Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pai si noua nu ne spui Bereea ? Si nu ne arati ?
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Petronella wrote:Dorin?a mea in legatura cu bebele sa îndeplinit! Anul acesta de ziua mea îmi doresc sa o pot aduce pe mama aici la mine . Cu toate ca ziua mea de na?tere a trecut, am reu?it sa rezerv bilet la avion pentru mama, deci in 13 luna asta o am pe mama aici cu mine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| giulia_mamik wrote:Sa fiu cu sotul si fetita mea...oriunde,nu conteaza!
As mai putea adauga un sejur in Bulgaria?!
Bereea,presupun ca de 8 martie ti a luat sotul ceva,nu?Tu esti nascuta in aprilie daca nu ma insel .Hai zi ne si nu ne tine pe jar
Petro,ramane mami tau pana nasti? .Atunci vei avea un ajutor strasnic acolo.Oricum esti o norocoasa cu asa cadou |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Giulia, tocmai de aceea îmi doream sa vina mama mea la mine, sa fie lânga mine la na?tere si sa am un ajutor dupa. Si da, ai putea adauga tot ce î?i dore?ti, important e sa fii fericita! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| De ziua mea de nasterenu pot primi din pacate cadoul pe care mi-l doream,adica sa merg in Italia sau Israel,ci voi pleca cu copiii la sot in Malta si vom sta 16 zile. Sper sa pot vizita tot ce nu am reusit datile trecute,....Avand in vedere ca este in apropierea Pastelui,ne-a costat o gramada de bani biletele si va trebui sa ne inchiriem si un apartament bun,ca sa avem tot confortul.In rest nu mai cer nimic caci stiu ca voi rasfatata atat cat voi sta acolo,.....Chiar nu-mi mai doresc nimic,decat sa fim sanatosi,fericiti si acolo impreuna. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mmm...De ziua mea...Inafara de sanatate si bucurie in familie,cred ca am nevoie de un nou laptop ...Glumesc...As vrea o iesire romantique cu Razvan ...Poate si o calatorie in...Paris? (din nou ) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Se apropie si ziua mea!! Ce imi doresc ,credeti-ma ca nu prea stiu,cred ca sanatate fiindca in ultima vreme c-am simpt ca am exagerat cu toate.Aaa sotul vrea sa ma trimita singura la Roma sa-mi petrec cateva zile la prietena mea care tocmai a nascut!Nu ar fi rau uite poate asa ma intalnesc si cu Bereea! Chiar nu imi doresc nimic,am de toate ! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ziua mea se apropie in curand fix peste 3 zile marti pe 27 ...imi doresc in primul rand sanatate mie si familiei mele ..nu vreau vacante sau mai stiu eu ce sejur in alte tari...pt ca stiu nu este posibil inca ..Dar vreau o pereche de pantofi ce i-am vazut acum cateva zile ..si o curea ce mi-a placut ..pe care am sa le si primesc cu siguranta aa si un mouse asa micut pt laptop-ul meu nu sunt cine stie ce dar mi-le doresc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| georgyana wrote:Ziua mea se apropie in curand fix peste 3 zile marti pe 27 ...imi doresc in primul rand sanatate mie si familiei mele ..nu vreau vacante sau mai stiu eu ce sejur in alte tari...pt ca stiu nu este posibil inca ..Dar vreau o pereche de pantofi ce i-am vazut acum cateva zile ..si o curea ce mi-a placut ..pe care am sa le si primesc cu siguranta aa si un mouse asa micut pt laptop-ul meu nu sunt cine stie ce dar mi-le doresc
Cu siguranta le vei primi! Esti un om bun,si chiar meriti! |
|
| Multumesc Paula ..pt ca asa parere buna ai despre mine ..si chiar asa si este ..ce modesta sunt: deja azi am primit in avans mouse-ul mi-a facut sotul surpriza un lucrusor nevaloros dar util mie |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| shirel wrote:.Aaa sotul vrea sa ma trimita singura la Roma sa-mi petrec cateva zile la prietena mea care tocmai a nascut!Nu ar fi rau uite poate asa ma intalnesc si cu Bereea! Chiar nu imi doresc nimic,am de toate !
asta-i chir o buna idee |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Maria & Mario wrote:Pai si noua nu ne spui Bereea ? Si nu ne arati ?
Oana, am uitat complet.Scuza.Sigur ca o sa va arat, dar astept sa-mi ajunga si a doua parte a cadoului direct din america
Giulia, ai dreptate, ziua mea este in aprilie, dar mi-a luat ce mi-am dorit atunci cand am gasit.Si inca sunt foarte incantata si-mi place la nebunie. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, chiar m-ai facut curioasa cu cadoul-din 2-parti-luat-in-avans-de-frumos-ce-i. |
|
| Azi este ziua mea iar ieri mi-am primit micile cadouri de care v-am zis ca mi-le doream georgyana attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Georgyana la multi ani si sa le porti sanatoasa
Bereea ce ar putea fi? |
|
|