Ce va doriti de ziua voastra?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Habar n`am ce vreau anul asta, insa am timp berechet de gandiredirol
kali
Scris: Thursday, August 5, 2010 12:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
... nimic... chiar nimic.
Aaaa, ba da! Timp pentru noi 2. In rest, sa ramana toate asa cum sunt, sa ne vedem de planuri si sunt mai mult decat fericita.
Mela
Scris: Thursday, August 5, 2010 8:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
poate suna banal dar la fiecare zi de nastere imi doresc sanatate,in fiecare an imi doresc sa fiu in putere pentru familia mea angel
evita
Scris: Thursday, August 5, 2010 10:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
shirel wrote:
Eu as vrea gemeni!hohot hohot hohot sic alcool banghead (inca nu am uitat de ei))sic

Nu ii vrei vreo luna pe ai mei?sic
bulibuli
Scris: Thursday, August 5, 2010 10:48 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
evita wrote:

Nu ii vrei vreo luna pe ai mei?sic

Eu i-as vrea.. cat concediu vrei ca sa te saturi de odihna??ras
nikmiki
Scris: Friday, August 6, 2010 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2010
eu de obicei ori imi cumpar singura cadourile de ziua mea ori ii spun sotului.vreau.... de la magAZINUL.....se afla in dreapta sus,culoarea..... marimea...... si costa.....
anul acesta vreau o masina de facut paine,i-am spus magazinul,cat costa si tot ce trebuie sa stie. asa sunt sigura ca-mi ia ce-mi place.yes sunt f pretentioasasic ras
in rest........sanatate pt noi si pt copiiangel
mirela74chris
Scris: Friday, August 6, 2010 11:15 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
nikmiki wrote:
eu de obicei ori imi cumpar singura cadourile de ziua mea ori ii spun sotului.vreau.... de la magAZINUL.....se afla in dreapta sus,culoarea..... marimea...... si costa.....
anul acesta vreau o masina de facut paine,i-am spus magazinul,cat costa si tot ce trebuie sa stie. asa sunt sigura ca-mi ia ce-mi place.yes sunt f pretentioasasic ras
in rest........sanatate pt noi si pt copiiangel

Mai asta-i cadou de ziua ta?uff Asta e cadou pentru casa.Ceva pentru sufletelul tau mai degraba!pupici
alexandrabogdan
Scris: Friday, August 6, 2010 11:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu anul asta mi-as dori 2 lucruri....dar sunt doar la stadiul de dorinte ca nu stiu dc ma va cadorisi cineva. primul ar fi un aparat de cafea nou ca la asta stau juma de zi pana iese cafeaua si al 2-lea e pt inimioara mea: o bratarica cum are si sara, e din silicon rosu cu aur. cam infantila si cam pt copiii...dar..... in rest imi doresc sanatate si armonie in familie. aaaa....si o saptamana de vacanta.....dar asta e iar dorintza
cathy
Scris: Friday, August 6, 2010 11:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
kali wrote:
... nimic... chiar nimic.
Aaaa, ba da! Timp pentru noi 2. In rest, sa ramana toate asa cum sunt, sa ne vedem de planuri si sunt mai mult decat fericita.

Si eu tot timp pt noi doi imi doresc si sanatate, bineinteles.
mariana71
Scris: Friday, August 6, 2010 11:33 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Nimic special,doar toata familia, impreunacry (si aici ma refer la fetele mele scumpecomputerlove computerlove ).
nikmiki
Scris: Friday, August 6, 2010 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2010
mirela74chris wrote:

Mai asta-i cadou de ziua ta?uff Asta e cadou pentru casa.Ceva pentru sufletelul tau mai degraba!pupici

lasa ca stie el in rest parfum,flori si ciocolata- pe astea nu le uita niciodata pupici pupici si oricum eu consider si masina de facut paine cadou de suflet si cadou pt casa asa ca......yes
Ange blanc
Scris: Friday, August 6, 2010 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Daca e de ziua mea, atunci sa fie pentru mine. Vreau o vacanta, o saptamana de relaxare in care sa nu fac nimic, in care sa nu ma streseze nimeni si nimic. Oare va fi asa?
marivic
Scris: Friday, August 6, 2010 9:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ziua mea de nastere a trecut.Peste cateva zile este ziua mea de nume,....mi-as dori ca sotul meu sa se poata teleporta si sa il am langa mine macar de ziua mea.(asta pt.ca tot s-a inventat teleportarea,nu?dar fara sa explodeze,cum le-au explodat lor lucrurilehohot hohot hohot )
dari
Scris: Friday, August 6, 2010 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
marivic wrote:
Ziua mea de nastere a trecut.Peste cateva zile este ziua mea de nume,....mi-as dori ca sotul meu sa se poata teleporta si sa il am langa mine macar de ziua mea.(asta pt.ca tot s-a inventat teleportarea,nu?dar fara sa explodeze,cum le-au explodat lor lucrurilehohot hohot hohot )

hohot hohot hohot Ce simpatica esti.
Eu ce imi doresc de ziua mea?Nimic material,asta este de bine sau de rau?In schimb imi doresc altcevaras sa doarma Darius noaptea,sa nu mai planga(ies dintisorii)sunt epuizataplans ,in rest sa ne tina D-zeu sanatosi si sa ramana totul la fel.
evita
Scris: Friday, August 6, 2010 10:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
bulibuli wrote:

Eu i-as vrea.. cat concediu vrei ca sa te saturi de odihna??ras

Cat crezi ca rezisti cu doi teroristi?ras
Daca vreo fa-mi o vizita si apoi mai vorbimras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.