Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Oana,sa le porti sanatoasa,sa le citesti cu placere si sa te bucuri de toate ....LA MULTI ANI IN AVANS.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sa fii fericita, Oana, sa te bucuri de cadourile generoase! Esti o persoana iubita! Marivic, sa se materializeze tot ce-ti doresti de ziua ta! |
|

| Monica,... multumesc...sa dea Dumnezeu..... |
|

| ...De la ce imi doream la ce am primit este o diferenta, dar am primit ceva.... Imi doream o masina,dar ai mei au zis ca nu o merit inca pt ca am fost puturoasa si nu am invatat ca sa intru in scoala de soferi...Ce-i drept,canu prea mi-a stat capul...o las pt la vara Imi doream o bijuterie din aur,...dar m-am consolat cu faptul ca am de toate,asa ca renunt la asta escapada,nu s-a putut acum,dar ramane in picioare ....Multe flori am primit iar iesirea la rest.era programata pt sambata aproape de Brasov,...dar pt ca a fost o vreme de cacao...am stat acasa....dar ramane si asta in picioare... Asa ca am primit de ziua mea:multe flori,bomboanele mele preferate,cafeaua mea preferata,o masa mai bogata pt colegele mele,carti pt sufletul meu si un telefon rosu HTC ONE Plus ca m-au sunat de la o firma de unde mi-am cumparat eu saltele si mi-au facut un cadou aniversar,un pachet aniversar cu o reducere.....VA SPUN CAND IL PRIMESC Prea multe chiar..... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Hmmm.... cum de nu am vazut eu topicul asta pana acum?!??
In ultimii 5 ani, mi-am dorit mereu de ziua mea un Golden Retriever, dar... nu am primit, pentru ca stateam la bloc si cica nu era caine de crescut in apartament....
Anul trecut am cumparat o casuta si, chiar daca nu a fost ziua mea, am cumparat si un puiut de Golden Retriever, pe care mi l-am dorit atat de mult, o fetita adorabila, Nola...
Deci, ce imi mai pot dori cadou de ziua mea anul acesta?
1. Sa reusim sa ne mutam pana atunci la casuta 2. Sanatate 3. Timp
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc mult ,nu am mai intrat pe topic sa vad urarile voastre . Da Mari te-ai rasfatat si ma bucur ca ce n-ai reusit s afaci raman ,,in plan;; ,deic va veni si vremea lor, Adriana ,Nola e o ,,caprita;;superba si ma bucur ca ti-ai implinit dorinta asta arzatoare . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi doresc o rochie.....crosetata de mine,stil irlandez |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Sanatate imi doresc tot timpul sa am , de ziua mea imi place sa fiu rasfatata si sa ma simt iubita , mai presus de orice lucru material pe care l-as primi Anul acesta imi doresc sa sarbatorim in 3 ziua mea |
|

| AdrianaC wrote:Hmmm.... cum de nu am vazut eu topicul asta pana acum?!??
In ultimii 5 ani, mi-am dorit mereu de ziua mea un Golden Retriever, dar... nu am primit, pentru ca stateam la bloc si cica nu era caine de crescut in apartament....
Anul trecut am cumparat o casuta si, chiar daca nu a fost ziua mea, am cumparat si un puiut de Golden Retriever, pe care mi l-am dorit atat de mult, o fetita adorabila, Nola...
Deci, ce imi mai pot dori cadou de ziua mea anul acesta?
1. Sa reusim sa ne mutam pana atunci la casuta 2. Sanatate 3. Timp
Adriana,iti urez din tot sufletul sa primesti,tot ceea ce-ti doresti! De Nola imi place si mie la nebunie...sa va traiasca....Ma gandisem si eu la un pui dar apoi m-am razgandit si imi doresc un pui de Akita Inu.....mi-l voi lua in momentul in care vom avea gardurile de la curte facute din nou,caci altfel il pierd...asa ca ramane o dorinta la mine.... Sper si-mi doresc tare mult sa le pot materializa ,dar cu ajutorul lui Dumnezeu se vor indeplinii si cele ramase |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Indata este si ziua mea si pe bune ca nu stiu ce imi doresc de ziua mea ...sanatate in primul rand sa am mereu pe langa mine familia iubita si prietenii mei dragi nu stiu ceva asa ptr sufletul meu nu prea am idee nu visez la nimic nu stiu oricum ma mai gandesc .Chiar si Yohanan ma intreba zilele astea ce mi-as dori si nu am stiut ce sa-i raspund(i-am spus la misto ca vreau aparat de epilat Philips Lumea care nu se gaseste la noi ).Mai am timp de gandire pana in mai!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Hm, pentru ca mai e putin pana la ziua mea, nu-mi doresc nimic, doar sa fiu sanatoasa si ceva mai calma in viata de zi cu zi. Ooo, da, as vrea ceva in mod special, dar nu ceva material ci mai degraba sufleteste, un simplu "te iubesc mama, la multi ani!" si care sa vina atat din partea lui Mihai cat si a Tatianei, atat si nimic mai mult |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Imi doresc sanatate,si altceva orice numai surpriza sa fie....imi plac surprizele(cele frumoase clar)! |
|
| mhldvrc wrote:Hm, pentru ca mai e putin pana la ziua mea, nu-mi doresc nimic, doar sa fiu sanatoasa si ceva mai calma in viata de zi cu zi. Ooo, da, as vrea ceva in mod special, dar nu ceva material ci mai degraba sufleteste, un simplu "te iubesc mama, la multi ani!"  si care sa vina atat din partea lui Mihai cat si a Tatianei, atat si nimic mai mult
Wow, a fost frumos de ziua mea, Mihai si Cristina(prietena lui) mi-au prepart mancare chinezeasca, Tatiana m-a sunat pe skype, am vorbit o gramada si am primit acel "te iubesc mami, la multi ani", care pentru mine e cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi. |
|

| Mihaela LA MULTI ANI! |
|
| Multumesc! Mari, La multi ani! Daca tin bine minte tot in 25 Aprilie aveai aniversarea casatoriei |
|
|