Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Fetelor, ce doriti sa primiti cadou de ziua voastra de la sotul iubit (si nu numai...)? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Un set de tavi de copt din silicon deja am dat comanda la responsabilul cu indeplinirea dorintelor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Cei din familia mea spun ca sunt un om foarte greu de multumit si ca atare in fiecare an ma intreaba ce-mi doresc. Anul acesta a fost prima data cand am stiut ce sa spun: "Ce vreti voi dar sa foloseasca Darius!" Intotdeauna cand mi-am dorit si-mi doresc ceva imi iau fara sa intreb pe nimeni si fara sa spun nimanui. Asa ca de data asta am fost foarte multumita de toate cadourile |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| As vrea sa-si ia chitara si sa-mi cante o serenada... |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| TeosOf wrote:As vrea sa-si ia chitara si sa-mi cante o serenada...
Ce romantic! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| petro wrote:Cei din familia mea spun ca sunt un om foarte greu de multumit si ca atare in fiecare an ma intreaba ce-mi doresc. Anul acesta a fost prima data cand am stiut ce sa spun: "Ce vreti voi dar sa foloseasca Darius!" Intotdeauna cand mi-am dorit si-mi doresc ceva imi iau fara sa intreb pe nimeni si fara sa spun nimanui. Asa ca de data asta am fost foarte multumita de toate cadourile
Subscriu la ce zici tu,deoarece cred ca si eu anul acesta am sa optez pentru ceva cadou care sa ii serveasca domnisoarei Mira... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Desi mai este muult pana la ziua mea....vreau o imprimanta nouaaaaaaa..........ca mi s-a bulit astaaaaaa! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| copchil, normal! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| bulibuli wrote:copchil, normal!
hai copkil ca esti asteptat Sa-ti faca nenea de Sus cadoul dorit |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| un scuter mi-as dori ca-mi place mult;imi imaginez ca sunt pe motocicleta(toata copilaria,am visat sa am o motocicleta si sa merg cu ea)si ,,zbor''cu ea,numai ca eu sunt tare fricoasa-nici de carnet nu dau caci mi-e teama de trafic. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| t-mihaela wrote: hai copkil ca esti asteptat Sa-ti faca nenea de Sus cadoul dorit
multumesc, dar din pacate sotul e plecat.. si parca avea si el un rol... nu mai stiu exact care.. te pup, mihaela |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| ciocolatacupiper wrote:un scuter mi-as dori ca-mi place mult;imi imaginez ca sunt pe motocicleta(toata copilaria,am visat sa am o motocicleta si sa merg cu ea)si ,,zbor''cu ea,numai ca eu sunt tare fricoasa-nici de carnet nu dau caci mi-e teama de trafic.
Fricoaso
Eu...imi doresc un raspuns afirmativ de la o firma din Londra... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Sper sa primiti tot ce va doriti!!! Eu as prefera sa fiu intrebata sau sa mergem impreuna si sa-mi aleg eu cadoul. Insa sotul meu tine mortis ca in fiecare an sa-mi aleaga el cadoul. Si cam de fiecare data mi-a venit cu cate un parfum. Nu zic, in general mi-au placut cele pe care le-a ales ( cu o exceptie si ala l-am schimbat), dar devenise deja monoton. Si anul asta i-am spus sa nu vina din nou cu un parfum. Si astel s-a gandit el sa-mi ia un inel cu diamante. Wau! asta da surpriza! doar ca nu mi se potriverste, e prea mare si nici modelul nu-mi place prea mult. De asta ii spun eu ca e mai bine sa merg cu el cand vrea sa-mi ia cadou. Eh, asta este, o sa merg inapoi si o sa-l schimb. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Cum ziua mea se apropie vertiginos....habar nu am ce vreau Mi-as dori multe,dar depasesc posibilitatile noastre materiale(si unele chiar posibilitatile sultanului din Brunei ).Dar,raportandu-ma la realitate,mi-as dori un parfum,o vizita la coafor(asta mi-o fac singura cadou,pentru ca am o nunta sambata:018: ),o perdea noua pentru bucatarie(am ochit eu modelul)....si orice altceva primesc.Surpizele sunt mai placute.EU nu as putea sa zic exact ce vreau,dar tot ce primesc de la cei dragi ma bucura enorm. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| raly wrote:Desi mai este muult pana la ziua mea....vreau o imprimanta nouaaaaaaa..........ca mi s-a bulit astaaaaaa! Am rezolvat problema,mi-am facut-o cadou singura!Acum vreau un laptop! |
|
|