul,dar.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu iubesc foarte mult dormitorul fiindca e romantic si ma linisteste dupa o zi grea
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Super dormitorul tau, Shirel! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel e superb dormitorul vostru |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Cel mai mult la casa mea imi place sa imi imaginez cum va fi peste cateva luni !Adica renovata si innoita cam toata !Pana atunci, cel mai mult imi place camera lui Matei: relaxanta ca si colorit, luminoasa, confortabila... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| BAFTA,NICI NU VREAU SA MA GINDESC EU CIND AUD DE RENOVARII INEBUNESC CITA CURATENIE ESTE DUPA |
|

| shirel wrote:BAFTA,NICI NU VREAU SA MA GINDESC EU CIND AUD DE RENOVARII INEBUNESC CITA CURATENIE ESTE DUPA
Multumesc !Eu abia astept sa incepem si, de dragul al cum va fi, nici ca-mi pasa de smotrul de dupa!Suntem multi in casa si avem ajutoare.Plus ca pt curatenia " de gros" va fi cineva platit! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| stelute, daca tot ai vrut sa te faci designer de interior, te angajez la mine
eu acum sunt in faza in care incerc sa-mi definesc un stil, sa nu fie prea multe amestecate desi oscilez intre rustic si modern.Nu sunt (prea) pretentioasa dar: nu suport mobila prea multa iar barbatu-meu nu suporta becuri in tavan.Imi plac culorile calde, pastelurile in special, iar obiectele din casa trebuie sa aiba in primul rand rol functional si apoi estetic.
ce zici , te bagi? si daca tot sunt off-topic, astept idei,sugestii, poze de la voi ca sa ma inspir |
|

| Codruta, la moda sunt spoturile daca sotul tau nu suporta becurile. Eu am si spoturi si becuri si nu folosesc mai deloc becurile. Spoturile in schimb sunt calarite la greu...si la bucatarie si in sufra si in dormitor. Mobila putina e oricand binevenita, caci nici mie nu imi place sa fie aglomerat (desi, am facut ce-am facut si m-am aglomerat, dar sper sa le aranjez intr-un fel in week end ca sa dea impresia de mai mult spatiu!) Spor la decorat! |
|

| Kiki wrote:Codruta, la moda sunt spoturile daca sotul tau nu suporta becurile. Eu am si spoturi si becuri si nu folosesc mai deloc becurile. Spoturile in schimb sunt calarite la greu...si la bucatarie si in sufra si in dormitor. Mobila putina e oricand binevenita, caci nici mie nu imi place sa fie aglomerat (desi, am facut ce-am facut si m-am aglomerat, dar sper sa le aranjez intr-un fel in week end ca sa dea impresia de mai mult spatiu!) Spor la decorat!
kiki, nu-mi face deloc placere sa te contrazic dar la moda au fost spoturile.Mie personal nu-mi plac,dar e o varianta propusa si de electrician pt ca imi trebuie variatoare de intensitate si cel mai bine se preteaza la asta spoturile. sper ca nu te-ai suparat, da??? neaparat sa pui poze!!! |
|

| Mami, nu m-am suparat, doamne fereste. Dar acum nu pot sa imi schimb toata mobila din casa ca am spoturi. Pe tavan mie nu mi-au placut, asa ca am incastrat spoturile in mobila. Nu sunt nici foarte multe...3 pe sifonier, 3 pe biblioteca si 4 la bucatarie (parca ). |
|

| codruta wrote:
kiki, nu-mi face deloc placere sa te contrazic dar la moda au fost spoturile.Mie personal nu-mi plac,dar e o varianta propusa si de electrician pt ca imi trebuie variatoare de intensitate si cel mai bine se preteaza la asta spoturile. sper ca nu te-ai suparat, da??? neaparat sa pui poze!!!
Codruta, in loc de spoturi, becuri sau mai stiu eu ce, da o tura prin Obor si uite-te la lustrele/plafoniere cu telecomanda.Arata fabulos de bine, sunt ultra moderne si usor de amplasat si folosit.Telecomanda e optionala, are mai multe trepte de iluminare, ce mai, pe noi ne-a fascinat!Sunt cateva modele tare faine!Foarte important; lumineaza foarte bine!
Si, daca avem timp amandoua, mi-ar face placere sa ne intalnim intr-un we sa palavragim despre decoratiuni si mobilier.
Noi in curand vom reamenaja casa.Si si eu, ca si tine, as vrea sa merg pe stilul mininalist si simplist, dar totodata functional.
Iti urez rabdare sa vezi cat mai multe idei (poate te insipra putin decorurile Ikea - au multe prezentari in magazin)! |
|

| stele , suna bine doar ca... tre sa fac vreo 600 km ca sa dau o tura prin obor Am retinut idea si caut pe-aici pe-aproape |
|
|