Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Multumesc Mirela |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| super cadou !! sa le porti sanatoasa si cu mult drag !! LA MULTI ANI !! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sa le porti sanatoasa !Ce sexy o sa fi imbracata asa ! Eu de fiecare data de ziua mea am primit de la Sorin cadouri cu mult peste asteptari ,mai mult de cat mi-am dorit! |
|
| Va multumesc |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Bereea, chiar m-ai facut curioasa cu cadoul-din 2-parti-luat-in-avans-de-frumos-ce-i.
Nu-i nimic extraordinar, doar ca e ceva ce-mi place si sunt incantata ca sotul meu a incercat sa-mi faca o surpriza.Deci cadoul in avans este o geaca de piele neagra - o piele moale , moale - cu guler de blana detasabil.Al doilea cadou este un i-phon cumparat din america pentru a fi sigur ca nu e vreun chinezism |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| georgyana wrote:Azi este ziua mea iar ieri mi-am primit micile cadouri de care v-am zis ca mi-le doream
La muuultii ani,Georgiana!!! Foarte frumoase cadourile,vezi....ti-am spus eu ca le vei primi |
|
| Multumesc frumos |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor,sa va bucurati de ele si sa le stapaniti sanatoase! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Nu-i nimic extraordinar, doar ca e ceva ce-mi place si sunt incantata ca sotul meu a incercat sa-mi faca o surpriza.Deci cadoul in avans este o geaca de piele neagra - o piele moale , moale - cu guler de blana detasabil.Al doilea cadou este un i-phon cumparat din america pentru a fi sigur ca nu e vreun chinezism
Oooo, super cadou! O haina ca lumea imi doresc si eu... Sa le folosesti cu drag!! |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumes, Kali De haina sunt cel mai incantata, de mult imi doream dar nu ma induram de cat costa una.Acum, noroc cu sotul |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Georgyana sa le porti iubita si vrem si pozica la purtator!!
Bereea si tu de asemenea sa le porti cu drag. |
|
| Multumesc Ana am sa imi fac timp si voi face |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Stiu ca mai este pana de ziua mea,dar,....imi doresc o masina Apoi,o bijuterie din aur,o escapada in Roma,o iesire la restaurant ca sa nu mai gatesc.....si muuuulte flori.....Nu cer prea mult,nu? |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu deja mi-am primit cadoul de ziua mea care este vineri-o geaca de la Steilman -nu stiu daca am scris corect:),volumele Fluturi de Irina Binder,un fond de ten la la E.lAUDER si 2puovere stil rochita . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana sa le porti sanatoasa! |
|
|