Ce va doriti de ziua voastra?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rosenfeld_claudia
Scris: Friday, August 15, 2008 6:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
Fetelor, ce doriti sa primiti cadou de ziua voastra de la sotul iubit (si nu numai...)?
t-mihaela
Scris: Friday, August 15, 2008 8:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Un set de tavi de copt din silicon deja am dat comanda la responsabilul cu indeplinirea dorintelor sic
petro
Scris: Friday, August 15, 2008 8:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Cei din familia mea spun ca sunt un om foarte greu de multumit si ca atare in fiecare an ma intreaba ce-mi doresc. Anul acesta a fost prima data cand am stiut ce sa spun: "Ce vreti voi dar sa foloseasca Darius!" Intotdeauna cand mi-am dorit si-mi doresc ceva imi iau fara sa intreb pe nimeni si fara sa spun nimanui. Asa ca de data asta am fost foarte multumita de toate cadourile sic
TeosOf
Scris: Friday, August 15, 2008 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
As vrea sa-si ia chitara si sa-mi cante o serenada...coeur
oanalaurisa
Scris: Friday, August 15, 2008 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
TeosOf wrote:
As vrea sa-si ia chitara si sa-mi cante o serenada...coeur

Ce romantic!hearts hearts
oanalaurisa
Scris: Friday, August 15, 2008 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
petro wrote:
Cei din familia mea spun ca sunt un om foarte greu de multumit si ca atare in fiecare an ma intreaba ce-mi doresc. Anul acesta a fost prima data cand am stiut ce sa spun: "Ce vreti voi dar sa foloseasca Darius!" Intotdeauna cand mi-am dorit si-mi doresc ceva imi iau fara sa intreb pe nimeni si fara sa spun nimanui. Asa ca de data asta am fost foarte multumita de toate cadourile sic

Subscriu la ce zici tu,deoarece cred ca si eu anul acesta am sa optez pentru ceva cadou care sa ii serveasca domnisoarei Mira...ras
raly
Scris: Friday, August 15, 2008 9:47 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Desi mai este muult pana la ziua mea....vreau o imprimanta nouaaaaaaa..........ca mi s-a bulit astaaaaaa!sic sic
bulibuli
Scris: Saturday, August 16, 2008 1:04 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
copchil, normal!
t-mihaela
Scris: Saturday, August 16, 2008 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
bulibuli wrote:
copchil, normal!

hohot hai copkil ca esti asteptat hearts Sa-ti faca nenea de Sus cadoul dorit angel
ciocolatacupiper
Scris: Sunday, August 17, 2008 9:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/13/2007
un scuter mi-as dori ca-mi place mult;imi imaginez ca sunt pe motocicleta(toata copilaria,am visat sa am o motocicleta si sa merg cu ea)si ,,zbor''cu ea,numai ca eu sunt tare fricoasa-nici de carnet nu dau caci mi-e teama de trafic.ras
bulibuli
Scris: Sunday, August 17, 2008 10:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
t-mihaela wrote:

hohot hai copkil ca esti asteptat hearts Sa-ti faca nenea de Sus cadoul dorit angel

pupici pupici multumesc, dar din pacate sotul e plecat.. si parca avea si el un rol... nu mai stiu exact care..sic
te pup, mihaela
katy_lumika
Scris: Thursday, August 21, 2008 11:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
ciocolatacupiper wrote:
un scuter mi-as dori ca-mi place mult;imi imaginez ca sunt pe motocicleta(toata copilaria,am visat sa am o motocicleta si sa merg cu ea)si ,,zbor''cu ea,numai ca eu sunt tare fricoasa-nici de carnet nu dau caci mi-e teama de trafic.ras

Fricoasosic angel

Eu...imi doresc un raspuns afirmativ de la o firma din Londra...
rosenfeld_claudia
Scris: Friday, August 22, 2008 3:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
Sper sa primiti tot ce va doriti!!! Eu as prefera sa fiu intrebata sau sa mergem impreuna si sa-mi aleg eu cadoul. Insa sotul meu tine mortis ca in fiecare an sa-mi aleaga el cadoul. Si cam de fiecare data mi-a venit cu cate un parfum. Nu zic, in general mi-au placut cele pe care le-a ales ( cu o exceptie si ala l-am schimbat), dar devenise deja monoton. Si anul asta i-am spus sa nu vina din nou cu un parfum. Si astel s-a gandit el sa-mi ia un inel cu diamante. Wau! asta da surpriza! doar ca nu mi se potriverste, e prea mare si nici modelul nu-mi place prea mult. De asta ii spun eu ca e mai bine sa merg cu el cand vrea sa-mi ia cadou. Eh, asta este, o sa merg inapoi si o sa-l schimb.
Alyna
Scris: Tuesday, September 2, 2008 12:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Cum ziua mea se apropie vertiginos....habar nu am ce vreaucyclops Mi-as dori multe,dar depasesc posibilitatile noastre materiale(si unele chiar posibilitatile sultanului din Bruneimaseluta maseluta ).Dar,raportandu-ma la realitate,mi-as dori un parfum,o vizita la coafor(asta mi-o fac singura cadou,pentru ca am o nunta sambata:018: ),o perdea noua pentru bucatarie(am ochit eu modelul)....si orice altceva primesc.Surpizele sunt mai placute.EU nu as putea sa zic exact ce vreau,dar tot ce primesc de la cei dragi ma bucura enorm.
raly
Scris: Tuesday, September 2, 2008 1:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
raly wrote:
Desi mai este muult pana la ziua mea....vreau o imprimanta nouaaaaaaa..........ca mi s-a bulit astaaaaaa!sic sic

Am rezolvat problema,mi-am facut-o cadou singura!Acum vreau un laptop!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.