Ce va doriti de ziua voastra?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Tuesday, March 6, 2012 6:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Pai si noua nu ne spui Bereea ? Si nu ne arati ? ras

pupici
Petronella
Scris: Tuesday, March 6, 2012 9:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Petronella wrote:
Dorin?a mea in legatura cu bebele sa îndeplinit!
Anul acesta de ziua mea îmi doresc sa o pot aduce pe mama aici la mine .

Cu toate ca ziua mea de na?tere a trecut, am reu?it sa rezerv bilet la avion pentru mama, deci in 13 luna asta o am pe mama aici cu mine yes
giulia_mamik
Scris: Tuesday, March 6, 2012 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
giulia_mamik wrote:
Sa fiu cu sotul si fetita mea...oriunde,nu conteaza!

As mai putea adauga un sejur in Bulgaria?!hohot sic

Bereea,presupun ca de 8 martie ti a luat sotul ceva,nu?Tu esti nascuta in aprilie daca nu ma inselras computerlove .Hai zi ne si nu ne tine pe jarpupici

Petro,ramane mami tau pana nasti?ras .Atunci vei avea un ajutor strasnic acolo.Oricum esti o norocoasa cu asa cadoucomputerlove
Petronella
Scris: Tuesday, March 6, 2012 9:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Giulia, tocmai de aceea îmi doream sa vina mama mea la mine, sa fie lânga mine la na?tere si sa am un ajutor dupa. Si da, ai putea adauga tot ce î?i dore?ti, important e sa fii fericita! computerlove
marivic
Scris: Wednesday, March 7, 2012 1:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
De ziua mea de nasterenu pot primi din pacate cadoul pe care mi-l doream,adica sa merg in Italia sau Israel,ci voi pleca cu copiii la sot in Malta si vom sta 16 zile.yes yes yes
Sper sa pot vizita tot ce nu am reusit datile trecute,....Avand in vedere ca este in apropierea Pastelui,ne-a costat o gramada de bani biletele si va trebui sa ne inchiriem si un apartament bun,ca sa avem tot confortul.In rest nu mai cer nimic caci stiu ca voi rasfatata atat cat voi sta acolo,.....Chiar nu-mi mai doresc nimic,decat sa fim sanatosi,fericiti si acolo impreuna.yes yes yes yes yes yes yes yes
Paula15Paulik
Scris: Sunday, March 25, 2012 12:13 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mmm...De ziua mea...Inafara de sanatate si bucurie in familie,cred ca am nevoie de un nou laptop hohot ...Glumesc...As vrea o iesire romantique cu Razvanangel hearts...Poate si o calatorie in...Paris? (din noucoeur love )
shirel
Scris: Sunday, March 25, 2012 8:56 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Se apropie si ziua mea!!yes yes Ce imi doresc ,credeti-ma ca nu prea stiu,cred ca sanatate fiindca in ultima vreme c-am simpt ca am exagerat cu toate.Aaa sotul vrea sa ma trimita singura la Roma sa-mi petrec cateva zile la prietena mea care tocmai a nascut!Nu ar fi rau ras uite poate asa ma intalnesc si cu Bereea! sic ras
Chiar nu imi doresc nimic,am de toate !
georgyana
Scris: Sunday, March 25, 2012 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Ziua mea se apropie in curand fix peste 3 zile marti pe 27 ...imi doresc in primul rand sanatate mie si familiei mele ..nu vreau vacante sau mai stiu eu ce sejur in alte tari...pt ca stiu nu este posibil inca ..Dar vreau o pereche de pantofi ce i-am vazut acum cateva zile ..si o curea ce mi-a placut ..pe care am sa le si primesc cu sigurantahohot aa si un mouse asa micut pt laptop-ul meu ras nu sunt cine stie ce dar mi-le dorescyes
Paula15Paulik
Scris: Sunday, March 25, 2012 7:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
georgyana wrote:
Ziua mea se apropie in curand fix peste 3 zile marti pe 27 ...imi doresc in primul rand sanatate mie si familiei mele ..nu vreau vacante sau mai stiu eu ce sejur in alte tari...pt ca stiu nu este posibil inca ..Dar vreau o pereche de pantofi ce i-am vazut acum cateva zile ..si o curea ce mi-a placut ..pe care am sa le si primesc cu sigurantahohot aa si un mouse asa micut pt laptop-ul meu ras nu sunt cine stie ce dar mi-le dorescyes

Cu siguranta le vei primi!pupici Esti un om bun,si chiar meriti!
computerlove computerlove
georgyana
Scris: Sunday, March 25, 2012 7:47 PM
Nivel

Multumesc Paula ..pt ca asa parere buna ai despre mine computerlove ..si chiar asa si este ..ce modesta sunt:hohot deja azi am primit in avans mouse-ulhearts mi-a facut sotul surpriza un lucrusor nevaloros dar util miehearts
bereea
Scris: Sunday, March 25, 2012 8:00 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
shirel wrote:
.Aaa sotul vrea sa ma trimita singura la Roma sa-mi petrec cateva zile la prietena mea care tocmai a nascut!Nu ar fi rau ras uite poate asa ma intalnesc si cu Bereea! sic ras
Chiar nu imi doresc nimic,am de toate !

asta-i chir o buna ideecool
bereea
Scris: Tuesday, March 27, 2012 8:47 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Maria & Mario wrote:
Pai si noua nu ne spui Bereea ? Si nu ne arati ? ras

pupici

Oana, am uitat complet.Scuza.Sigur ca o sa va arat, dar astept sa-mi ajunga si a doua parte a cadoului direct din america

Giulia, ai dreptate, ziua mea este in aprilie, dar mi-a luat ce mi-am dorit atunci cand am gasit.Si inca sunt foarte incantata si-mi place la nebunie.
kali
Scris: Tuesday, March 27, 2012 9:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Bereea, chiar m-ai facut curioasa cu cadoul-din 2-parti-luat-in-avans-de-frumos-ce-i.
georgyana
Scris: Tuesday, March 27, 2012 9:50 AM
Nivel

Azi este ziua mea iar ieri mi-am primit micile cadouri de care v-am zis ca mi-le doreamhearts

georgyana attached the following image(s):
img00650.jpgimg00652.jpgimg00653.jpgimg00657.jpg

mirela74chris
Scris: Tuesday, March 27, 2012 10:05 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Georgyana la multi ani si sa le porti sanatoasacomputerlove pupici

Bereea ce ar putea fi?ras pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.