Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Anabella wrote:Croaziera
daca imi spunea cineva ca nu se spune "crociera " in romaneste ma uitam urat, eh...scuzati , fetele n-a fost cu intentie
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| bereea wrote:
daca imi spunea cineva ca nu se spune "crociera " in romaneste ma uitam urat, eh...scuzati , fetele n-a fost cu intentie
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Imi doresc de ziua mea,(caci este de azi intr-o luna).....sanatate,sotul langa mine si sa ma mut in casa cea noua.Din trei dorinte,poate mi-i se va indeplini macar una |
|

| Si ziua mea este peste vreo 3 saptamani, crocieara nu pup anul acesta sa ca vreau o rochita superba pe care am vazut-o azi si d ecare m-am indragostit pe loc |
|

| BRANDUSA,pe cat este ziua ta?Sa pui poza cu rochia si cat ai dat pe ea,.....vreau si eu sa o vad Cred ca arata senzational,daca te-ai indragostit de ea |
|

| Mioara, inca nu mi-am luat-o.costa aproape 50 d eeuro, dar isi merita bani.Acu sa vad daca-i merit si eu Ziua mea e pe 1 aprilie |
|

| Si a mea este pe 4 aprilie Am inteles,...dar cum oare sa nu o meriti?sau vrei sa ti-o cumpere sotul tau?sau ti-o cumperi tu? Cand sotul meu nu e pe faza,ii zic:mi-am luat cutare lucru ca-mi placea pt.ocazia X,.... si-mi zice:bine,daca ti-a placut,ok oricum de abia astept sa o vad |
|

| Mioara, daca astept sa mi-o cumpere sotul, astept mulr si bine...iar gusturile noastre la imbracaminte sunt destul de diferite...asa ca trebuie sa-mi de-a banii si in rest ma descurc eu. Anul trecut mi-a cumparat un telefon si nu a fost o supriza chiar placuta pentru ca nu mi-l doream
4 aprilie? suntem apropiate ca zile de nastere, oare ca si caracter cum suntem? |
|

| bereea wrote:Mioara, daca astept sa mi-o cumpere sotul, astept mulr si bine...iar gusturile noastre la imbracaminte sunt destul de diferite...asa ca trebuie sa-mi de-a banii si in rest ma descurc eu.  Anul trecut mi-a cumparat un telefon si nu a fost o supriza chiar placuta pentru ca nu mi-l doream 4 aprilie? suntem apropiate ca zile de nastere, oare ca si caracter cum suntem?
Exact la asta ma gandeam si eu Esti Suntem tari, suntem bestiale ,suntem la fel, doar suntem nascute in aceesi luna,in luna florilor scumpa Brandusa. Stii cat te iubesc nu?
|
|

| mioara |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| S-au intalnit berbecoaicele Sa dea D-zeu sa primiti ceea ce va doriti.Eu imi doresc doar sanatate la toata familia si ceva in plus la casa |
|

| carla wrote:S-au intalnit berbecoaicele  Sa dea D-zeu sa primiti ceea ce va doriti.Eu imi doresc doar sanatate la toata familia si ceva in plus la casa CARLA,iubita Multumiiiiiiiiimmmmmmmmmmm Si tie de asemenea sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti |
|

| Carla, multumim...si eu iti doresc sa primesti tot ceea ce iti doresti |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bereea si ti-ai luat rochita? |
|

| Nu, Raly, nu inca |